Nečakané medziročné vyúčtovanie za elektrinu. Prečo?
Ahojte, vyúčtovanie za elektrinu máme každý rok vo februári.
Aj tento rok sme mali a mala som preplatok ako každý rok.
No teraz piatok mi došiel email že vyúčtovanie elektriny od februára do júna tohto roka teda za 4 mesiace a majú mi vrátiť preplatok cca 70 eur. Moja otázka je že prečo po 4 mesiacoch zas vyúčtovanie, nechápem? Došiel aj vám takýto email?
@anonym_autor a z akej adresy ti ten mejl prisiel? Nebolo tam nahodou nieco take, ze mas zadat udaje zo svojej karty, aby ti mohlo poslat ten preplatok? :D
U nás VSE postupovali podobne s plynom
@anonym_autor a z akej adresy ti ten mejl prisiel? Nebolo tam nahodou nieco take, ze mas zadat udaje zo svojej karty, aby ti mohlo poslat ten preplatok? :D
@crazy_cat_lady Došlo to zo ZSE, bolo tam moje IBAN číslo banky že tam mi pošlú preplatok. Nič odo mňa nechceli žiadne údaje, len normálny email oznamovaci že mala som preplatok a do 2 júla mi peniaze pošlú na účet.
@anonym_autor prišlo i nám a "nenápadne "zvýšili v rozpise ceny o niekolko desiatok %.
Včera sme to riešili doma:(
Tiez sme mali preplatok.
Tak už viem prečo sme mali ďalšie vyúčtovanie, lebo nám menili elektromer a kvôli tomu. Ma to ani nenapadlo, som volala do elektrárne.

Dovodom byva mimoriadny odpocet kvoli zmene ceny. Viac info na zakaznickej linke, priprav si to vyuctovanie, nech im vies povedat cislo odberneho miesta.