Prechod z rodičovskej na maródku
Ahojte nevedeli by ste mi niekto poradit, momentalne som na rodicovskej dovolenke, no konci mi v auguste chceli sme stihnut este jedno babo s tym ze by som rovno prestupila retazovo z rodicovskej na matersku.no zatial sa nam nepostastilo, co v tom pripade ked nestihnem prejst? Ze by sa mi termin nastupu na matersku pretiahol na november co suu cca 3 mesiace? Co tym stratim?co mam spravit?dakujem pekne za rady
@juliatriscova dobre zienky ved ja sa nehadam 🙂 nevedela som ze to tak nema kazdy,som to pozerala a my to takto mame v zmluve. Nikdy som to az tak detailnejsie nerozoberala,ani ten zakon podrobnejsie,iba zo svojej skusenosti a skusenosti mojich zien co sa vratili po rodicovskych do prace,mali veeela dovolenky a na mzdovom mi povedala ze za kazdy rok doma mam polovicu dovolenky. Kazdopadne vam dakujem za podrobne vysvetlenie a teraz sa o to viac tesim ze mam aspon nejaku vyhodu v praci. Bodaj by to tak mali vsetky zienky

@juliatriscova a ked ma vypise gynekolog budem mat po ukonceni pn narok potom namaterske a nasledne rodicovsky prispevok?