icon

Prekonaný Covid a zákaz vychádzania

cecilia29
1. jan 2021

Žienky, chcem sa opýtať či stale platí vynimka zo zákazu vychadzania pre tych, ktorí posledne 3 mesiace kovid prekonali.

Strana
z2
desore
1. jan 2021

@1975renca A ked sa nemam ako dostat do prirody, tak kde sa mam prechadzat?

klip0
1. jan 2021

@desore a kde byvas ze sa nemas ako dostat do prirody?

tulipanicek
1. jan 2021

@cecilia29 V uznesení vlády je predsa že môžeš von za účelom starostlivosti o deti. Prechádzka s nimi ke starostlivosť o nich 🤷‍♀️

klip0
1. jan 2021

No a presne uz od zaciatku bolo stale hovorene zr kocikovanie je starostlivosť o blizku osobu a moze sa aj inde ako v prirode

desore
Autor odpoveď zmazal
jaja2812
12. jan 2021

@cecilia29 Zdravim. Ano, plati vynimka. Lekar Vam vypise tlacivo. Potrebujete sa u neho ale preukazat pozitivnym RT-PCR testom alebo antigenovym testom alebo tym, ze mate protilatky proti COVID-19. Pekny den

iinuska
12. jan 2021

Ja poznám aj takých,čo sú pozitivni už 2x behom dvoch mesiacov
Takže nechápem,načo pokúšať

cecilia29
autor
12. jan 2021

@iinuska ja som potrebovala chodit na rehab. a kvoli tejto situacii som nesla. Hned po prekonani korony som sa objednala, aby som isla teraz, kym je vysoka sanca ze mam imunitu. Najprv som myslela ze to zrusim, lebo idem mimo okres.Volala som na reg. urad vrejneho zdravotníctva a kedze potvrdili ze mozem a myslim si ze je to aj lepsie, kym je sanca,ze ta imunita je tak pojdem. Zrejme si dam robit aj protilatky. Tuto otazku som dala kvoli viacerým veciam, ktore potrebuje clovek riesit - či spomínané vychadzky s kocikom po dedine, cestovanie mimo okres na rehab, zrejme pojdeme mimo okres aj kupovat kozu...vsetko ma sice svoje vynimky, no chcela som vediet, či plati jedna vvseobecna a to prekonaný covid

jaja2812
13. jan 2021

@iinuska falosne pozitivni mozu byt este nejaky cas

iinuska
13. jan 2021

@jaja2812 áno aj,ale viem o prípade,že druhý krát pozitívny a priebeh bol ťažký tak,že skončil v nemocnici.

dzejsik
13. jan 2021

@cecilia29 malo by ti to platiť ak sa nariadi celoplošné testovanie, že sa nebudeš musieť testovať

Strana
z2