icon

Nejdeme na testy a dieťa nemá kto odviesť do školy. Ako ho ospravedlním v škole?

beezmeenaa
25. okt 2020

Vedeli by ste mi niekto poradiť ako ospravedlním dieťa v škole keďže nejdeme na testy a tým pádom ho nemá kto odviezť do školy?

Diskusia je zavádzajúca
Je možné, že diskusia obsahuje príspevky, ktoré sú zavádzajúce (obsahujú klamlivé informácie alebo úmyselne poupravené fakty) a sú vytvorené za účelom manipulácie alebo šírenia strachu a paniky.
simca06022011
29. okt 2020

@poopsie ja sa nikam nestaviam 😂 a čítaj riadne. Neodsudzujem nikoho ale každý by mal zodpovedať za svoje rozhodnutie a byť s tým stotozneny. Z oboch vyplývajú nejaké ďalšie povinnosti a práva. Nemusíš ísť na test napríklad a ostaneš doma... Ideš na test ideš do prace. Aké vydieranie? Normálne rozhodnutie.
Práve ústavný súd uznal opatrenia a žiadal pravnikov aby sa podľa toho správali a nesirii dezinformácie.
A nie zamestnávateľ ta nenúti. Ale spoločenská zodpovednosť ti tiež nič nehovorí, ty ja ja ja... Ak 5 tvojich kolegov na test pôjde a ty nie tak co? Oni majú ostat doma? Ich šanca na to, že sú chorý je 30% dajme tomu, koľko % ma neotestovaby človek?
Ďalšia vec k dodržiavaní ak sa rozhodnem že budem so dezinfikovat rúk,, ale vieš co? Nebudem nosit rusko lebo to povazujem za nepohodlné a zbytočne, tak dodržiavam opatrenia?

nikuskakri
29. okt 2020

@simca06022011 poprosím link na nejaký článok, kde budú uverejnené tvoje tvrdenie, že je to v súlade s ústavou a odobril to ústavný súd, inak nezavadzaj. Ja som naopak dnes čítala toto https://svls.sk/otvoreny-list-spolocnosti-vseob...

poopsie
29. okt 2020

@simca06022011 ty nemáš zamestnávateľa? Každý zamestnávateľ sa vyhráža ľuďom.. Takže tak len sa to nemedializuje ako s PPC... Jáj počkať ty si ta najmúdrejšia asi na HO... Veľmi rada by som bola doma no môj zamestnávateľ mi to neumožní a to mam 17 dní dovolenky.. Pýtam sa kde je chyba?

poopsie
29. okt 2020

@simca06022011 a nevysvetlila si mi tých dôchodcov.. Tak poprosím si

poopsie
29. okt 2020

@simca06022011 https://www.cas.sk/clanok/1044767/do-matovica-a...

Asi patríš k tým čo si o odborníkoch myslia, že su bludári

nienna
29. okt 2020

Tak ešte raz a k veci, co sa tyka doprovodu deti do skoly/skolky. ÁNO, mozte ich odprevadzat aj ak ste sa nezúčastnili testovania. Tu je zhrnutie

aiti
Odpoveď bola odstránená
yanina1983
30. okt 2020

My na testy nejdeme, ani starší ako 10 rokov..aj tak je na dištančnom. A mladší pôjde lebo je 1.stupen... Som rozhodnutá, som spokojná... A ostatným držím palce aby to zvládli s pozitívnou náladou a negatívnym testom 😊 naozaj už chcem aby bolo po tom..

tslobik
30. okt 2020

@poopsie A nazvať prezidenta SLK klamárom môže len psychopatický ignorant, ktorému u pr.....celá republika a ľudia v nej.

susanna33
30. okt 2020

Ak sa nedám otestovať, siahnu mi na rodičovský?

zuzuliennka1
30. okt 2020

@susanna33 ?? preco by to robili. to skade mas taky nezmysel

olifcek
30. okt 2020

@yanina1983 Ty na testy nejdes, ale jedno z deti jo?

poopsie
30. okt 2020

@tslobik veď úplne vidno ako EÚ všetko riadi, už si chcú presadiť hentie testy v celej únii, choré a lekáry, vedci ešte aj pribalovy leták sú proti a nikto ich nepočúva... Tu skončil zdravý rozum, ja na test nejdem, nedám sa zapredať nejakému šialencovi

0507
30. okt 2020

@poopsie mne sa zastavil rozum ked som si toto precitala...

poopsie
30. okt 2020

@0507 chod si dať strčiť zajtra paličku do nosa.. Nebudeš vedieť týždeň na čom si, či si sa nekazila... Ja budem vedieť, že stále som zdravá ✌️

yanina1983
30. okt 2020

@olifcek nie, zle som to možno napísala... Starší nejde ani na testy lebo nechodí do školy a mladší nemá desať, tak testy nemusí a pôjde do školy 🙂

0507
30. okt 2020

@poopsie a to ty ako mozes vediet? To, ze Ti nic nie je, nic neznamena. Kolko je bezpriznakovych, ktori nakazia inych, ktore to stastie nemaju...

kikundela
30. okt 2020

Prosím vás a keď na testy nepôjdem môžem ísť do Obchodu.?

olivka84
30. okt 2020

@kikundela zatiaľ platí ze áno do obchodu do lekárne k lekárovi. Ešte sa nevie ci aj zaviesť dieťa do školy.

kikundela
30. okt 2020

@olivka84 ďakujem ❤️

poopsie
30. okt 2020

@0507 koho nakazím keď budem vyše týždňa doma? Teraz buď múdra

aiti
Odpoveď bola odstránená
0507
30. okt 2020

@poopsie jedine, ze nevytiahnes nohy z domu...ziadny obchod, lekaren a rodina

zuzuliennka1
30. okt 2020

@0507 to je blbost, mozes ist aj bez testu na nwvyhnutny cas na nakup potravin

zuzuliennka1
30. okt 2020

@0507 ...vláda obmedzuje slobodu pohybu a pobytu zákazom vychádzania od 2. novembra 2020 do 8. novembra 2020 v čase od 05.00 hod. do 01.00 hod. nasledujúceho dňa, toto obmedzenie sa nevzťahuje na:
-. cestu v nevyhnutnom rozsahu za účelom obstarania nevyhnutných základných životných potrieb (nákup potravín, liekov a zdravotníckych prostriedkov, hygienického tovaru, drogériového tovaru, krmív a ďalších potrieb pre zvieratá, zabezpečenie starostlivosti o deti, zabezpečenie starostlivosti o domáce zvieratá, doplnenie pohonných hmôt) do najbližšej maloobchodnej predajne od miesta bydliska a cestu späť,.

zuzuliennka1
30. okt 2020

@kikundela môžeš

poopsie
31. okt 2020

@0507 ja som sa tak zariadila, že nepotrebujem

0507
31. okt 2020

@zuzuliennka1 ja som nepovedala, ze nemozes ist do potravin...ale ked nejdes na test, nevies ci si pozitivna alebo negativna a ked ides do obchodu tak je moznost, ze niekoho mozes nakazit...to je vsetko

0507
31. okt 2020

@poopsie ok, ked nevyjdes z bytu, tak kludne

0507
31. okt 2020

@olivka84 ten kto nejde na testy, by nemal vojst do budovy skoly