icon

Neprišla mi PN hoci papiere som na sociálku zaniesla

iwkaa_97
18. júl 2018

Baby, nemate niektorá skúsenosť?? Dnes mi mala príst PN-ka a neprišla mi... prečoo??? Stalo sa vám niekedy niečo take??? :o Všetky papiere mam na socialnej poistovni. Takže preto mi je to divné. 🤔🤔

Strana
z3
iwkaa_97
autor
26. júl 2018

@parvinka0001 ani mne neprišlo ...pisala som email tak že oni dnes posielaju na poštu peniaze ... kedže mam postovou poukažkou ...

parvinka0001
26. júl 2018

@iwkaa_97 este len dnes??to je chore toto

iwkaa_97
autor
26. júl 2018

@parvinka0001 estelen dnes no...neskutocne .. choré

evittam
27. júl 2018

@parvinka0001 Co je na tom konkrétne chore? Maju svoje terminy. Mala si si poslat potrebné doklady ako treba a skor a peniaze by si uz mala aj minute.
@iwkaa_97

parvinka0001
27. júl 2018

@evittam prechodku nosim 20teho do prace a to ze oni ju neskoro dali ja zato nemozem!!!!nikto sa ta nanic nepyta tak neviem co komentujes

veronice
27. júl 2018

@parvinka0001 pisali sme to par sprav dozadu - najlepsie je prechodku rovno poslat do socialky, zamestnavatel s tou prechodkou nic nema akurat sa to tam zdrzi a potom nastanu taketo situacie

fokuska
27. júl 2018

@parvinka0001 Diskutujete v tomto vlakne, preto aby ste sa postazovali a ponadavali si, ake je vsetko chore, alebo preto, aby ste si zistili preco je to tak, ake mate povinnosti, ake povinnosti ma zamestnavatel a co treba urobit aby ste nabuduce dostali peniaze skor?

Uz to tu bolo vysvetlene niekolkokrat, ale niektore nezavolaju do SP ani za svet, len kazdy den sa tu stazuju, dalsie sa pridaju a najepsie je, ked ani poriadne neviete co a ako chodi, ale pisat plno vykricnikov to vam ide.

🙄

parvinka0001
27. júl 2018

@veronice ja som na pn prvykrat nepytala som sa jej nic a keby som ja mala kazdemu pisat co sa mne nepaci tak tu nic ine ani nerobim precitam a rolujem dalej
@fokuska

evittam
27. júl 2018

@parvinka0001 A ty co vyskakujes?! Vyskakuj si doma. Je to verejna diskusia. Ako si si zariadila tak mas-mozes si za tov prvom rade sama a podakuj sa v praci. V praci im staci kopia mailom. Ja som si nosila prechodky sama do SP s tym,ze som si dala kopiu potvrdit o prevzati. Peniaze max.15.Vzdy.
Btw.pravda sa tazko cita.

evittam
27. júl 2018

@fokuska Presne tak. Ale ved najjednoduchšie je hladat vinnika inde ako si sam zariadit. A potom "plut" na všetky strany ako mi druhy nezariadil.😁😉

fokuska
27. júl 2018

@parvinka0001 Ak nechces aby ti niekto odpovedal, tak si musis pisat sukromne spravy. Lebo na verejne forum prispieva kazdy kto ma k danej teme co povedat, alebo k nej chce povedat svoj nazor a pod. A vacsinou ludia hladaju rady, vyvsetlenie preco je to tak, aby sa do buducna poucili a vedeli.

Takze kym bdues pisat na verejne forum, tak ludia budu reagovat. To, ze ty rolujes dalej, je tvoje riesenie, nerobi to tak kazdy.

Okrem toho dava @evittam dlhodobe velmi dobre a odborne rady v tomto smere, vela zenam tu zachranila matersku alebo ine davky, ked chceli urobit nejaku chybu a ukratili by sa o to, na co maju narok, takze ona skutocne nie je spravny clovek na utocenie.

evittam
27. júl 2018

@fokuska Vdaka. Ale mna naozaj nevytoci nejaka premotivovana mamicka na PN co nema nic ine na robote len sa stazovat a hladat vinnika vsade inde len nie v sebe a este aj vyskakovat po slusnych ludoch co jej len pravdu napisu. Ono na tej PN to nie je nic moc byt doma zavreta.😉

parvinka0001
27. júl 2018

@evittam sa spamataj!

evittam
27. júl 2018

@parvinka0001 Ja? Konkretny dôvod?

Strana
z3