icon

Prišla vám kontrola na PN?

6. apr 2025

Maminy prišla mi kontrola, doma som bola ale spala som bola tu včera. Nikto doma iba ja, dnes keď ráno pozrel manžel poštu tak som skoro odpadla, samozrejme zajtra tak hneď zavolám, ale stalo sa vám toto už? Dalo sa to vyriešiť ?

Strana
z2
mamamasama
6. apr 2025

@sima234 tak to už bude problém. Tieto veci treba riešiť ihneď. Rovnako ako zmenu bydliska.

mogaa
6. apr 2025

to na SP neprejde....ak raz viem že som na PN, nedám si na spanie slúchadlá , kontroly nechodia v noci a cez deň sú na čo slúchadlá ak je človek sám doma....

mamamasama
6. apr 2025

@mogaa Tak, ale ja som napríklad bola s bruškom vo vani. Kým som sa obliekla a šla k bráne, boli fuč.

mamina7070
6. apr 2025

@kikiballa a co im akoze nalozila? oni diagnozu nevidia svokor si nesplnil povinnosti na PN a im nakladala chore
ak niekto dodrziava pravidla nema sa coho bat

kikiballa
6. apr 2025

@mamina7070 že vedeli o nefungujucom zvonček,keďže cely plot bol v rekonštrukcii a mali tam číslo, na ktoré vôbec nevolali...svokor poctivo dodržiaval liečebný režim...

melisa281
6. apr 2025

Mne prišli počas vychádzkových hodín aby málo nebolo 😄 jasné, že som nebola doma a ani nevolali takže ja som musela ísť ku mojej doktorke, aby mi potvrdila, že mám vychádzkové v ten čas, zaniesť osobne na pobočku a pritom aj oni to majú písané v elektronickej pn 😂😂😂 vivat SP a Slovensko

mamina7070
6. apr 2025

@kikiballa tak to predtym nebolo napisane

mamamasama
6. apr 2025

@mamina7070 bolo 😳

lucialucy43
6. apr 2025

Ano maju volať mne vzdy volali a bolo ok

gov
Odpoveď bola odstránená
cukroska
6. apr 2025

Tak to je prúser .Musíš obvodnému zavolať alebo ísť osobne,aby ti dal papier, že si bola u neho .A nabudúce dať mobil na hlasno ked nepočuješ zvonec.

patka06
6. apr 2025

@cukroska návšteva u lekára sa zaznamenáva do systému, spätne lekár potvrdenie nedá

cukroska
6. apr 2025

@patka06 Aha tak potom neviem ako to riešia..kontrolu som ešte nemala našťastie. Teda ani nezažila situáciu, žeby som nebola doma.

mamina7070
6. apr 2025

@cukroska v sobotu obvodny neordi uje a spatne sa to neda od cias eZdravie

maury
8. apr 2025

Mojej mamine prišli počas PN. Spala, mala teplotu, ledva stála na nohách, ešte jej zalýhalo v ušiach, mala silný zápal. Zazvonili slabo, dlho nečakali. Kým vstala, prišla otvoriť, tak sadali už do auta. Nevolali ani v schránke nebol žiaden lístok. A podotýkam dlho na PN nebola dva - tri týždne. Adekvátny čas liečby príslušného ochorenia.

Strana
z2