Odmena za sprostredkovanie očkovania
Vie mi niekto prosim Vas poradit, kde sa da prihlasit -zaregistrovat sa na odmenu za sprostredkovanie ockovania, ktore teraz schvalila vlada?
@viktorka48 Počas tejto doby sa krásne ukázala ľudská blbosť a tí čo blbí už boli, tak u nich sa to len ďalej stupňuje 😀
😂😂😂za krátky čas 10 upozornení kvôli môjmu príspevku. No kľudne sa tu aj pobite.. 🙈🙈🙈 ani nemám záujem citat tie reakcie.
@danim Choď si pozrieť správy o covide, možno sa ukludníš.
@kulumulu123 ja som v klidku.. reakcia bola kvôli tým províziám.. lebo sa to minie účinku. Ale je mi to jedno popravde..
@viktorka48 Vieš čo, už pomaly prichádzajú dni, kedy takým luďom povieš jednoducho a s úsmevom - ja som ti to hovorila 😉
@viktorka48 Ja sa už teraz smejem, lebo kolegyne chodili, že veď to sú len dve vakcíny, prečo z toho robia všetci takí cirkus? A keď som povedala, že sa budú musieť preočkovať zas a znova, tak som bola za hlúpu. Nuž, príde tretia dávka, štvrtá, piata...
@janynyna Ja si to inak neviem predstaviť. Prídem za známym a poviem mu- Prosím ťa, nepôjdeš sa dať zaočkovať? Potrebujem drobné na autobus do Prievidze 😢 😂
Toto mi pripomína tých poradcov, ktorí stoja na námestí a ponúkajú super výhodnú pozocku alebo paušál. Alebo tých smejdov co hrnce predávali dochodcom. Teraz nech si oblečú biele obleky a môžu ponukat očkovanie.
@viktorka48 "ved podla statistiky uz 1,5 roka umieraju ludia iba na koronu,ine choroby”vymizli”"
- To nie je pravda, len prvy stvrtrok tohto roka bolo umrti na koronu viac ako na vsetky choroby dokopy.
@hiro A to berieš celosvetovo alebo podla štatistického úradu SR, kde sama posielam údaje a všetko sú to čísla 'akože'.
@danim tak nech si aj obézni, alkoholici, fajčiari, drogovo závislí platia komplet celú zdravot.starostlivosť a aj matky deťom, ktoré nedali očkovať
@viktorka48 Dobrá poznámka. Chcelo by to presný výcuc znenia podmienok 😀 Alebo radšej nie, lebo matere z koňa sa hneď vrhnú po príležitosti 😀