Podávali ste návrh na vklad do katastra elektronicky?
Čaká nás podanie návrhu na vklad do katastra a rozmýšľame, či to riešiť elektronicky.
Papierovo mi to príde jasnejšie, človek to odnesie a má pokoj. Elektronicky by to malo byť lacnejšie a možno aj rýchlejšie, len sa bojím, že niečo zle vyplním alebo priložím nesprávne.
Podávali ste už? Je to zložité?
Návrh na vklad sme podávali osobne pár dní dozadu - rovnaká skúsenosť ako píše @anonym_549b51 - jeden deň podané, druhý deň vyznačená plomba. Tiež som najskôr chcela elektronicky, no po tom ako som začala pátrať čo a ako - odradilo ma to a podali sme osobne …
Ráno sme podali osobne a ďalší deň sme mali plombu na katastri. Za mňa rýchlejšie než sa trápiť 2 hodiny elektronicky cez ten ich úžasný portál 😅
@anonym_549b51 tiez som muzovi povedala, ze radsej tam idem osobne a za par minut hotovo, ako sa serinkat s elektronicky, to Ta akurat tak vytoci.
Ráno sme podali osobne a ďalší deň sme mali plombu na katastri. Za mňa rýchlejšie než sa trápiť 2 hodiny elektronicky cez ten ich úžasný portál 😅
@anonym_549b51 my sme cakali v Ba asi 3,5hodiny...
@anonym_549b51 my sme cakali v Ba asi 3,5hodiny...
@anonym_8392ad Je možné, že to u nás prebehlo obdobne, lebo hneď na ďalší deň sme mali z hypo peniaze.
Nech ti to urobí advokát, čo ti robil zmluvy. Vy máte všetci elektronické podpisy?
@anonym_autor podaval to advokat.