OČR pre otca - potvrdenie
Ahojte. Pravdepodobne si ma budú nechávať v nemocnici kvôli vyvolávaniu pôrodu. Muž bude musieť zostať so staršou dcérou doma na OČR. Od koho k tomu potrebuje potvrdenie? Od detskej lekárky dcéry?
@anonym_autor ak dieta nechodi do MŠ a ZŠ tak kludne moze od detskej....alebo moj manzel sii zobral tu otcovsku 14dni po porode ked som bola v nemocnici a bol so staršou doma potom este isiel na ocr so mnou (som mala cisarsky)
@zuzkaa1991 chodí do MŠ. Otcovsku si môže zobrať až keď sa dieťa narodí, nie kým ešte budem v nemocnici a druhé dieťa nebude na svete.
@zuzkaa1991 chodí do MŠ. Otcovsku si môže zobrať až keď sa dieťa narodí, nie kým ešte budem v nemocnici a druhé dieťa nebude na svete.
@anonym_autor ja som pochopila ze s dieťaťom ste v nemocnici uz ;) moze ocr ale dieta nemoze ist do MŠ sleduje to socialka ;)
Očr mu vystavia v nemocnici na oddelení kde si. Pediater môže vystaviť len na choré dieťa a teda by musel vymyslieť diagnózu. Zároveň dieťa počas očr nemôže navštevovať škôlku

@anonym_autor ak dieta nechodi do MŠ a ZŠ tak kludne moze od detskej....alebo moj manzel sii zobral tu otcovsku 14dni po porode ked som bola v nemocnici a bol so staršou doma potom este isiel na ocr so mnou (som mala cisarsky)