icon

Potrebuje 5 ročná dcéra pas do Maďarska?

katonova94
17. máj 2022

Ahojte potrebuje 5r dcéra pas do Maďarska ? Ďakujem

Strana
z2
patka06
17. máj 2022

@katonova94 Daj prosím ťa link, kde si to čítala
Určite potrebuje OP s fotkou

katonova94
autor
17. máj 2022

@berenika39 a ešte ti zajtra napíšem
Idem na políciu
Nech mám s tým svätý pokoj

elanor
17. máj 2022

@katonova94 ved ja som ani povodne nemienila pisat tebe. To bolo vseobecne podotknutie.
Reagovala som az na tvoj otaznik, a tvoje oznacenie na moju osobu. Cize s tvrdenim ze si neziadala o nazor, tym padom mozes ist vies kam... Takze som ti moje vseobecne konstatovanie vysvetlila, aby si bola v obraze.
Mno, ale tusim som ti "stupila" na otlak, a ty si ako trafena hus zagagala. Nabuduce sa staci nad ironicke poznamky povzniest a nebyt az taka vztahovacna.

elanor
17. máj 2022

@berenika39
@patka06 ale baby, nechajte tak, vsetky sme blazni len ona je lietadlo, lebo citala paragraf...
Ale zaujimave, ze pred citanim paragrafu nebola schopna vygooglit, co treba dietatu na cestu mimo hranice republiky...

berenika39
17. máj 2022

@katonova94 kamkoliv půjdeš, bude to stejné, do zahraničí potřebuje dítě pas nebo op s fotkou, to nepřepereš, at se vám cesta vydaří

berilka
17. máj 2022

No my presne podobne vlani v júni - cesta do Budapešti na predĺžený víkend - super ubytko zabezpečné, krásne počasie, veď pas všetci štyria (muž, ja, dvaja synovia) máme. Aj náš malý syn už pas mal, lebo sme boli v zahraničí viac krát aj s ním. Bola som si istá, že pasy máme v poriadku. Ale tak deň pred odchodom som očami prebehla pre istotu dobu platnosti každého jedného pasu a ... som zistila, že malý má pas neplatný. Oblial ma studený pot - veď sme ich mali nedávno robené. Áno, ale malé deti majú pas platný krátku dobu - len dva roky. No a jemu skončila platnosť. Tak rýchlo hľadala info na nete a hneď ešte večer som zmenila veci spojené s ubytkom - natrafila som na super pracovníčku, všetko sme k našej spokojnosti vybavili. Na ďalší deň so synom na pasové odd. so žiadosťou, odfotili ho, ja zaplatila 24,- eur a o dva dni sme mali pas. Cestovali sme síce o týždeň neskôr, ale napokon to aj takto veľmi dobre dopadlo. Pas sme potom naozaj potrebovali a boli by nás bez neho otočili naspäť 🙂 tak niekedy sa stane 🙂

sissy27
Odpoveď bola odstránená
elanor
Odpoveď bola odstránená
horalka1986
17. máj 2022

@katonova94 po prve, ak sa niekto aj v dnesnej dobe pyta, ci mu nestaci miesto pasu RL do zahranicia, tak to svedci o jeho inteligencii.
Po druhe, OP bez fotky sluzi len ako karticka postenca, alebo doklad na vydanie zasielky na poste pre dieta
A po tretie, ano, potrebujes doklad s fotkou, ked prechádzas hranice nasho statu.
🤦‍♀️

Strana
z2