icon

Oznámenie o zaradení do evidencie

24. apr 2023

Prosím vás je povinné osobné prevzatie oznámenia o evidencii uchádzačov práce na ÚP? Pani mi tvrdí že mi to nemôže poslať poštou a dala mi konkrétny dátum, kedy si mám pre to prist. Mne ten deň ale že absolútne nevyhovuje.

sweet20
24. apr 2023

Ja som po to bola pred pár dňami a podpisovala som tam prevzatie.

mojvlk
24. apr 2023

Ja som tiež mala termín ale tá moja teta bola na ocr a kolegyňa povedala že pošlú...oni asi šetria kde sa dá pošta niečo stojí...neprídeš -> nespolupracuješ... Tak to majú dva v jednom aj ušetria aj ľudí sa zbavia...

doriiis
24. apr 2023

Mne prišlo poštou a tak isto príde aj vyradenie

tosomja
24. apr 2023

Ak ideš k lekárovi, prines paragraf. Ak máš niečo iné, je to nespolupracovanie. Vyradia ťa skôr ako ťa "zaeviduju"

januska12323
24. apr 2023

Keď ti nevyhovuje mala si povedať iný deň. Čo máš také dôležité?

autor
24. apr 2023

@sweet20 iba si podpísala prevzatie a išla preč? Ja mám doma malého syna a nemá mi ho kto postrážiť, tak rozmýšľam, že ho tam zoberiem so sebou🤔

sweet20
24. apr 2023

zober zo sebou ak je to tvoja prekážka, a preto chceš to dať na iný deň. Pri tej pani som bola dokopy asi minútu.

autor
24. apr 2023

@januska12323
@tosomja
Nemôže manžel zrovna ten deň sa uvoľniť z prace a nemá mi kto postrážiť syna

autor
24. apr 2023

@sweet20 no asi ho budem musieť zobrať.. aj keď už mám problem sama so sebou sa niekde dostať (som tehu 😅)

autor
24. apr 2023

@doriiis sila že niekde sa dá aj poštou a niekde nie

mogaa
24. apr 2023

nie je to ich povinnosť posielať poštou, takže kedykoľvek ti povie že máš prísť, musíš prísť.....

iwesska
24. apr 2023

Musis ist osobne,tiez som tak bola. Tam to musis podpisat,dostanes karticku,kde ti zaznacia navstevy. Postou a mailom sa dalo len cez Covid,uz sa zas vratili do doby kamennej😂Kludne zober aj dieta,ja som bezne tak chodila s dcerou,lebo ved kvoli nej som na UP vlastne musela byt.

tosomja
24. apr 2023

Tak ho vezmeš so sebou. Ja som chodila s dvoma deťmi po úradoch. Keď je chorý, vezmi paragraf na dieťa.

januska12323
24. apr 2023

To nie je žiadny problém, zober ho so sebou strč mobil do ruky, vybavite čo treba a ideš domov.

tosomja
24. apr 2023

@januska12323 aj bez mobilu sa dá 😉

autor
24. apr 2023

@iwesska no veď preto sa čudujem že kvôli tomuto papieru musím ísť, lebo evidovať som sa mohla mailom 🤷‍♀️ a teda návštevy UP už ani nebudem mať, za dva týždne jej prepošlem doklad že už mám 6 týždňov do porodu, to budem oslobodená od hlásenia sa.
@januska12323 má 20 mesiacov, jeho mobil este nezaujíma, on by len behal kade sa mu zachce 😅

januska12323
24. apr 2023

Tú chvíľku vydrží. Ak budeš čakať tak na chodbe môže behať, u pracovníčky budeš max. dve minúty.

slavomira236
24. apr 2023

@iwesska ked sa chodim hlasit a dcera je chora tak ide so mnou...zatial som bola 3krat a dcera 2 krat so mnou