icon

Opatrujem postihnutú dcéru. Môžem maródiť?

katkarv
2. jan 2012

ahojte,prosim ak viete poradte mi.Poberam prispevok na opatrovenie pretoze opatrujem moju 14rocnu postihnutu dceru,mozem byt na PNke ked mam teraz rizikove tehotenstvo?Platim si DPN.Dakujem vam za pomoc 🙂

katkarv
autor
2. jan 2012

alebo telefonne cislo na nejaku infolinku kde by mi poradili,prossssssim

katkarv
autor
2. jan 2012

neviete mi poradit?

janka9898
2. jan 2012

ja mam prispevok na zaopatrovanie na mnazela a povedali mi ze nemozem poberat pn tak asi nie skus sa opytat na socialke🙂

katkarv
autor
2. jan 2012

@janka9898 a tiez si platis dpn?

renab
2. jan 2012

@katkarv Ak tomu dobre rozumiem, si s dcérkou doma. Tak sa daj vypísať na PN a keď ju zanesieš do soc. poisťovne, tak uvidíš, či ti niečo pošlú, alebo nie. Možno sa mýlim, ale nič za to nedáš.

janka9898
2. jan 2012

nie neplatim si dpn
ale povedali ze aj tak by som nic nedostala bud pn alebo prispevok☹
ale neviem na 100percent najlepsie je sa opytat na soc

katkarv
autor
2. jan 2012

@janka9898
@renab dakujem vam.Uz som volala najprv na socialku tam mi povedali ze ak si platim Dpn tak oni mi vyplatia ako ma byt a mam sa spytat na upsvar tak som tam volala ze to nevadi ze som na rizikovom teda na pn.Ked opatrujes dieta asi je to ine.

janka9898
2. jan 2012

@katkarv ono asi je to ine aj ked si platis dpn takze asi preto

renab
3. jan 2012

@katkarv tak to som teda nevedla, že by mohol nastať prípad, že vyplatia PN a nevyplatia opatrovateľský na dieťa 😢 . myslela som, že tieto dve veci nemajú žiadny súvis a opatrovateľský nevyplatia až vtedy, keby si umiestnila dieťa v nejakom zariadení.

katkarv
autor
3. jan 2012

@renab asi som to zle napisala,dostanem aj PN z dobrovolneho a aj opatrovne na dceru.