Prišla vám kontrola na PN?
Maminy prišla mi kontrola, doma som bola ale spala som bola tu včera. Nikto doma iba ja, dnes keď ráno pozrel manžel poštu tak som skoro odpadla, samozrejme zajtra tak hneď zavolám, ale stalo sa vám toto už? Dalo sa to vyriešiť ?
to na SP neprejde....ak raz viem že som na PN, nedám si na spanie slúchadlá , kontroly nechodia v noci a cez deň sú na čo slúchadlá ak je človek sám doma....
@mogaa Tak, ale ja som napríklad bola s bruškom vo vani. Kým som sa obliekla a šla k bráne, boli fuč.
@kikiballa a co im akoze nalozila? oni diagnozu nevidia svokor si nesplnil povinnosti na PN a im nakladala chore
ak niekto dodrziava pravidla nema sa coho bat
@mamina7070 že vedeli o nefungujucom zvonček,keďže cely plot bol v rekonštrukcii a mali tam číslo, na ktoré vôbec nevolali...svokor poctivo dodržiaval liečebný režim...
Mne prišli počas vychádzkových hodín aby málo nebolo 😄 jasné, že som nebola doma a ani nevolali takže ja som musela ísť ku mojej doktorke, aby mi potvrdila, že mám vychádzkové v ten čas, zaniesť osobne na pobočku a pritom aj oni to majú písané v elektronickej pn 😂😂😂 vivat SP a Slovensko
@kikiballa tak to predtym nebolo napisane
@mamina7070 bolo 😳
Ano maju volať mne vzdy volali a bolo ok
Tak to je prúser .Musíš obvodnému zavolať alebo ísť osobne,aby ti dal papier, že si bola u neho .A nabudúce dať mobil na hlasno ked nepočuješ zvonec.
@cukroska v sobotu obvodny neordi uje a spatne sa to neda od cias eZdravie
Mojej mamine prišli počas PN. Spala, mala teplotu, ledva stála na nohách, ešte jej zalýhalo v ušiach, mala silný zápal. Zazvonili slabo, dlho nečakali. Kým vstala, prišla otvoriť, tak sadali už do auta. Nevolali ani v schránke nebol žiaden lístok. A podotýkam dlho na PN nebola dva - tri týždne. Adekvátny čas liečby príslušného ochorenia.

@sima234 tak to už bude problém. Tieto veci treba riešiť ihneď. Rovnako ako zmenu bydliska.