OČR 0,50 centov na deň
Ahojte chcela by som sa vás spýtať ci ma niekto s tým skúsenosť minuly mesiac som bola na OČR 5 dni , dneska som dostala sek vo výške 2,50 ta zhruba to vychádza na 0,50 centov na den ke toto vobec možné rozhodnutie som nedostala žiadne mam tam volať ci zo nechat tak prosím poraďte my dakujem
Cize ked bolo dieta chore, tak ti dala lekarka normalne tlacivo? Nic si si neklikala cez internet, ano?
@nafka0483 ne nemá zamestnávateľ kópiu môžem sa na to jednoducho vii….ť uz ma zo ani nebaví furt im tam volať a hen to tamto a oni ma furt len odkopnu ako loptu serem na to dakujem vam zienky za rady ale je to uz zbytocne
@nafka0483
@ciernabrigita keď je problém s "i" "y", tak neviem, či vaša snaha vysvetliť ocr má nejaký výsledok 😉
Tak sa na to "vii..." ved ide o tvoje peniaze, no ale tazko radit ked nevies odpovedat co sa pytame :-/ a ak tak chaoticky rozpravas aj so SP, tak potom tiez mozno nie uplne rozumies co hovoria a oni nevedia poriadne poradit ked podavas take vselijake informacie.

mi je s ,,i" nie ,,y" v tomto prípade, vážne, daj si na to už pozor, zle sa to číta. Ak bolo dieťa choré, bola klasická očr, nie pandemická - zamestnávateľa si sa opýtala či nemá kópiu tlačiva?