icon

Prechádzka počas zákazu vychádzania

nikita002
3. jan 2021

Ahojte chcem spytat ako to je teraz to ani na prechadzku ist nemozeme ???? Cele zle ☹

Strana
z3
ivkazba
3. jan 2021

Včera alebo predvčerom som tu videla príspevok, kde matka na RD s 2 ročným dieťaťom bola povolaná do práce do nemocnice a myši ukončiť RD. To je zlé, nie že je nejaký zákaz vychádzania pretože časť populácie nevie byť spoločensky zodpovedná.

lizzygrant
3. jan 2021

@nikita002 do prírody v okrese sa môže, venčiť psa sa môže, kočíkovať sa môže, ísť na nákup sa môže, aj ku doktorovi

nikita002
autor
3. jan 2021

@lizzygrant takze na rychlu chodzu po dedine sa moze ??

lizzygrant
3. jan 2021

@nikita002 Jasné.

simsalabim
3. jan 2021

@nikita002 ak vies citat, namiesto vzdychania si precitaj si uznesenie vlady a zistis co smies a co nie.

nikita002
autor
3. jan 2021

@simsalabim
@simsalabim jeeej viem citat 🙈🙈

simsalabim
3. jan 2021
martul
3. jan 2021

Ja neviem ženy, ale vy neviete čítať?! A nedajbože s porozumením?! Milión tém, v správach to je na nete a niekto sa to ešte miliónty krát spýta?!!!! Otvorím si nariadenie a tam je najprimitivnejsie napísané či sa môže ísť na prechádzku!!!!!
@nikita002

martul
3. jan 2021

@nikita002 no zjavne vieš čítať ale si dosť nechapava, keď sa tu pýtaš?!!! Ja neviem či sa to dá ešte jednoduchšie napísať ako to tam je!!!!!

ndrag
3. jan 2021

@nikita002 co byvate spolu, prejst sa mozte, SAMI, najlepsie v extravilane. Ak stretnete vonku znamych, susedov, kamaratov, rodicov, dedkov, babky co s vami nebyvaju, tak si len zakyvajte z dialky a chodte si kazdy svojou cestou.

mamickadusicka
Odpoveď bola odstránená
mamickadusicka
Odpoveď bola odstránená
simsalabim
3. jan 2021
martinkatinka
3. jan 2021

Mna tu xarazaju aj fotky zien, kde je evidentne, ze sli cez 2 okresy prechadzat. Ved aj za domom sa da.... Ja tomu nerozumiem 🤷 co je o okres dalej ine ako vo vlastnom? Este po pumpach sa zastavovat, hocico sa moze stat.... A naco? Ale ludia musia 🤦

martinkatinka
3. jan 2021

@mamickadusicka ty si cela ovca

janynyna
3. jan 2021

My sme dnes tiež boli na prechádzke v rámci okresu. Aj policajt ou sme stretli a v pohode.

ckatka
3. jan 2021

@ivkazba matka na RD do prace povolana byt môže...ale iba v prípade že s tým súhlasí resp ma sa jej kto postarať o dieťa. Rodic starajúci sa o dieťa má výnimku z tejto zdravotníckej mobilizácie

ndrag
3. jan 2021

@mamickadusicka samozrejme, ze mozes ist kam chces. Jednobunkovce maju vynimku, lebo sa musia medzi sebou premorit, pekne nam potom klesnu cisla. Aj pocet obyvatelov. Dakujem! 🌹

jana_eyre_2
3. jan 2021

Áno, v OKRESE ísť von môžeš, nemôžeš sa s nikým stretávať, ale prechádzka a na výlet do lesa v rámci okresu ísť môžeš.. ide o.to, aby si NEBOLA s nikým kto nie je z tvojej domácnosti.. my sme vonku každy deň za každého počasia aspoň 3h, aj sadneme do auta a vramci okresu sa odvezieme na pekné miesta..

sisaka
3. jan 2021

@martinkatinka no keď v inom okrese nie je nič také, čo má váš, tak potom prečo sa nedá ísť na prechádzku mimo okres? , keď sa niekto nenakazí v lese za vlastnou dedinou, tak hádam sa nenakazí ani v lese za susednou dedinou, ktorá je v inom okrese....
Covid logika vždy postrada akúkoľvek logiku, ale ľudia sú už tak zblbnutí že ani nevedia, kde je sever.
Mimochodom áno v inom okrese môže byt niečo, čo v tom, kde človek býva nie je- napríklad jazero, okolo ktorého sa dá prejsť, vrchol, na ktorý sa da vyšľapať, zrúcanina hradu, ktorá sa da navštíviť 🙄

jana_eyre_2
3. jan 2021

@martinkatinka tak napríklad my máme les za cestou ktorá patrí do iného okresu.. najbližší les v okrese máme skoro 30km.. takže áno keď chceme ísť do lesa, tak musíme ísť ďalej od domu.. môžem sa prechádzať po poli za domom, ale keď nechcem prísť za celý ten čas izolacie o rozum, tak chodievame AJ mimo našej dediny.. keď niekomu stačí každý deň prechádzka po tých istých miestach, je to fajn.. mne to nestačí, nikdy nestačilo.. doteraz som bola mylne presvedcena že korona sa prenáša medzi ľuďmi a ona sa prenáša len medzi okresmi 😅 (okeresovanie nemá logiku, ale akceptujem ho čo už mi iné ostáva) s nikým sa nestretávam len s mojou rodinou z domácnosti, ak vidíme niekoho na prechádzke tak ho obchadzame , do obchodu chodim raz za tyzden a to som tak robila aj bez lockdownu.. a teda tým robím všetko tak, ako mám aby som minimalizovala riziko..

kaki3
3. jan 2021

Do prirody sa ist moze, ale osobne vyhladavame take miesta kde ludia nechodia, pretoze na znamych miestach, kde su pekne vyhliadky a podobne, tak kvantum ludi. Horsie jak za normalnych okolnosti v obchodnych centrach :/

nevludna
3. jan 2021

Aj keby to bolo zakazane, do prirody pojdem aj keby co bolo;) takto sa pytat na taku blbost....

klip0
Autor odpoveď zmazal
marion09
3. jan 2021

Ja so 4rocnou dcérou chodím každý deň po dedine po chodníku,za hodku stretneme max.5ludi čo si kazdy ide po svojom. Zarážajúce je že videla som ich ísť aj na návštevy.

joannita
3. jan 2021

@nikita002 jasne ze mozes ist na prechadzku. My chodime aj na ihrisko, kludne mozete aj vy.

90909
3. jan 2021

@sisaka skôr ty to nevidíš v širších súvislostiach. Prioritou je zníženie mobility. Nehovoriac o tom, ze sú za prvé určité turisticky príťažlivé miesta, kam sa ma tendenciu nahrnut polka národa a za druhé, aby si ľudia nechodili po návštevách v iných okresoch s výhovorkou turistiky.

deti95060810
3. jan 2021

na prechádzky v rámci okresu môžeš....
suseda prišla na chalupu cez dva okresy a má to úplne v paži - celé opatrenia... Takže ty na prech. kľudne choď.

mirage
3. jan 2021

a parkoviska v Tatrach su stale plne znaciek od BL po LV.

Strana
z3