icon

Preplatok na zdravotnom poisteni po PN: Ako je to možné?

Dnes o 05:00

polroka som bola na PN a potom ukoncenie TPP
aj tak mi dosiel preplatok 14 euro, ako to je mozne, ked som nemala ani den odpracovane?

chrobak7
Dnes o 08:22

@anonym_autor Preplatok čoho?

anonym_8b4297
Dnes o 09:48

Vobec nechapem co pises.bol si na pn ale nemas den opracovany. Preplatok odkial z coho ti prisiel?

anonym_758ae9
Dnes o 10:49

Ak myslíš daňové tak na PN sa zvyknú vracať preplatky.Aj ja som dostávala preplatky keď som bola pn.Preto niektorý ľudia idú na pn lebo dostanú dane späť.Ja som bola dva krát za život pn až keď to bolo nevyhnutné lebo som si nemohla dovoliť neísť do roboty nech mi bolo čokoľvek,píšem to preto lebo niektorí tu spustia diskusiu o tom ako to niekto zneuziva atď .

autor
Dnes o 12:44

preplatok na zdravotnom poisteni, akoze co zas zmenili nadpis, mudry to MK...

autor
Dnes o 12:44
@anonym_758ae9

Ak myslíš daňové tak na PN sa zvyknú vracať preplatky.Aj ja som dostávala preplatky keď som bola pn.Preto niektorý ľudia idú na pn lebo dostanú dane späť.Ja som bola dva krát za život pn až keď to bolo nevyhnutné lebo som si nemohla dovoliť neísť do roboty nech mi bolo čokoľvek,píšem to preto lebo niektorí tu spustia diskusiu o tom ako to niekto zneuziva atď .

@anonym_758ae9 nie , zdravotne, mala som to v nadpise, ale tu pracuju divni zamestnanci na MK ked menia nadpisy totalne nelogicky
uz som to zmenila, ten nazov