icon

Potrebujú deti pas do Poľska a Chorvátska?

alex1212
12. máj 2024

Dobrý deň, potrebujú deti 5 r a 8 r cestovný pas do Poľska alebo Chorvátska? Stačí OP bez fotky? Ďakujem

Strana
z2
zuzinka888
12. máj 2024

@thirstymonk u nas stacili len obcianske a asi mas len jednu kspsu🤣🤣. Keby si mal kabelku ku kazdemu outfitu a mal prekladat cely obsah od klucov, penazenky, hygienickych potrieb, rychleho snacku, vody, nahradneho cumla, skrutkovaca a utahovacky🤣🤣🤣🤣 bol by si vdacny za cestovny doklad v penazenke.

lonely66
Odpoveď bola odstránená
zuzanaete
12. máj 2024

@lonely66 Hej. Ja som len chcela poukazat, ze tie op s fotkou pre deti nie su zbytocne. Teda aspon pre mnohych zijucich blizko hranic.

lonely66
Odpoveď bola odstránená
alex1212
autor
13. máj 2024

Ďakujem.. všade sa rieši, že deti potrebujú pasy.. myslím, že nie som sama, kto nevie, že im stačí OP s fotkou.. a zas neefektivita štátnej správy, mohli predsa rovno nariadiť, že deti musia mať OP s fotkou, slúžilo by to aj na cestovanie, tam kde netreba pas a vybavené.. a nie posielať OP bez fotky všetkým, následne kopa ľudí vybavuje OP s fotkou, lebo im netreba pas a kopa ľudí vybavuje pas zbytočne, lebo si myslia, že ho potrebujú hoc aj do Poľska.. ok ďakujem zúčastneným za diskusiu.. a googlit? Áno napadlo ma.. ale rýchlejší mi prišiel MK..ľahká téma, veľa skúsených,načo googlit kdesi po stránkach ministerstiev..

Strana
z2