Pokuty za diaľničnú
Dobrý deň, stala sa mi taká to vec. V Januári 2022 som kúpila namiesto 365 dňovej diaľničnej ročnú, áno moja chyba. Platila mi len do konca mesiaca Február. Prišla som na to len nedávno, koncom augusta, hneď v ten deň som zakúpila opäť no tentokrát už správnu 365 dňovú diaľničnú. Jazdila som 7 mesiacov bez diaľničnej no nevedela som o tom, bývam v inom meste kde mám trvalý pobyt a postu mi vyberá brat. Od februára do teraz mi prišli len 2 žlté lístky že mám zásielku ale keďže sa mi medzičasom narodilo bábätko tak som na to nemyslela. Dnes som volala na okresný úrad a tam mi povedali že mám 5x priestupok za diaľničnú čo robí dokopy 750€... viem moja chyba ale chcem sa vás opýtať nedá sa na to nejak odvolať ? V januári som dala 50€ teraz v auguste 50€ za diaľničné a plus 750€??? Keď máte skúsenosti prosím poradte. Ďakujem
jedine tak, ze by ti dali splatkovy kalendar, ale ze by ti pokutu zrusili tak to bohuzial nie. spocitali ti proste vsetky casy, ktore si stravila na dialnici bez dialnicnej znamky
@veronikaaa97 Prepáč, ale píšeš uplné nezmysly. V januári 2022 si si kupila ročnú známku ktorá ti platila do februára? Však to je blbosť. Keby si kupila v januári 2022 ročnú, tak ti platí do konca januára 2023.
A potom si sedem mesiacov ignorovala úradné zasielky, lebo sa ti narodilo dieťa? a to ťa nejako ospravedlnuje? A teraz si prekvapená že máš tolko platiť a chceš zníženie pokuty? Prečo? lebo si sa na to vykašlala a strčila si hlavu do piesku?
@mistymay33 kúpila zrejme mesačnú, ale neverím tomu, že by si to nevšimla, už len pre rozdiel v cene. A ignorovať úradné zásielky, k tomu sa ani nevyjadrujem
podla mna ju kupila v decembri a teda platila jej len do konca januara

@veronikaaa97 skús zavolať / napísať / na dialničné a dohodnúť sa na splátkach