icon

Potrebuje dvojročné dieťa vlastný pas do Chorvátska?

lienooocka
21. máj 2013

Je nutný pre dvojročné dieťa na dovolenku v Chorvátsku v júni 2013 vlastný pas alebo stačí, aby bol zapísaný v pase? Minulý rok to ešte stačilo, tak neviem ako teraz. Chorvátsko potom od 1.júla vstupuje do EU, vraj potom už netreba. Ďakujem.

anjelicek26
•
21. máj 2013

@lienooocka - zapis v pase rodica uz od minuleho roku nestaci. Dieta potrebuje vlastny pas.

lenka110611
•
21. máj 2013

aj my sa chystáme a tiež by ma to zaujímalo, malá má dva roky, ale ani my nemáme platné pasy 🙂 ako to teda je?

danim
•
21. máj 2013

@lienooocka co ja viem, tak minuly rok od asi juna KAZDE DIETA aj male mimino muselo mat vlastny pas, ak cestovalo do zahranicia ! ( aby malo fotku, aby sa chranili unasane deti... ) aj do ciech.. vsade

bubelko
•
21. máj 2013

@lienooocka kazde dieta musi mat vlastny pas. bez ohladu na to, kam cestujes. je to platne od minuleho roka 😉

danim
•
21. máj 2013

@lenka110611 kazdy clovek musi mat svoj doklad, dieta OP mat nemoze, musi mat PAS. rodic ak ide do krajiny kde staci OP, tak pas mat nemusi... logicky

lienooocka
autor
•
21. máj 2013

Ďakujem za odpovede, je mi to už jasné, že pas je nevyhnutný 🙂

matozazzo
•
21. máj 2013

Minuleho roku mladsia rocna mala vlastny pas, starsia este bola zapisana v manzelovom pase, stacilo to, ale upozornili nas, ze tohoto roku to uz stacit nebude... A potom, starsia mala 5, ale tusim do 2r nas na policii upozornili, ze vlastny pas aj min.roku musel byt