Prečo exmanželka nesplácia exekúcie?
snubenec je uz niekolko rokov po rozvode.pocas prveho manzelstva si urobil dlhy, aby mohli prezit. v sucastnosti ma na krku exekutorov, cast exekucii splatil, cast este len platit bude...chcem sa spytat, preco exmanzelka je cista a vsetko plati moj druh..a dalsia otazka je, dopocula som sa od svokry, ze ona robi dalej dlhy a on ich musi splacat...da sa to? je to mozne?
@zvolsiinylogin je sympatak..
Z pekneho,ale prazdneho taniera sa nenajes.
Jemu vyhovuje moja povaha..
Aj mne,ak mi zaplatis moje "pohladavky",tak mi tiez budes vyhovovat.
@anatalia77??? pohladavky? ano, jeho pohladavky sa budeme snazit spolu platit, ale nie pohladavky jeho ex....ked je taka sikovna, nech oslovi otca posledneho svojho dietata a nech jej pomoze splacat.....a nechcem uz o nej nikdy pisat, nech si zije ako chce, trebars aj v maringotke...a vlastne som sa ani zatial k nicomu nedopracovala, uvidim, ako bude reagovat priatel...sme v tom spolu...
@zvolsiinylogin tak vela stastia a pevne nervy.
skoda radit aj tak si urobi po svojom a doplati na to tak ako som doplatila ja. Aj ja som bola taka hlupa, ze som chcela pomahat , zachranovat a anajviac som ublizila sebe. Ak vidis zmysel v tom, ze budes cely zivot splacat cudzie dlhy, tak vela stastia.
@jasminka548 moja rec
je tu niekto kto podpisal splatkový kalendar so spoločnostou Kruk?
@zvolsiinylogin mna by zaujimalo pokracovanie pribehu........🙂

@anatalia77 😀 😀 viem, je to komplikovane....vlastne priatel je ideal, zatial...nefajci, nepije, robotny, mily, starostlivy, cistotny, ked treba pomoze.....atd....a je velky sympatak.....ked ideme po meste baby na nom nechavaju oci.....jeho ex je tiez trieda, chuda, dobra postava, velke oci, upravena.....ona do mesiaca otehotnela, ako sa spoznali,za dalsi mesiac, dva mali svadbu.....a potom to tiahli spolu 5 rokov priblizne, dva roky spolu potom nezili, a nakoniec ich rozviedli...neviem, co vidi na mne, nie celkom pekna, dost pri sebe, neviem co su malovatka, kadernicka, lak na nechty.....ale povedal, ze vo mne nasiel, to co hladal, moju povahu, a ja v nom, co som tiez vlastne cely zivot hladal, aby bol hrozny sympatak...a aj je, je krajsi ako moj byvaly....a zvysok je, ze sa snazime sa prisposobit, a spolu vyjst....zatial fungujeme, aj ked, neviem, ci ma az tak miluje a zboznuje....neviem, ci si tu citala vsetky moje prispevky, mame aj problemy, aky vlastne je povahovo,nechcem sa opakovat,ale myslim, ze keby ma lubil, tak by ho niektore veci a slova proti mne ani nenapadli...neviem...ved uvidim...