Pandemická PN z dohody
Ahojte, este som nikdy necerpala PN z dohody tak neviem ako to chodi. Bola som v oktobri 5 dni na pandemickej PN a este mi neprislo ani euro. Podala som cez socpoist ziadost, nahlasila som sa doktorovi pri zacati aj mi ju potom ukoncil v novembri. Kopiu online ziadosti som poslala zamestnavatelovi. Mala som este daco spravit ja? Ci mi to pride az v decembri?
@andrejka1974 manzel je szco, mal rovnako PN a za oktober mu uz prisla.. ziadne cestne prehlasenie neposielal... nevidim nikde ake cestne prehlasenie by som mala k tomu poslat
Nemal nahodou obycajnu pn ak mal obycajnu tak vtedy sa nemusi posielat len pri pandemickej musis
@andrejka1974 nie,obaja sme mali pandemicku. Vies mi poslat ze o akom vyhlaseni pises? Na webe socpoist nic take nevidim.
@andrejka1974 je tam len prehlasenie o pandemickej ocr, nie pn.. podla vsetkeho sa ziadne prehlasenie k pandemickej pn nepodava, ked tam nie je.. alebo ho ja nevidim?
pri pandemickej posielať tlačivo aj ty aj lekár, lekár elektornickú Karanténnu pn a ty toto
https://eformulare.socpoist.sk/sluzby/ziadost-o...
@mogaa ano,ved pisem,ze som to poslala.. len tuto hore sme sa dohadovali ze este prehlasenie nejake a nakoniec teda ziadne.. budem tammusiet volat ze co s tym je
Prosím vás prvý krát pandemicka PN trochu v tom tapam.. papiere PN poslal lekar do soc. P. mam nejakú povinnosť aj ja?.ešte nemám ukončenú PN . Nejaká žiadosť formulár...nerada by som niečo prepást. Ďakujem
Akurát čitam. Ak som na dohodu mám nárok na pandemicku PN. Prípadne ocr ? Ďakujem za odpoveď

Pisala si ze ukoncil v no embri tak potom by ti mala dojst v decembri a cestne prehlasenie si poslala koncom oktobta