icon

Prehlásenie trvalého pobytu

17. feb 2022

Ahojte, viete mi poradit ako je to z prehlasenim trvaleho pobytu dietata? Mozem prehlasit svoje dieta na trvaly pobyt k rodicom bez toho aby som sa tam aj ja prehlasovala? Co vsetko potrebujem na urad doniest? Viem, ze vlastnik bytu musi s tym suhlasit, musi aj nieco doniest, napr. list vlastnictva?

sarita510
•
17. feb 2022

prehlasit mozete aj ked vy tam nebudete mat,na matriku musi ist s vami majitel a tam podpisat taky papier plus vypis z katastra aby bolo teda jasne na matrike kto je majitelom a na zaklade toho overit ked to pridete spolu podpisat

autor
•
17. feb 2022

@sarita510 Ked by sa jeden z majitelov nemohol ist na urad, da sa u notara overit splnomocnenie, ze suhlasi s prehlasenim?

sirka9
•
17. feb 2022

staci notarom overene cestne prehlasenie majitela, ze suhlasi. u nas napriklad nebolo treba ani notarom overene, stacilo normalne. ked tak zavolajte na urad, ci musi byt overeny podpis

sarita510
•
20. feb 2022

urcite ale myslim si ze je to komplikovanejsie,my sme to robili tak ze jeden den siel majitel ked mal cas a na druhy alebo kedy bolo treba som sla ja ,a oni si to potom priradili

anonym_ffa1f2
•
14. okt 2025

Jasom zos michalovce a mam adresu mlinska3507/7