Platili ste pokutu po odmietnutí očkovania?

veronique_1
5. okt 2011

Napiste najskor nie alebo ano (vyska pokuty) a az potom komentar. Mozete uviest aj pripady, ktore poznate. Napr, ze vasa susedka odmietla a neplatila.

tinki
5. okt 2011

Jasné,že nikto, tu len každý má kopu rečí, že neočkovať, ale až potom, keď majú svoje poočkované.

lucka1987
5. okt 2011

ja som nechela ockovat proti TBC kedze toto ockovanie sa od januara rusi... a nikto mi nechel ziadnu pokutu dat.. nakoniec som ockovat dala...asi len preto ze sa neodvazujem brat na seba riziko zleho rozhodnutia. nie som lekarka a neviem posudit pre a proti.

tea333
5. okt 2011

NIE , Odmietla som, ale zatial som neplatila, este ma moja dr nenahlasila, povodne sme mali ockovania oficialne iba odlozene koly ekzemu , az na poslednej poradni som jej povedala ze ockovat vobec nebudeme, takze predpokladam ze po 15 mesacnej poradni ma ohlasi.

@tinki myslim ze sa mylis, nie som jedina, poznam aj ine neockujuce, zatial ale nikoho kto platil

mj30
6. okt 2011

Ja som odmietla ockovanie v porodnici proti TBC podpisala som papier ze odmietam a to bolo zatial vsetko, zatial ziadna pokuta

ginepra
7. dec 2011

deti uz neockujem a zatial som nastastie neplatila... ale kamaratka ano... 330 e...

terrs
7. dec 2011

To je choré! Platiť pokuty za to, že nechceš ubližovať vlastnému dieťaťu..

soldi
7. dec 2011

nie (zatial)

od dvoch mesiacov maleho mam v karte niekolkokrat napisane, ze odmietam ockovat. moja dok so mnou nastastie suhlasi. u nas v meste vraj zatial dali max. pokutu 10 eur.

a inak suhlasim s @terrs . moje dieta je moje dieta, ja o nom rozhodujem a odmietam platit za to pokutu. a v pripade, ze by mi niekto skusil dat pokutu 330 eur, tak som rozhodnuta s tym ist kludne na sud pre ludske prava! nedala by som ten hnus pichat ani do seba, tak ako ma moze niekto nutit to pichnut do mojho babatka?!

este dodatok pre @tinki nedala som ockovat a nikdy ani ockovat nedam. a jediny kto ma momentalne v tejto diskusii kopu reci odveci, si Ty.

mahalo
7. dec 2011

Mamicky tyka sa to konkretnych ockovani, alebo uplne vsetkych??

Ja poznam dievca z BA ktore nedala zaockovat svoje druhe babo vobec a dako sa dohodla s doktorkou aby ju nezahlasil, ale podpisovala nejaky papier, ze je to na jej zodpovednost, pre pripad ze by sa nieco stalo, aby bol doktor kryti.

usiko
7. dec 2011

my nmame len TBC, mala ma 1 rok aj mesiac...este nie sme nahlaseni......takze este nic.....my sme oficialne cakjali na to kym bude mat vsetky vysledky po operacii uzlin /jej ich vyberali po TBC ockovani, ked sa v nich nahromadili a zhnisali mykobakterie z vakciny/...a teraz sa nechystem k pediatricke pokial nas nezavola...potom nas nahlasi a budeme cakat.....

@tinki mozno ty by si cukla,ale ak mas zle skusenosti a vies ze vakcina ti moze poskodit dieta, alebo zabit, tak necuknes, ale nedas ockovat....

vlnka81
Odpoveď bola odstránená
Zobraz