Nemocenské dávky - informácie o výmere
Dobrý deň. Od 28.1 som práceneschopná no zatiaľ mi neprišiel žiaden výmer ohľadom PNky. Teraz neviem či bude mať vyplatenú tento mesiac PN alebo nie. Bola by som vám vďačná ak mi niekto poradil. Keďže ja neviem ako to chodí lebo ešte som nikdy nebola práceneschopná. Ďakujem
@klotildabazarik áno mám. Len mi žiaden výmer neprišiel
Zajtra zavolaj do sociálnej poisťovni a informuj sa v akom stave je tvoja pn
@risoriskoveronka ja som na pn od 11.2.aj papier aj pn dosla .....treba volat na socialku aj ked papier nemate peniažky by ste uz mali mat
@risoriskoveronka prve 4 dni za januar ti vyplatil zamestnavateľ vo febr. Vo výplate. 6 dni z februara mal vyplatiť v marci. Zvyšok za február príde v marci od sociálky.
@hugigugin áno od zamestnávateľa mám vyplatené ale zo sociálnej ešte nie. Ani výmer mi neprišiel tak neviem či mám čakať že ešte dôjdú alebo bude tam niečo
@risoriskoveronka ešte dalsi výplatny termin je koncom mesiaca ale za zavolanie nic nedate podla rodneho cisla vam povedia kde nastala chyba ;)
@risoriskoveronka prvých 10dní platí zamestnávateľ, takže SP bude mať za február v marc ešt jeden výplatný termín....samozrejme záleží aj od toho, či ti zamestnávateľ poslať do SP číslo účtu, inak ti príde na adresu a to trvá dlhšie...

@risoriskoveronka mas narok na platenu pn?