Potrebujem cestovný pas do Chorvátska?
Jeden mi povie že áno druhý že nie neviem podľa čoho sa mám držať za rady vopred ďakujem
@kajusiqq_x265, @ikke - osoby, ktoré majú občiansky preukaz, čiže staršie ako 15 rokov môžu po EU cestovať na občiansky preukaz. deti mladšie ako 15 rokov musia mať cestovný pas. stačí zadať do uja googla, alebo pozrieť stránku ministerstva zahraničných vecí pre presné info.
a doplnenie: Chorvátsko 1.7.2013 vstupuje do EU, nie však do Schengenu, t.j. pasové kontroly na hraniciach budú stále, colné však už nie.
pozor, aby vás na hraniciach s Chorvátskom neotočili, iba kvôli tomu, že nemajú deti pasy.
prajem všetkým krásne dovolenky. 😉
Deti pas, dospely obciansky .
my ideme na obciansky do chorvatska ale malemu sme museli dat urobit pas, a to ma 2,5 roka
dospely obciansky a deti do 15 r. potrebuju pas....
ak nie si i s niecim ista, radsej zavolaj na pasoce a tam ti to povedia lepsie ako tu na MK
Deti do 15 rokov maju mat svoj vlastny pas, dospelym staci i obciansky
Deti musia mat pas, zvierata musia mat pas, dospely musia mat pas alebo obciansky
deti do 15 rokov potrebuju pas , potom uz staci aj obciansky 🙂 🙂 🙂
A novinka je ze od januara buduceho roka mozu mat pasy obaja rodicia na jedno dieta.
Takze ak ma niekto stym problem ako ja ze mu matka dietata nechce dat pas tak od 1.2014 uz suhlas matky nebude potrebnyyyy Hurraaa
dospely obciansky, deticky potrebuju pas

pokial viem, staci obciansky.
drzat sa treba informacii ministerstva zahr. veci a chorvatskeho velvyslanectva, tak pogoogli.
moje deti pojdu do chorvatska na obciansky.