Nejdeme na testy a dieťa nemá kto odviesť do školy. Ako ho ospravedlním v škole?
Vedeli by ste mi niekto poradiť ako ospravedlním dieťa v škole keďže nejdeme na testy a tým pádom ho nemá kto odviezť do školy?
@simca06022011 poprosím link na nejaký článok, kde budú uverejnené tvoje tvrdenie, že je to v súlade s ústavou a odobril to ústavný súd, inak nezavadzaj. Ja som naopak dnes čítala toto https://svls.sk/otvoreny-list-spolocnosti-vseob...
@simca06022011 ty nemáš zamestnávateľa? Každý zamestnávateľ sa vyhráža ľuďom.. Takže tak len sa to nemedializuje ako s PPC... Jáj počkať ty si ta najmúdrejšia asi na HO... Veľmi rada by som bola doma no môj zamestnávateľ mi to neumožní a to mam 17 dní dovolenky.. Pýtam sa kde je chyba?
@simca06022011 a nevysvetlila si mi tých dôchodcov.. Tak poprosím si
@simca06022011 https://www.cas.sk/clanok/1044767/do-matovica-a...
Asi patríš k tým čo si o odborníkoch myslia, že su bludári
My na testy nejdeme, ani starší ako 10 rokov..aj tak je na dištančnom. A mladší pôjde lebo je 1.stupen... Som rozhodnutá, som spokojná... A ostatným držím palce aby to zvládli s pozitívnou náladou a negatívnym testom 😊 naozaj už chcem aby bolo po tom..
Ak sa nedám otestovať, siahnu mi na rodičovský?
@susanna33 ?? preco by to robili. to skade mas taky nezmysel
@yanina1983 Ty na testy nejdes, ale jedno z deti jo?
@olifcek nie, zle som to možno napísala... Starší nejde ani na testy lebo nechodí do školy a mladší nemá desať, tak testy nemusí a pôjde do školy 🙂
Prosím vás a keď na testy nepôjdem môžem ísť do Obchodu.?
@0507 to je blbost, mozes ist aj bez testu na nwvyhnutny cas na nakup potravin
@0507 ...vláda obmedzuje slobodu pohybu a pobytu zákazom vychádzania od 2. novembra 2020 do 8. novembra 2020 v čase od 05.00 hod. do 01.00 hod. nasledujúceho dňa, toto obmedzenie sa nevzťahuje na:
-. cestu v nevyhnutnom rozsahu za účelom obstarania nevyhnutných základných životných potrieb (nákup potravín, liekov a zdravotníckych prostriedkov, hygienického tovaru, drogériového tovaru, krmív a ďalších potrieb pre zvieratá, zabezpečenie starostlivosti o deti, zabezpečenie starostlivosti o domáce zvieratá, doplnenie pohonných hmôt) do najbližšej maloobchodnej predajne od miesta bydliska a cestu späť,.
@kikundela môžeš
@zuzuliennka1 ja som nepovedala, ze nemozes ist do potravin...ale ked nejdes na test, nevies ci si pozitivna alebo negativna a ked ides do obchodu tak je moznost, ze niekoho mozes nakazit...to je vsetko

@poopsie ja sa nikam nestaviam 😂 a čítaj riadne. Neodsudzujem nikoho ale každý by mal zodpovedať za svoje rozhodnutie a byť s tým stotozneny. Z oboch vyplývajú nejaké ďalšie povinnosti a práva. Nemusíš ísť na test napríklad a ostaneš doma... Ideš na test ideš do prace. Aké vydieranie? Normálne rozhodnutie.
Práve ústavný súd uznal opatrenia a žiadal pravnikov aby sa podľa toho správali a nesirii dezinformácie.
A nie zamestnávateľ ta nenúti. Ale spoločenská zodpovednosť ti tiež nič nehovorí, ty ja ja ja... Ak 5 tvojich kolegov na test pôjde a ty nie tak co? Oni majú ostat doma? Ich šanca na to, že sú chorý je 30% dajme tomu, koľko % ma neotestovaby človek?
Ďalšia vec k dodržiavaní ak sa rozhodnem že budem so dezinfikovat rúk,, ale vieš co? Nebudem nosit rusko lebo to povazujem za nepohodlné a zbytočne, tak dodržiavam opatrenia?