Prechádzka počas zákazu vychádzania
Ahojte chcem spytat ako to je teraz to ani na prechadzku ist nemozeme ???? Cele zle ☹
@nikita002 do prírody v okrese sa môže, venčiť psa sa môže, kočíkovať sa môže, ísť na nákup sa môže, aj ku doktorovi
@lizzygrant takze na rychlu chodzu po dedine sa moze ??
@nikita002 Jasné.
@nikita002 ak vies citat, namiesto vzdychania si precitaj si uznesenie vlady a zistis co smies a co nie.
@simsalabim
@simsalabim jeeej viem citat 🙈🙈
@nikita002 super. Tak citaj a budes v obraze
@reno111126 ?
Mna tu xarazaju aj fotky zien, kde je evidentne, ze sli cez 2 okresy prechadzat. Ved aj za domom sa da.... Ja tomu nerozumiem 🤷 co je o okres dalej ine ako vo vlastnom? Este po pumpach sa zastavovat, hocico sa moze stat.... A naco? Ale ludia musia 🤦
@mamickadusicka ty si cela ovca
My sme dnes tiež boli na prechádzke v rámci okresu. Aj policajt ou sme stretli a v pohode.
@mamickadusicka samozrejme, ze mozes ist kam chces. Jednobunkovce maju vynimku, lebo sa musia medzi sebou premorit, pekne nam potom klesnu cisla. Aj pocet obyvatelov. Dakujem! 🌹
Áno, v OKRESE ísť von môžeš, nemôžeš sa s nikým stretávať, ale prechádzka a na výlet do lesa v rámci okresu ísť môžeš.. ide o.to, aby si NEBOLA s nikým kto nie je z tvojej domácnosti.. my sme vonku každy deň za každého počasia aspoň 3h, aj sadneme do auta a vramci okresu sa odvezieme na pekné miesta..
@martinkatinka no keď v inom okrese nie je nič také, čo má váš, tak potom prečo sa nedá ísť na prechádzku mimo okres? , keď sa niekto nenakazí v lese za vlastnou dedinou, tak hádam sa nenakazí ani v lese za susednou dedinou, ktorá je v inom okrese....
Covid logika vždy postrada akúkoľvek logiku, ale ľudia sú už tak zblbnutí že ani nevedia, kde je sever.
Mimochodom áno v inom okrese môže byt niečo, čo v tom, kde človek býva nie je- napríklad jazero, okolo ktorého sa dá prejsť, vrchol, na ktorý sa da vyšľapať, zrúcanina hradu, ktorá sa da navštíviť 🙄
@martinkatinka tak napríklad my máme les za cestou ktorá patrí do iného okresu.. najbližší les v okrese máme skoro 30km.. takže áno keď chceme ísť do lesa, tak musíme ísť ďalej od domu.. môžem sa prechádzať po poli za domom, ale keď nechcem prísť za celý ten čas izolacie o rozum, tak chodievame AJ mimo našej dediny.. keď niekomu stačí každý deň prechádzka po tých istých miestach, je to fajn.. mne to nestačí, nikdy nestačilo.. doteraz som bola mylne presvedcena že korona sa prenáša medzi ľuďmi a ona sa prenáša len medzi okresmi 😅 (okeresovanie nemá logiku, ale akceptujem ho čo už mi iné ostáva) s nikým sa nestretávam len s mojou rodinou z domácnosti, ak vidíme niekoho na prechádzke tak ho obchadzame , do obchodu chodim raz za tyzden a to som tak robila aj bez lockdownu.. a teda tým robím všetko tak, ako mám aby som minimalizovala riziko..
Do prirody sa ist moze, ale osobne vyhladavame take miesta kde ludia nechodia, pretoze na znamych miestach, kde su pekne vyhliadky a podobne, tak kvantum ludi. Horsie jak za normalnych okolnosti v obchodnych centrach :/
Aj keby to bolo zakazane, do prirody pojdem aj keby co bolo;) takto sa pytat na taku blbost....
Ja so 4rocnou dcérou chodím každý deň po dedine po chodníku,za hodku stretneme max.5ludi čo si kazdy ide po svojom. Zarážajúce je že videla som ich ísť aj na návštevy.
@sisaka skôr ty to nevidíš v širších súvislostiach. Prioritou je zníženie mobility. Nehovoriac o tom, ze sú za prvé určité turisticky príťažlivé miesta, kam sa ma tendenciu nahrnut polka národa a za druhé, aby si ľudia nechodili po návštevách v iných okresoch s výhovorkou turistiky.
na prechádzky v rámci okresu môžeš....
suseda prišla na chalupu cez dva okresy a má to úplne v paži - celé opatrenia... Takže ty na prech. kľudne choď.
a parkoviska v Tatrach su stale plne znaciek od BL po LV.

Včera alebo predvčerom som tu videla príspevok, kde matka na RD s 2 ročným dieťaťom bola povolaná do práce do nemocnice a myši ukončiť RD. To je zlé, nie že je nejaký zákaz vychádzania pretože časť populácie nevie byť spoločensky zodpovedná.