Neustále porušovanie zákonov predstaviteľmi národnej strany
Môžeme mať ako matky na rôzne veci rôzny názor a je to úplne v poriadku. Ale zhodneme sa všetky na tom, že vychovávame deti k tomu, aby neporušovali zákony. Tak ako je možné, že si tu predstavitelia jednej národnej strany neustále robia, čo chcú? Toto nie je o politike ale o uplne elementárnych pravidlách:
1. Spôsobiť nehodu, nenáhlasiť ju a újsť z miesta činu je trestný čin. (Došlo k poraneniu osoby, ktoré si vyžadovalo lekárske ošetrenie.)
2. Jazdiť v chránenej oblasti na štvorkolke je trestný čin.
3. Fajčiť v budove je priestupok.
Toto sú čisté fakty. Žiaden človek s tým nemôže súhlasiť, lebo akonáhle začneme tolerovať protiprávne správanie, vráti sa nám to. Prosím všetky národne cítiace matky, aby upozornili na to svojich prestaviteľov, že toto nie je správna cesta. Ak raz niekto ublíži Vášmu dieťaťu, oceníte, že tu fungujú zákony a vinnik bude primerane potrestaný. Nie, že sa to ututle, lebo…
Ďakujem pekne.
@veklipo ryba smrdi od hlavy. Pozri sa na noveho prezidenta. Bude prezident aj ked vramci predvolebnej kampane pri jeho osobe bol minimalne dvakrat poruseny volebny zakon. A ake su z toho postihy? Nejaka pokutka ktora nikoho nezaboli a ide sa dalej. Co potom ocakavat od ministrov, poslancov atd az po beznych ludi.
@aalt presne od padu komunizmu, je to len o drzani huby a krok a kazda vlada je jedno Ktora od 1989,si tu robi Co chce.. Kruti paragrafy podla Seba, uprednostnuje svojich... Zrychlene konania, atc.. Co vlada to zmrd, mnuz a mozme sa hadat kto si Co zvolili, tam niet Co, to Sam odpad
Si naivná, keď si myslíš, že je to len jedna strana. Každá jedna strana má za ušami, ani by si neverila
@veklipo myslím, že sa veľmi mýliš v druhej vete. Myslím, že je tu veľa rodín, kde sa dieťa naučí, že do jednej nohy, do druhej, nebuď srab, šoférovať môžeš. A keby niečo, tuno Tono ma švagra na polícii. A susedovi treba udrbať meter z pozemku, to si Janko zapamätaj, už dedo to tak vymeral a tak to ostane! A nestresuj sa s tým učením, krsny je riaditeľ ma strednej, ser na to, skúšky urobíš. A keď budeš praxovať na stavbe, dobre pozeraj, kde sa da cement zobrať! A auto predáme až keď mu dedo tachometer vyladi Janicko, to sa tak patrí
A tak sa da do rana pokračovať, ako rodičia deti učia úcte k zákonom
@viestta opravím ta povedal to Jaroslav Haščak v byte na Vazovovej keď SIS ka sledovala byť pána xy
@lucy_ms ale ty si ešte viac naivna
@markusrasford aj Zlatousty na nahravkach sa nejak tak vyjadroval
@viestta ja neviem kto je Zlatousty...
@markusrasford nevies kto je sudruh Zlatousty zo Sumracnej? Predsa nas dobrotivy a laskavy sudruh uz zas pan premier.
@viestta tak túto prezývku som ešte nepočul že hranol ma takéto pomenovanie
@markusrasford bolo mi napisane, ze ho nemam urazat geometrickym utvarom, vstupila som si do svedomia a neurazam ani jeho ani geometricky utvar (ten geometricky utvar by mal pravo citit sa dotknutym v tomto pripade)

Vyhraj volby a mozes vsetko ... pre nich neplatia zakony, hadam ani fyzikalne ...