Potrebujem poradiť - kúpa a predaj trička na Bazoši

Zdravím,stala sa mi takáto vec a chcem vedieť aké sú moje povinnosti a práva. Pred Vianocami som mužovi zohnala cez inzerát na Bazoši jedno tričko,mierne nosené,ale veľmi také chcel a nevedel ho už zohnať. Dala som zaň asi 45€,už si niesom presne istá. Tričko prišlo,ja som ho len zabalila a muž si ho otvoril až pod stromčekom. Bolo mu ale malé. Po Vianociach som sa ho teda rozhodla predať. Hneď na začiatku januára som sa ho rozhodla predať za 20€,chcela som ho predať rýchlo aby som mohla mužovi kúpiť také isté ešte jedno,len už správnu veľkosť. Ozval sa mi jeden pán,alebo asi skôr chlapec,cez bazoš opäť,že by ho kúpil. Tak som ho poslala,jemu prišlo a deň po tom mi písal,že ho chce poslať naspäť lebo je na ňom vraj dierka. Ja som si toho nebola vedomá,tričko som nejak extra neprezerala ale bola som si 100% istá,že dierka nieje od nás. Písala som aj pánovi,od ktorého som tričko kúpila či tam uzm predtým bola,povedal že to je možné,že si nieje istý,ale to bolo už dva mesiace po kúpe od neho a odmietol si ho odkúpiť naspäť. Ja som sa potom ale s chlapcom ktorý ho kúpil odo mňa dohodla,že s tým že som mu ho predala pod cenu,za 20€,si ho on nechá. Ja už nemám maili ani s jedným z nich,mail sa mi premazáva každé 2 mesiace. Teraz po dvoch mesiacoch sa mi chlapec ozval že vraj som ho oklamala lebo on ho nevie predať a že chce aby som mu okamžite poslala svoju adresu a tričko si odkúpila naspäť. Moja otázka znie,som ja povinná teraz tričko odkúpiť naspäť? Aké sú možné následky,v prípade,že ho neodkúpim? Vopred ďakujem.

didi35
6. mar 2019

Vlastne tu si prečítaj podobný problém

https://www.diskusneforum.sk/tema/raklamacia-ce...

Je to na tebe, on nemá možnosť dokázať, že ta dierka tam bola alebo ju urobil sám. Tvrdenie proti tvrdeniu, na súde to neobstojí. Zakon o ochrane spotrebiteľa sa nevzťahuje.

svettii
6. mar 2019

Je to slovo proti slovu. Tak isto ako on moze povedat, ze tam ta dierka bola od teba ty mozes povedat, ze tam nebola. Nie je to ako dokazat