Preplatenie rekreačného poukazu, keď osoby nie sú manželia
idem prvy krat vyuzit moznost rekreacneho poukazu, chapem tak ze mam narok ja a moja blizka rodina.
Ked pojdeme 2 osoby ja a priatel na pobyt napr za 500eur preplatia mi tu polovicu normalne? alebo len za jednu osobu (mna?)
Dakujem za odpovede 🙂
ste druh a družka a žijete v jednej domácnosti? alebo nenapíšu že 2 osoby, alebo napíšu tvoju mamu 🤷♀️
Ak žijete v jednej domácnosti, preplatia, ale over si u vás ;)
pokiaľ tam nebudeš mať napísané vyslovene 2 osoby - iba že pobyt od do, nikto to nebude rozporovať. izby predsa stoja rovnako či je tam jeden ubytovaný alebo dvaja..
Ak žijete v jednej domácnosti, preplatia, ale over si u vás ;)
@loyda to znamena ze mame mat obaja rovnaky trvaly pobyt?
pokiaľ tam nebudeš mať napísané vyslovene 2 osoby - iba že pobyt od do, nikto to nebude rozporovať. izby predsa stoja rovnako či je tam jeden ubytovaný alebo dvaja..
@biba_18 ano ale tuto je aj polpenzia.. neviem presne ako velmi sa to riesi
@anonym_autor tak to asi budeš musieť dokladovať vzťah - tým čestným prehlásením že žijete v 1 domácnosti
ved nech napisu na fakturu len cenu za pobyt a polpenzia. je povinnost uvadzat pocet osob? faktura na tvoje meno samozrejme.
Najlepsie bude informovat sa u zamestnavatela, co treba dolozit a akou formou. Lebo aj tie rekreacne poukazy a ich pouzitie maju svoje pravidla.
Všetko je v zákone, netreba sa pýtať zamestnávateľa, pravidlá sú pre všetkých rovnaké
Nemusia pisat pocet osob.len sumu za izbu a stravu.Kolegyni bez problemov napísali manzela namiesto sestry,s ktorou tam realne bola.
@anonym_autor ako píšu vyššie, stačí čestné prehlásenie, viackrát som to tak robila, keď sme s mužom ešte neboli zobratí. Trvalý pobyt sme nemali rovnaký, ani to nikto neriešil, v pohode to uznali.
@anonym_autor pobyt je pisany na mna... a vybavene
@anonym_autor pobyt je pisany na mna... a vybavene
@krasneleto presne. ved to vadi ked tam je napisane 2 osoby? ale ved Faktura na jednu

U nas bolo treba cestne prehlasenie ze zijeme v spolocnej domacnosti. Mozno sa nieco zmenilo, netusim, ale najlepsie ked sa opytas priamo v praci.