OČR - chorá mama
Ahojte, mali sme COVID, som 8. Dni po pcr, stále mi nie je dobre , bolesti tela, unava , upchate dutiny, dusivy suchý kašeľ. Skúšam všetky babské lieky, nič nepomáha, doktorka mi nič nepredpise lebo kojím. Problém ale nastáva, že mužovi pn skončila v piatok,
A od pondelka je so mnou doma. S tým že o pól 9 ráno som v pondelok volala doktorke, tá mi volala spat o pól 4 poobede s tým že ona ho vypísať so mnou nemôže. Ja viem že neumieram a sú horšie diagnózy ale reálne je pre mna veľmi obtiazne a nevladzem sa starať o dcérku , ktorá je živé extrémne náročné dieta. Dnes som volala pediatricke , tá dala papier , že moja doktorka tam musí dať pečiatku že som chorá a hotovo. Moja doktorka mi vravela že ona nič nemusí, a takto to negunguje. Nemáte prosím niekto skúsenosť ? Veď keby si zlomím nohu alebo čo? Ja viem že to nie je to, ani to nechcem na mesiac , pár dni aspoň. A prvý krát to riešime za pól roka. Prosím dajte mi vaše skúsenosti. Ráno ideme k lekárke , potrebujeme to doriešiť , lebo muž musí odniesť papiere do prace . Lekárka je nová , a znie mlado.l, asi nemá skúsenosti. Ďakujem všetkým .
Pediatricka dobre povedala. Moze dat ocr na dieta z dovodu, ze ty sa o neho nemozes aktualne postarat, ale takuto ocr musi potvrdit tvoj lekar, ze tvoj zdravotny stav to naozaj neumoznuje. Je uz na zvazeni lekarov, aky je stav.
no a doktorka ťa ešte zvozí že ako pozitívna ideš k lekárovi.....pozitívny volá a nesmie ísť k lekárovi , pokiaľ nie je objednaný na čas a lekár o tom vopred nevie......nakazíš tam polovicu čakárne.....
Volaj svojmu lekárovi, u nás je semtam taká očr, aj keď je žena na materskej, ale nevie sa postarať.
@mogaa vie o tom že prídem aj sama povedala nech sa prídem ukázať a už som po karanténe aj.
@ibrunova veď to s mojou doktorkou riešim obvodnou a ona nevie čo
@stastna17 hej chápem no prvý krát fakt za rok a pól Toto ideme využiť a fakt nie zo srandy nie som ten typ :/
@zuzanaete no len bolesti celého tela sú úplne ok a žena lietaj okolo dieťaťa lebo veď si žena a musíš to zvládnuť :/ to je take … nie sim typ žeby som niečo zneužívala ale tentokrát fakt cítim že to potrebujem a tým že je doma pomáha
@midoriraion ona je kontrolovana tiez socialkou a musi dat diagnózu, ktoru mozu potom zo socialky preverovat. Asi nechce davat diagnozu ak v podstate diagnoza nie je jasna.
Ale veď covid je diagnóza, prečo ti to nechce uznať?
@stastna17 covid ?
@ibrunova neviem uvidím čo ráno povie
Znamy tak bol na OCRke s 9 mesacnym synom, syn aj manzelka mali covid, on nie, ale ona nebola schopna sa postarat o dieta.

No zial ono ak mas zlomenu nohu tak ti ten papier da ale asi sa riadi diagnozou. A covid, chirpka ,lebo to je chripkovy virus, asi pre lekarku nie dôdod na osetrovanie. Toto fakt iba lekar moze posudit a potvrdit muzovi ocr na teba. Je to velmi lahko zneuzivatelne vies.