icon

Prišla vám kontrola na PN?

6. apr 2025

Maminy prišla mi kontrola, doma som bola ale spala som bola tu včera. Nikto doma iba ja, dnes keď ráno pozrel manžel poštu tak som skoro odpadla, samozrejme zajtra tak hneď zavolám, ale stalo sa vám toto už? Dalo sa to vyriešiť ?

Strana
z2
mamina7070
6. apr 2025

a nemate zvoncek? nemala si pusteny mobil? tazko to vyriesis, sama vies ci si bola doma ci nie, pozastavia ti davku a mozu tlacit lekara co PN vystavil na jej ukoncenie resp rovno nariadit ukoncenie a hlavne kludne mozu prist opakovane
kolko si uz na PN?

viestta
6. apr 2025

Nemate zvoncek?

mamina7070
6. apr 2025
autor
6. apr 2025

@mamina7070 4m ale čaká ma operácia

mamina7070
6. apr 2025

a kedy ju mas planovanu?

autor
6. apr 2025

@mamina7070 to ešte neviem, kedy mi dajú termín,

mamina7070
6. apr 2025

tak to potom ale nie je urgentne a neni dovod byt na PN ? ci ?

kavasmliekom
6. apr 2025

Toto neobstojí, že si spala, to každý druhý hovorí, že spal alebo bol na pohotovosti.

jvasenka
6. apr 2025

@kavasmliekom veď z pohotovosti je papier nie? či sa to neuznáva ?

mamina7070
6. apr 2025

@jvasenka uznava tam je aj cas na sprave z pohotovosti

oni oslovia lekara co ti pn vystavil a prehodnotia ju (najskor ukoncia) plus od kontroly nevyplatia pn najviac 30 dni

tahomi
6. apr 2025

Tu na MK tusim kazda spi pocas kontroly.
No ty musis dokazat, ze to tak nebolo.

mamina7070
6. apr 2025

@tahomi presne a v ktorukolvek hodinu, konecne to zacali viac riesit a kontrolovat

januska12323
6. apr 2025

Ako chceš dokázať, že si spala? Pokiaľ nemáš lieky ktoré uspávajú aby si nepočula zvonček a mobil zrejme ti ju ukončia.

kavasmliekom
6. apr 2025

@jvasenka ak ti sedí čas, tak áno. Ale nie ze si pôjdeš v pondelok pre papier na pohotovosť.
Niekedy to bolo tak, že v deň keď prišla kontrola, tak rýchlo išli na pohotovosť, ale v ten deň. Teraz sa to zadáva do edokumentov, čiže spätne sa to asi nedá

jvasenka
6. apr 2025

@kavasmliekom rozumiem. môj prípad to nie je ja len čisto zo zvedavosti sa pýtam

jvasenka
6. apr 2025

autorka a to to nevolali na telefon?

mamamasama
6. apr 2025

Mala som kontrolu dvakrat. Nezastihli ma, ale nevolali mi ani raz.

autor
6. apr 2025

@mamamasama a ako to dopadla ?

petracandle
6. apr 2025

Toto nepochopím...neriešim, že si spala (AK si naozaj spala) lebo môžeš mať zdravotné problémy alebo si typ sova, ale nepochopím, že keď vieš, že si na PN a ešte tak dlho, prečo si preboha nedáš do poriadku zvonček 🤦‍♀️ nech funguje alebo nech zvoní hlasnejšie

mamamasama
6. apr 2025

Raz som bola u zubara, to som doniesla papier a druhykrat som im to normalne vysvetlila. Mali mi zavolat, otvorila by som im. Nic neriesili.

autor
6. apr 2025

@petracandle vždy keď spím počúvam podcasty na slúchadlách toto je ta vec 🙈 a za ďalšie mám týždeň nové číslo, keď pôjdem najbližšie k dr poviem mu

janinah
6. apr 2025

4 mesiace doma na pn a este ani nemas termín operacie ...
Mali by kontrolovat ovela viac a prisnejsie

simona92101
6. apr 2025

Ja som bola tehotna na rizikovej PN so zlomenou nohou,bolo to cerstve,ledva som sa hybala,o vstavani o barlach ani nehovoriac.kontrola prisla,zazvonili,no kym som sa dopajdala ku vchodovym dveram,uz hadzali listok do schranky.tak som na nich skrikla,ze som doma a boli ozaj neprijemni.nik nevolal na mobil..

autor
6. apr 2025

@janinah počúvajte ma! Vy viete ako to chodí u lekároch ja sa ledva objednám na termín za ktorý si ešte aj platím, tak prestaňte mudrovať.

autor
6. apr 2025

@mamamasama a ako ste to vysvetlila druhý krát?

janinah
6. apr 2025

Terminy su jedna vec a to.ze niekto sedi doma na PN a čaka kym ten termin pride je ina vec.Nemozes sa cudovať.ze pride po 4 mes.kontrola....

mamamasama
6. apr 2025

Bola som doma. Nevolali ste mi. Tel.kotakt na mňa mali. Hotovo

autor
6. apr 2025

@janinah ja som mala už aj predtým kontrolu!

sima234
6. apr 2025

@mamamasama autorka píše, že má týždeň nové číslo, ktoré nenahlásila doktorovi, takže pravdepodobne nemali správne číslo. Ale to je chyba autorky, nie kontroly.

kikiballa
6. apr 2025

Môj svokor bol po útaze chrbtice na PN. Nefungoval im zvonček, tak napísal odkaz na bráničku,že zvonček nefunguje, volajte na číslo xyz...ani sa neunuvali. Už hádzali lístok do schránky,keď ich vymakla svokra, ktorá práve prišla domov. Tá im taaaaaak naložila 😇

Strana
z2