Práca je o 2 okresy ďalej ako bývanie
Priateľ pracuje o okres alebo aj dva ďalej ako bývame... Nahlásený pobyt ma v mieste kde pracuje. Prechodné bydlisko nahlásené nieje. Úrady nefungujú.. Ako ste riešili podobnú situáciu kvôli kontrolam? Ďakuje
@elenka74 na potvrdení od zamestnávateľa je trvalý pobyt a byt nieje nájomný. Len jednoducho tu nema nahlásený pobyt..totiž zo zákona to nahlásené byt nemusí
@khuliniova byvame v dunajskostredskom, minuly rok sme sa stahovali takze trvale tu nemame. Chodim cez senecky okres do bratislavskeho. Tam mame aj trvaly. Cez prvu vlnu ma policajti 1x pustili na kopiu listu vlastnictva nosim to stale so sebou
@miriam2908 byvame v byte niekoho z rodiny...
@khuliniova od zamestnávateľa by aj tak mal mať, lebo keď ho ráno zastavia, aspoň ukáže, že musí chodiť do práce. Len horšie je to, že nevie zdokladovať, že nebýva na adrese trv. bydliska, ale niekde inde.
@elenka74 no ved to je momentálne ozaj blbé...
@khuliniova Veď koľko ľudí takto býva, fakt by to polícia nemusela riešiť
ja mam robotu v meste kde byvam , ale mam papier z roboty ze to nejde bez home ofice plus tam musia byt napisane ako robi v robote ja robim 6-18, 18-6
@nika82 takéto potvrdenie ma o práci ako robia kde robí a tak okolo toho je všetko v poriadku 🙃
Ja robím vo svojom okrese ale v inom meste. Potvrdenia ze praca sa neda vykonavat z domu sme dostali, ale ani raz som nezazil ze by to niekto kontroloval.

Potvrdenie od zamestnávateľa a nájomnú zmluvu by som nosila so sebou.