Prišla mi kontrola, som na PN
Dobrý deň chcem sa opýtať vas pretože netusim čo robiť.
Som na PN a prišla mi kontrola zo sociálnej poisťovne o 7 ráno, bývam v dome a zhodou okolnosti, zákon schválnosti nám nefungoval zvonček a vo dvore mam 3 psov.6.r.dcera mi bola na maródke pretože chora bola v horucksch celu noc tak sme si dlhšie pospali, o tej kontrole som ani nevedela keďže sme z dcérkou spali,do papiera mi napísali iba že o dvore boli psy,dnes som volala opäť im ze ako to mam vlastne ďalej riešiť,povedali mi ze mam napísať revíznej dr.list samozrejme dodám aj dcerkinu ospravedlnenku co ma od dr netuším ako mam zdokladovat ze som spala doma som bola,moje t.c mali ale nevolali stretli ste sa prosím vás z niečím podobným?bojim sa toho ze mi v decembri neposlu PN za november.😪😪🙄🙄🙄🙄
zbytocne to komplikujes... mala si ist v ten den k svojmu lekarovi a vysvetlit mu situaciu... urcite by ti pomohol a v najhorsom napisal papier, ze si bola v tom case na vysetreni...
@potomka ale tak je to aj jednoduché, účelné a praktické. Takto keby to hlavne robila tá kontrola zo SP, možno by bolo trochu menej problémov a nedorozumení. Mám na mysli, keby častejšie využívali aj telefón.
A ja som sa aj tešil, že ma príde niekto pozrieť a nič. 😀 (Bol som práve nedávno v karanténe.)
Presne ma to tiez napadlo ze keby si najdem v skranke listok od kontroly sadnem s malou do auta a idem k doktorke ze sa mi nezda dychanie alebo hocico.na ten den mas razitko a kontrola prd vie ci si tam bola o u rano alebo o pol 12
hned ich proste treba kontaktovat alebo ak sa da ani to s tou lekarkou nie je zly napad, len vies, najust tam nemusi byt takze je to hop alebo trop
@atikab mne, keď volal z RUVZ tak vkuse len to, že vy ste pozitívna a bla bla bla, keď som mu vysvetľovala, že ja nie, ale moja 8 ročná dcérka sa od spolužiaka nakazila, tak si stále mlel svoje 😄 to sú úradníci 🙄 nečudujem sa, aké indivíduá pracujú na sociálke a ešte sa vysmievajú??
@dilino u nás boli na Štedrý večer o 20.30.Úplne na hlavu
@brmbalka77 neviem, kedy si im volala, ideálne je volať ihneď, ako si zistila, že tam boli. Manželka mala podobnú situáciu, ale v byte. Práve sa pokazil zvonček. Nechali papier, že boli na kontrole. Samozrejme bola doma. Keď sme to zistili, bolo to len o zopár hodín neskôr, hneď volala na SP a vysvetlila situáciu (ešte som stretol aj suseda, ktorý sa snažil opraviť zvonček, v prípade potreby sme chceli, že by nám podpísal prehlásenie). Avšak pani jej povedala, že ju to nezaujíma, čo ju dosť naštvalo, mňa tiež. Tak zvýšila hlas, že ako to, že ju to nezaujíma, veď predsa je na PN, tak nebude stáť dole pri vchode, či sa náhodou nepokazil zvonček. Dopadlo to tak, že nič. PN preplatili normálne, nič nebolo treba riešiť.
@simonettka23 žiaľ, už netuším, pretože to bolo už pred pár rokmi.

kolegyni sa to stalo zvonili ale nedozvonili sa lebo mala pokazeny zvon..o hodinu ked mala vychadzku nasla v schranke pozdrav hned utekala na socialku vysvetlila a akceptovali, nic nepisala ziadne listy mozno len cosi podpisala na mieste...