icon

Kam chodíte na detské ihriská v Orechovej Potôni?

dadus841
Včera o 14:18

Ahojte. 😊
Zaujímalo by ma kam chodítes malými deťmi na ihrisko v Potôni. Je tu nejaké normálne o ktorom ešte neviem?
Možno som len náročná a mám až príliš veľkú predstavivosť ale príde mi trochu zvláštne ísť na hojdačky k obecnému úradu keďže malého ešte nemôžem dať na klasickú hojdačku pre väčšie deti a inde som hojdačky pre najmenších nevidela. A potom sa ešte presúvať na pieskovisko k futbalovému ihrisku... ak tam teda ešte vôbec nejaký piesok je. 🤔😄
Skôr hľadám ihrisko kde je všetko pekne pokope a človek nemusí s dieťaťom behať z jedného konca dediny na druhý. Budem vďačná za tipy. 😊

anonym_539c45
Včera o 14:38

Aké ihrisko? Každý je predsa na svojom dvorčeku 😀

dadus841
autor
Včera o 14:47
@anonym_539c45

Aké ihrisko? Každý je predsa na svojom dvorčeku 😀

@anonym_539c45 To že máme dvor neznamená že máme sedieť len doma. Verejné ihrisko je na to aby sa deti mohli hrať stretávať a socializovať sa a rodičia nemuseli cestovať do iných dedín za normálnym ihriskom.🤔

anonym_539c45
Včera o 14:49
@dadus841

@anonym_539c45 To že máme dvor neznamená že máme sedieť len doma. Verejné ihrisko je na to aby sa deti mohli hrať stretávať a socializovať sa a rodičia nemuseli cestovať do iných dedín za normálnym ihriskom.🤔

@dadus841 Ale veď ja s tebou úplne súhlasím 🙂 Ale iné matky tu majú víziu, že keď postavia na záhrade deťom ihrisko, že to bude terno. 😀

anonym_32e8db
Včera o 14:58

Orechová potona ty Brdo. To musí byť dobre pánu Bohu za chrbtom :D nemyslím že by tam nejaké ihrisko bolo vôbec. Ten názov má dostal :D

anonym_32e8db
Včera o 15:00

Hadam to nie je veľké ako ba.. A vies si to prejsť sama a pešo a zistis.. Tu sú iné otázky niekedy :D

dadus841
autor
Včera o 15:05

Tak to je potom smutné ak to niektorí rodičia berú tak že keď majú na záhrade hojdačku netreba s deťmi nikam chodiť.Písala som aj na obecný úrad poslala som nejaké navrhy na zlepšenie ale z ich strany úplný ignor. Tak sa asi budem musieť uspokojiť s tým čo tu je. Je to škoda keď v okolitých dedinách to vedia zabezpečiť a u nás to očividne nie je priorita.

dadus841
autor
Včera o 15:06

Ak nemáte k téme čo poradiť nemusíte komentovať. Pýtala som sa na skúsenosti s ihriskami nie na názory na názov obce alebo či sa mám ísť prejsť pešo. Ďakujem. Ale chápem, že sa všade musí nájsť niekto kto si musí rypnúť.

pallacinka29
Včera o 15:07

Keď bývaš v dedine s ani nie 2 000 obyvateľmi, nemôžeš predsa čakať niekoľko detských ihrísk.

anonym_0a4dbf
Včera o 15:09
@anonym_32e8db

Orechová potona ty Brdo. To musí byť dobre pánu Bohu za chrbtom :D nemyslím že by tam nejaké ihrisko bolo vôbec. Ten názov má dostal :D

@anonym_32e8db evidentne ty bývaš niekde pani bohu za chrbtom. Normálna dedina pri Ba

dadus841
autor
Včera o 15:14
@pallacinka29

Keď bývaš v dedine s ani nie 2 000 obyvateľmi, nemôžeš predsa čakať niekoľko detských ihrísk.

@pallacinka29 Nepotrebujem niekoľko, stačí jedno normálne. 😉 Keď v Michali na ostrove dokázali vybudovať (čo je ešte menej obyvateľov), tak prečo tu niečo také neočakávať? 🤔🤷‍♀️

anonym_32e8db
Včera o 16:20
@anonym_0a4dbf

@anonym_32e8db evidentne ty bývaš niekde pani bohu za chrbtom. Normálna dedina pri Ba

@anonym_0a4dbf už som si ju vyguglila. Akože nič v zlom však každý niekde býva. Ale táto dedina hádam nie je taká veľká aby si tam ihrisko nenašla. Aj po vlastnej osi. Či? Veď to nie je Ba

oceanahory
Včera o 17:55

Sadnite do auta a chodte do Dunajskej Stredy...zial dedina ma aj taketo nevyhody. 🤷

anonym_4aca6b
Včera o 20:19
@dadus841

@pallacinka29 Nepotrebujem niekoľko, stačí jedno normálne. 😉 Keď v Michali na ostrove dokázali vybudovať (čo je ešte menej obyvateľov), tak prečo tu niečo také neočakávať? 🤔🤷‍♀️

@dadus841 ked ti chyba detske ihrisko, zisti si kedy zasada obecne zastupitelstvo, vyber sa tam a predloz poziadavku na to aby obce zriadila detske ihrisko. Uplne najlepsie bude ak tuto poziadavku budes vediet podlozit nejakou peticiou, ktoru podpise co najvaiac obyvatelov. Mozno starosta ani netusi, ze niekomu v jeho obci nejake ihrisko chyba.
Alebo je aj druha moznost, este mas cas, mozes predlozit kandidaturu na starostu a vo svojom volebnom programe budes mat vybudovanie detskeho ihriska. Mozno ta zvolia a potom mozes konat

anonym_539c45
Dnes o 05:37
@anonym_32e8db

@anonym_32e8db Lebo v nejakej prdeli na východe máte úplne eňo ňuňo názvy dedín, že?