icon

OČR - chorá mama

midoriraion
22. mar 2022

Ahojte, mali sme COVID, som 8. Dni po pcr, stále mi nie je dobre , bolesti tela, unava , upchate dutiny, dusivy suchý kašeľ. Skúšam všetky babské lieky, nič nepomáha, doktorka mi nič nepredpise lebo kojím. Problém ale nastáva, že mužovi pn skončila v piatok,
A od pondelka je so mnou doma. S tým že o pól 9 ráno som v pondelok volala doktorke, tá mi volala spat o pól 4 poobede s tým že ona ho vypísať so mnou nemôže. Ja viem že neumieram a sú horšie diagnózy ale reálne je pre mna veľmi obtiazne a nevladzem sa starať o dcérku , ktorá je živé extrémne náročné dieta. Dnes som volala pediatricke , tá dala papier , že moja doktorka tam musí dať pečiatku že som chorá a hotovo. Moja doktorka mi vravela že ona nič nemusí, a takto to negunguje. Nemáte prosím niekto skúsenosť ? Veď keby si zlomím nohu alebo čo? Ja viem že to nie je to, ani to nechcem na mesiac , pár dni aspoň. A prvý krát to riešime za pól roka. Prosím dajte mi vaše skúsenosti. Ráno ideme k lekárke , potrebujeme to doriešiť , lebo muž musí odniesť papiere do prace . Lekárka je nová , a znie mlado.l, asi nemá skúsenosti. Ďakujem všetkým .

stastna17
22. mar 2022

No zial ono ak mas zlomenu nohu tak ti ten papier da ale asi sa riadi diagnozou. A covid, chirpka ,lebo to je chripkovy virus, asi pre lekarku nie dôdod na osetrovanie. Toto fakt iba lekar moze posudit a potvrdit muzovi ocr na teba. Je to velmi lahko zneuzivatelne vies.

zuzanaete
22. mar 2022

Pediatricka dobre povedala. Moze dat ocr na dieta z dovodu, ze ty sa o neho nemozes aktualne postarat, ale takuto ocr musi potvrdit tvoj lekar, ze tvoj zdravotny stav to naozaj neumoznuje. Je uz na zvazeni lekarov, aky je stav.

mogaa
22. mar 2022

no a doktorka ťa ešte zvozí že ako pozitívna ideš k lekárovi.....pozitívny volá a nesmie ísť k lekárovi , pokiaľ nie je objednaný na čas a lekár o tom vopred nevie......nakazíš tam polovicu čakárne.....

ibrunova
22. mar 2022

Volaj svojmu lekárovi, u nás je semtam taká očr, aj keď je žena na materskej, ale nevie sa postarať.

midoriraion
autor
22. mar 2022

@mogaa vie o tom že prídem aj sama povedala nech sa prídem ukázať a už som po karanténe aj.

midoriraion
autor
22. mar 2022

@ibrunova veď to s mojou doktorkou riešim obvodnou a ona nevie čo

midoriraion
autor
22. mar 2022

@stastna17 hej chápem no prvý krát fakt za rok a pól Toto ideme využiť a fakt nie zo srandy nie som ten typ :/

midoriraion
autor
22. mar 2022

@zuzanaete no len bolesti celého tela sú úplne ok a žena lietaj okolo dieťaťa lebo veď si žena a musíš to zvládnuť :/ to je take … nie sim typ žeby som niečo zneužívala ale tentokrát fakt cítim že to potrebujem a tým že je doma pomáha

stastna17
22. mar 2022

@midoriraion ona je kontrolovana tiez socialkou a musi dat diagnózu, ktoru mozu potom zo socialky preverovat. Asi nechce davat diagnozu ak v podstate diagnoza nie je jasna.

ibrunova
22. mar 2022

Ale veď covid je diagnóza, prečo ti to nechce uznať?

midoriraion
autor
22. mar 2022

@stastna17 covid ?

midoriraion
autor
22. mar 2022

@ibrunova neviem uvidím čo ráno povie

maris5
22. mar 2022

Znamy tak bol na OCRke s 9 mesacnym synom, syn aj manzelka mali covid, on nie, ale ona nebola schopna sa postarat o dieta.