Prekonaný Covid a zákaz vychádzania
Žienky, chcem sa opýtať či stale platí vynimka zo zákazu vychadzania pre tych, ktorí posledne 3 mesiace kovid prekonali.
@cecilia29 V uznesení vlády je predsa že môžeš von za účelom starostlivosti o deti. Prechádzka s nimi ke starostlivosť o nich 🤷♀️
No a presne uz od zaciatku bolo stale hovorene zr kocikovanie je starostlivosť o blizku osobu a moze sa aj inde ako v prirode
Ja poznám aj takých,čo sú pozitivni už 2x behom dvoch mesiacov
Takže nechápem,načo pokúšať
@iinuska ja som potrebovala chodit na rehab. a kvoli tejto situacii som nesla. Hned po prekonani korony som sa objednala, aby som isla teraz, kym je vysoka sanca ze mam imunitu. Najprv som myslela ze to zrusim, lebo idem mimo okres.Volala som na reg. urad vrejneho zdravotníctva a kedze potvrdili ze mozem a myslim si ze je to aj lepsie, kym je sanca,ze ta imunita je tak pojdem. Zrejme si dam robit aj protilatky. Tuto otazku som dala kvoli viacerým veciam, ktore potrebuje clovek riesit - či spomínané vychadzky s kocikom po dedine, cestovanie mimo okres na rehab, zrejme pojdeme mimo okres aj kupovat kozu...vsetko ma sice svoje vynimky, no chcela som vediet, či plati jedna vvseobecna a to prekonaný covid

@1975renca A ked sa nemam ako dostat do prirody, tak kde sa mam prechadzat?