Neprišla mi PN hoci papiere som na sociálku zaniesla
Baby, nemate niektorá skúsenosť?? Dnes mi mala príst PN-ka a neprišla mi... prečoo??? Stalo sa vám niekedy niečo take??? :o Všetky papiere mam na socialnej poistovni. Takže preto mi je to divné. 🤔🤔
ja tak isto nic a volat som doobeda nestihla :(
@elinka1051 no pekne mne prišlo po 2 mesiacoch marodovania dnes rozhodnutie zo socialnej ...-_- ktore posielali 18.7 a penazi nikde :(
dnes mi prišla PN 🙂 konečne
@elinka1051 mne stale nič :(
@iwkaa_97 fu :( a volala si?
@iwkaa_97 mne sa stalo minulý mesiac, že zamestnávateľ poslal papiere do SP do 5. dňa v mesiaci, bolo 22. a peniaze nikde, tak som volala do SP a tam mi povedali, že ešte to nemajú v systéme, že to mali ešte v pošte. A peniaze som dostala až na konci mesiaca. Takže neviem podľa čoho oni otvárali poštu
@elinka1051 ešte nie ... :D v stredu tam idem tak uvidim že čo a ako...
@iwkaa_97 budem držať palce, aby ti už zajtra cinkli €
@elinka1051 pisala som tam email takže zajtra mi pride 🙂 tak uvidime
@iwkaa_97 no konečne, pekne si dali na čas :(
Baby ak vcera mali poslat kedy myslite ze pride sek?
@parvinka0001 vraj by mal zajtra prisť ... aj mne vraj posielali včera a že zajtra ho mám ...
@elinka1051 no neskutočne ale bola som dnes zasa zaniesť v práci priestupku ...tak že vraj neskor posielali ...papiere ...kedze bola na dovolenke pani ekonomka -_-
@iwkaa_97 prestupku si vzdyyyy posielam sama do socialky 🙂 doporucene prvou triedou a mas dokaz ze si poslala. Ved zamestnavatel ten papier nepotrebuje - to je papier pre socialku. Zamestnavatelovi max zavolat alebo napisat ako to s tebou vyzera a ze od prveho este nenastupis... ako pisala @evittam - nekomplikuj si to ;)
@iwkaa_97 ono vies - svokor nesvokor, ked mu ten papier prinesies tiez to len musi pichnut do obalky a poslat alrbo zaniest. Robim na personalnom a tieto papiere sme nikdy nijak neevidovali (iba do registraturneho dennika ze to vobec k nam prisli). Tiez sme.len vlozili do obalky a sup do socialky ;) ja mam postu par metrov od lekarky tak si vzdy uz k lekarke prinesiem vypisanu obalku, u nej si to hned aj podpisem a sup rovno na postu 🙂
@veronice Doporucene prvou triedou mas doklad len o tom, ze si ty odoslala, nemas doklad o tom, ze to realne posta dorucila a ze zasielka bola prebrata. Ja som sa takto poucila, ze posielat treba doporucene s DORUCENKOU - vtedy dostanes potvrdenie o tom, ze zasielka bola naozaj prebrata.
@iwkaa_97 prislo ti?
@parvinka0001 neviem este kedže byvam na dedine a poštárka chodí kedy ako niekedy aj o 14.00 :D
@iwkaa_97 mne nic som strasne zvedava ze kedy pride

@veronice mne vobec :(