icon

Pokuty počas obmedzenia pohybu

janinamojka
24. okt 2020

Tak je zakaz pohybu atd.. Ale do prace sa chodit moze, zásobovať obchody tiež, pokuty sa nemaju davat... Tak ako je možné ze ten moj cestou do prace rano schytal pokutu?? 🤨

Strana
z4
mimkao
24. okt 2020

@janinamojka a pokutu dostal za čo?

00ivi00
24. okt 2020

Snáď ju nezaplatil??

avril299
24. okt 2020

@janinamojka pokutu za co? ze je vonku? nevravel, ze ide do prace?

zuzanka.zuzu
24. okt 2020

@janinamojka koľko dostal? v akom okrese?

meluela
24. okt 2020

@janinamojka za co dostal pokutu?

ivca88
24. okt 2020

. Pripnem sa

nadaphotography
24. okt 2020

@janinamojka možno sa do tej práce ponáhľal a dostal pokutu za rýchlost

dominka63
24. okt 2020

@janinamojka a to začo dostal ?

nelca84
24. okt 2020

@00ivi00 ved ani nevies zaco, ale najdolezitejsie je hned sa pohorsovat, hejze? 🤦‍♀️

jarmila2010
24. okt 2020

Tiež sa mi nechce veriť,že dostal pokutu za vychádzania,keď išiel do práce....a to včera Mikulec vravel,že celý víkend by policajti nemali pokutovať..mali by upozorňovať a byť ustretovi

kacusik69
24. okt 2020

urcite ju nedostal za to ze siel (ak siel) do prace a kvoli/v tejto situacii... navyse ked je to vynimka... isla som rano z prace a cez 7 okresov, a nikto nikde nic... pokutu mohol dostat, ale skor z ineho dovodu... ach tieto senzacie 🤦🏻‍♀️

viestta
Odpoveď bola odstránená
asia83
24. okt 2020

@janinamojka By ma zaujímalo, od koho tú pokutu dostal.

luuubik
24. okt 2020

Blbost! Nemohol dostat ziadnu pokutu len za to, ze siel niekam (pri dodrzani vsetkych normalnych dopravnych predpisov), nie su opravneni davat pokuty za vychadzanie, ani nic. Mozno sa par podvodnikov bude snazit takto obohatit na ukor situacie, ze sa budu vydavat za neviemkoho a ziadat peniaze. Treba si dobre zistit, co si voci vam tato dzamaharija moze dovolit a co uz nie.

lussinda2
24. okt 2020

@luuubik spravne sefko je byvali policajt 😁 tak som sa pytala ci v praci mozem pytat od niekoho test (robim v krcme) a on na to, ze nikto ale ozaj nikto nesmie od teba ziadat zaznam o tvojom zdr.stave na ulici 😂

moonlight1210
24. okt 2020

@janinamojka a nesnazi sa tym pred tebou zahovorit inu pokutu, aby si mu nevynadala, ze robil z nepozornosti hluposti? 🙂
Ma od nej vypisany doklad?

janinamojka
autor
24. okt 2020

@moonlight1210 to určite nie.. Ano, ma doklad..

janinamojka
autor
24. okt 2020

@mimkao lebo pobyt ma inde ale par rokov byva tu, a praca je mimo bydliska, cize cez dva okresy

janinamojka
autor
24. okt 2020

@luuubik ja neviem co to malo znamenat, proste žiadne diskusie.. Byvas inde, nemas sa co presúvať, bodka. Za dvacku.

janinamojka
autor
24. okt 2020

@asia83 normálne policajti, zastavili ho na ceste..

janinamojka
autor
24. okt 2020

@viestta dostal pokutu za to ze presúval cez okres, bez diakusii.

baumka
24. okt 2020

ja som dnes čítala v jednej diskusii ,že sa odporúča mať prac. zmluvu so sebou. Niekto si ju vraj prefotil aj do mobilu , ale či to bude stačiť....:/

jarmila2010
24. okt 2020

@janinamojka tak,v tom prípade sa môže sťažovať...nemal tu pokutu platiť ,ak to bolo tak

jarmila2010
24. okt 2020

@baumka aj o Tom hovorili na tlačovkách..že žiadne zmluvy a potvrdenia zatiaľ netreba mať pri sebe...

janinamojka
autor
24. okt 2020

@jarmila2010 tiež som mu to povedala, ale ze s chlapíkom sa veľmi kecat nedalo.. Nerozumiem, lebo napr.mame obchod a aj v marci ked bol zakaz, my sme sa ako zasobovanie napriklad presuvat mohli, kedze najbližší velkosklad mame cez štyri okresy.. Ani ja ako živnostník som nemusela byt prítomná, stacilo ze išiel on a povedal ze ma zasobuje.. Mal moj živnostensky list a hotovo...

jarmila2010
24. okt 2020

@janinamojka podať staznost..odvolanie

00ivi00
24. okt 2020

@nelca84 pohoršovať? Iba som sa spýtala. Snáď ťa môj komentár nepohoršil 👌🏻

janinamojka
autor
24. okt 2020

@baumka to mal, ale nevedel im vysvetlit ze na adrese v OP nebýva, ani nic podobne, skratka zije tu, dlhodobo.. Mohli si to preveriť inak, mohli preveriť mna,.. Ale nebola ochota a snaha. Lahsie vypytat dvacku!

martul
24. okt 2020
maris5
24. okt 2020

@jarmila2010 pokial zaplatil na mieste, uz nema zmysel sa odvolavat. Zaplatenim pokuty suhlasil s jej ulozenim

Strana
z4