icon

Nezaslanie povinných daní a pokuta za psy

nety19
21. jún 2025

Nezaplatili sme ou pokutu 500 eur za naše 3 psíky najdené na kamerách na ulici, pričom jedna z nich kastrovaná husky fenka bola v čase vydania pokuty už pol roka nezvestná,(,pravdepodobne ublízenie človekom) Psíky sú pravidelne venčené, chované len ako členovia rodiny, stane sa, že husky utečie, neubližia človeku ani psom. Ou nám však nezaslal ani povinné dane,-odpad, nehnuteľnosť, psy.Je to zneužívanie moci? cíttiť z toho ubližovanie až šikanu - s ublížením nevinnej husky fenke

Strana
z2
colsami
22. jún 2025
@nety19

@colsami vy by ste platili za psa, ktorý je pol roka nezvestný??? a pravdepodobne mu bolo ublížené?? ešte som zo stromu na hlavu nespadla

@nety19 a okrem toho, "pravdepodobne" znamena nijaky dokaz, co Ti mam na to povedat? Oni maju fotky a dokazy, proste nespravis nic. Ak mas rada svoje psy, tak si ich poriadne zabezpec, aj do buducna tie ostatne dva, co sa Ti tiez potuluju...

nety19
autor
22. jún 2025
@colsami

@nety19 prepac ale ked pojdes po dialnici 180 a nameraju Ta a poslu Ti pokutu spred 3 mesiacov, nikoho nezaujima, ci Ty uz mesiac to auto nemas a si ho predala. Ak si Ty ako majitel/drzitel porusila zakon.

Ja by som pokutu za psa neplatila ziadnu, pretoze moje psy mam zabezpecene poriadne a tak, ze sa im nic nestane a ani oni nikomu nic neurobia.

@colsami to by aj mňa museli zabiť, ja mafiu podporovať nebudem, moje psíky len ušli ako milión psíkov, ktoré sa túlajú a ľudia im zvyknú pomáhať a nie šikanovať majiteľov

viestta
22. jún 2025
@nety19

@colsami to by aj mňa museli zabiť, ja mafiu podporovať nebudem, moje psíky len ušli ako milión psíkov, ktoré sa túlajú a ľudia im zvyknú pomáhať a nie šikanovať majiteľov

@nety19 tebe skoda radit. Mas cervene sukno pred ocami. Ty si myslis, ze starosta zabil tvojho psa? Co by z toho obec mala? Co by z toho mal on?

qrstxyz
22. jún 2025
@nety19

@nety19 ja s Tebou sympatizujem, daň za psa je nezmysel a ďalší nástroj okrádania občanov. Bohužiaľ podľa zákona si povinná ju zaplatiť, ak nie, hrozí Ti pokuta. Čiže z právneho hľadiska OÚ nepochybil. Z morálneho hľadiska mám na to tiež dosť negatívny názor, je až zarážajúce, že na Slovensku nám pomaly každé 💩 zdaňujú a koľkí aj tu na MK tomu ešte tlieskajú a tvária sa ako by bola povinnosť každého vzorného občana len platiť a platiť. Snáď sa to jedného dňa zmení 🙏

nety19
autor
23. jún 2025
@qrstxyz

@nety19 ja s Tebou sympatizujem, daň za psa je nezmysel a ďalší nástroj okrádania občanov. Bohužiaľ podľa zákona si povinná ju zaplatiť, ak nie, hrozí Ti pokuta. Čiže z právneho hľadiska OÚ nepochybil. Z morálneho hľadiska mám na to tiež dosť negatívny názor, je až zarážajúce, že na Slovensku nám pomaly každé 💩 zdaňujú a koľkí aj tu na MK tomu ešte tlieskajú a tvária sa ako by bola povinnosť každého vzorného občana len platiť a platiť. Snáď sa to jedného dňa zmení 🙏

@qrstxyz ahoj, mne dane neva, ok, lenže to nezaslali ako po iné roky, a teraz musím teda vybavovať občiansky s čipom. O čo horšie v našom prípade ide je 500 eur pokuta za moje 3 psy zachytené na kamerách na ulici, pričom jedna fenka z nich bola v čase vystavenia pokuty už pol roka nezvestná- nejakí neandertálci ju zlikvidovali, keď sme neboli doma, zmizla na oú vedia dobre a oni si hľadajú moje psy na kamerē, slušne vencené, krmené, he husky vedia utiecť a vysolia pokutu??? Cítim za tým ubližovanie až šikanu!!!!

jana005
23. jún 2025
@nety19

@qrstxyz ahoj, mne dane neva, ok, lenže to nezaslali ako po iné roky, a teraz musím teda vybavovať občiansky s čipom. O čo horšie v našom prípade ide je 500 eur pokuta za moje 3 psy zachytené na kamerách na ulici, pričom jedna fenka z nich bola v čase vystavenia pokuty už pol roka nezvestná- nejakí neandertálci ju zlikvidovali, keď sme neboli doma, zmizla na oú vedia dobre a oni si hľadajú moje psy na kamerē, slušne vencené, krmené, he husky vedia utiecť a vysolia pokutu??? Cítim za tým ubližovanie až šikanu!!!!

@nety19 keď si mala pol roka nezvestného psa, tak si ho mala ísť odhlásiť na obecný úrad.
Urobila si to?

nety19
autor
23. jún 2025
@viestta

@nety19 tebe skoda radit. Mas cervene sukno pred ocami. Ty si myslis, ze starosta zabil tvojho psa? Co by z toho obec mala? Co by z toho mal on?

@viestta to vedia iba tí neandertálci čo ju zlikvidovali a oú ešte pridáva, čistá šikana z krčmy.....

maranta_leuconeura
23. jún 2025
@nety19

@viestta to vedia iba tí neandertálci čo ju zlikvidovali a oú ešte pridáva, čistá šikana z krčmy.....

@nety19 psa si mala zjavne nezabezpeceneho, kedze za tulanie psov mas aj pokuty. Takze nie ze ti ho niekto umyselne zabil, ale skor ti usiel, tak ako to urobil inokedy. A potom ho zrazilo auto, ako ine tulave psy. Bohuzial.
Sa tu rozhorcujes akoby ti ukradli auto, ktore si mala nezamknute a kluce v zapalovani a cudovala by si sa, ako je mozne, ze zmizlo. Kradne sa, no. Tak ako utekaju zo zahrad psy, ktore nie su zavrete vo voliere alebo v dome.

nety19
autor
23. jún 2025
@jana005

@nety19 keď si mala pol roka nezvestného psa, tak si ho mala ísť odhlásiť na obecný úrad.
Urobila si to?

@jana005 písala som v odvolaní, že sa stratila bez stopy, ani neodpovedali, tam je za tým nevzdelanosť, intrigánstvo a nasledná šikana, odniesla si to nemá tvár

jana005
23. jún 2025
@nety19

@jana005 písala som v odvolaní, že sa stratila bez stopy, ani neodpovedali, tam je za tým nevzdelanosť, intrigánstvo a nasledná šikana, odniesla si to nemá tvár

@nety19 ale písať v odvolaní je neskoro.
Ty si mala ísť odhlásiť z evidencie psa už dávno.
A nie až teraz, keď ti prišla pokuta.
Zbytočne sa rozčuľuješ a dávaš im to za vinu.
A neviem ako ťa šikanujú, to si už len ty namýšľaš.
Na úrade majú ako vedieť, že ty nemáš psa, keď ho tam máš stále prihláseného?
Najprv sa pozri na seba a potom osočuj druhých

maximiliana
23. jún 2025
@nety19

@nety19 pocuj, ty ficis na niecom sakra kvalitnom... obci je total jedno, ze tebe pes zmizol...tulal sa, dalsi dvaja tiez, maju na to dokaz, pokuta je na mieste... mozes sa zavzdusnovat kolko chces... obec sa s tym parat nebude, exekutor si zarobi... si nezodpovedna, lebo si nemala psy zabezpecene... keby niekomu ublizili, mas pruser na krku... a to, ze zmizla bez stopy, je v konecnom dosledku len a len tvoje vina, takze mozes osocovat iba seba, aka si hlupa

nety19
autor
24. jún 2025
@maximiliana

@nety19 pocuj, ty ficis na niecom sakra kvalitnom... obci je total jedno, ze tebe pes zmizol...tulal sa, dalsi dvaja tiez, maju na to dokaz, pokuta je na mieste... mozes sa zavzdusnovat kolko chces... obec sa s tym parat nebude, exekutor si zarobi... si nezodpovedna, lebo si nemala psy zabezpecene... keby niekomu ublizili, mas pruser na krku... a to, ze zmizla bez stopy, je v konecnom dosledku len a len tvoje vina, takze mozes osocovat iba seba, aka si hlupa

@maximiliana nemôžu obviňovať za niečo čo sa nestalo,

nety19
autor
24. jún 2025
@maranta_leuconeura

@nety19 psa si mala zjavne nezabezpeceneho, kedze za tulanie psov mas aj pokuty. Takze nie ze ti ho niekto umyselne zabil, ale skor ti usiel, tak ako to urobil inokedy. A potom ho zrazilo auto, ako ine tulave psy. Bohuzial.
Sa tu rozhorcujes akoby ti ukradli auto, ktore si mala nezamknute a kluce v zapalovani a cudovala by si sa, ako je mozne, ze zmizlo. Kradne sa, no. Tak ako utekaju zo zahrad psy, ktore nie su zavrete vo voliere alebo v dome.

@maranta_leuconeura pes je miliónkrát viac ako auto viac

nety19
autor
24. jún 2025
@jana005

@nety19 ale písať v odvolaní je neskoro.
Ty si mala ísť odhlásiť z evidencie psa už dávno.
A nie až teraz, keď ti prišla pokuta.
Zbytočne sa rozčuľuješ a dávaš im to za vinu.
A neviem ako ťa šikanujú, to si už len ty namýšľaš.
Na úrade majú ako vedieť, že ty nemáš psa, keď ho tam máš stále prihláseného?
Najprv sa pozri na seba a potom osočuj druhých

@jana005 oni vedia čo sa stalo, a zlo ešte stupňujú

Strana
z2