icon

Podpora a pandemická OČR

lusiafofo
19. feb 2021

Zienky ako to funguje ked ste na podpore x tyzden a vase dieta ma zavretu skolku? Da sa prejst z podpory na pandemicku OCR?

Strana
z2
zuzanana2016
Autor odpoveď zmazal
nikaeli
30. sep 2022

@zuzanana2016 pandemická OČR už nie je, veď je všetko v plnej prevádzke bez obmedzení. Ak máš choré dieťa, máš normálnu OČR ako pri akejkoľvek inej diagnóze. Alebo sa mýlim?

klarissa25
30. sep 2022

@nikaeli bohužiaľ stále je..

luliu
30. sep 2022

@nikaeli ale je, nemáš správne informácie

luliu
30. sep 2022

@zuzanana2016 z akého dôvodu chces ísť na pandemicku OCR?

nikaeli
30. sep 2022

@luliu
@klarissa25
kočky naozaj som nevedela.. nevidím v tom zmysel 🤷🏻‍♀️ prečo vlastne trvá, keď sa už nič nezatvára?

(sorry @zuzanana2016 nechcela som zavádzať)

zuzanana2016
Autor odpoveď zmazal
zuzanana2016
30. sep 2022

@nikaeli v pohode 😊

luliu
30. sep 2022

@nikaeli je to choré, mala byť dávno zrušená, ale bohužiaľ, snáď čoskoro.

alchemilkazltozelena
30. sep 2022

@zuzanana2016 dôvod poberania pandemickej ocr je aký keď škôlky su otvorené?

zuzanana2016
Autor odpoveď zmazal
luliu
30. sep 2022

@alchemilkazltozelena keď dieťa v 3 rokoch nevezmú do škôlky

alchemilkazltozelena
30. sep 2022

@luliu a pandémia má čo s tým akože?

zuzanana2016
Autor odpoveď zmazal
luliu
30. sep 2022

@alchemilkazltozelena veď nič, aj v minulosti si rodičia museli riešiť po svojej osi a nie, aby ich financoval štát. Toto je stále posledný nezmyselný zostatok po pandemii

alchemilkazltozelena
30. sep 2022

@luliu tak to ti poviem že hej . A ľuďom to len vyhovuje, keďže ich vychcanost nemá hraníc... Najprv sa "cela rodina" vystrieda na MD, potom RD a potom pandemicka OCR donekonečna 🙉

zuzanana2016
30. sep 2022

@luliu to nefinancuje štát ,je to z poistenia a odvodov ktoré si pracujúci ľudia alebo samoplatcov platia. Pre vaše info.

luliu
30. sep 2022

@zuzanana2016 áno z odvodov pracujúcich, teda od nás čo makáme, aby niekto sedel mesiace doma. A po nástupe do práce, príde výpoveď a vyplakavanie na MK aký je život zlý

riyadh
30. sep 2022

@luliu to este existuje? To ja pracujem aby niektore lenive matere sedeli doma aj 6r?so zdravym dietatom?

tehulka2011
30. sep 2022

@riyadh presne tak :(

zuzanana2016
30. sep 2022

@luliu pokiaľ si ty frustrovaná zo svojej práce a toho ty makas,až tak že v piatok večer nemáš ako ináč tráviť čas,len písať na MK k veciam do ktorých ťa nič a o kt.nevies ,je to polutovania hodne.ano. Informuj sa kde môžeš keď tak, aby si bola v obraze o daných veciach keď téma zaujíma.

luliu
30. sep 2022

@zuzanana2016 ja som vo svojej práci spokojná, ďakujem za starosť, v minulosti nič také nebolo, pandémia dávno nie je. Je to zneužívanie systému. Ale nech sa páči, uži si to a prosím už má neoznacuj, ja som tebe nepisala nič, odpovedala som na otázky iných. Nemusis útočiť, neviem s čím máš problém a čo sa ti nepaci

alchemilkazltozelena
30. sep 2022

@luliu rieši že by chcela mať z vyššej sumy vyrátanú ocr 🤣 máli sa jej očividne 🤔

Strana
z2