icon

Príspevok pri korone pre slobodné maminky

mendynka
8. aug 2021

Ahojte, otázka na slobodné maminky. Tie, čo ste prekonali covid a ste slobodné mamičky, dostali ste príspevok 300€ na dieťa? Alebo to platilo len pre školopovinné deti a tie, čo chodia do škôlky? Alebo aj tie slobodne mamičky, ktoré covid prekonali a majú menšie detičky? Lebo sa mi zdá, že to platilo pre slobodné maminky a ľudí v hmotnej núdzi. A ešte otázka platilo to na každé dieťa čo má slobodná maminka? Lebo mám kamarátku, ktorá má školopovinné dieťa a polročné bábätko a je slobodná maminka a zdá sa mi, že má na to na to nárok, keďže v marci prekonali covid.

tayla
Odpoveď bola odstránená
suzitok
8. aug 2021

Ahoj, pokial viem, tento prispevok nijako nebol viazany na Covid ochorenie, bol urceny pre osoby s nizkym prijmom, teda v hmotnej nudzi, kde bola presne stanovena výška príjmu, ktorá sa nesmie presiahnuť, ciže u kazdeho je to individualne

janeninka
8. aug 2021
sasa1310
8. aug 2021

všetky sú zrazu slobodné matky.

misinka0611
8. aug 2021

Tak to prvykrat citam ze by niekto mal dostat 300€ za to ze mal Covid 😆

benit
8. aug 2021

@sasa1310 ved vydate nie su, aj ked spolu ziju.🤣 ja mam tiez kolegynku, slobodnu mamicku s 3 detmi zijucu s otcom deti v luxusnej stvrti.

sasa1310
8. aug 2021

@benit však toto. 2 deti, mladšie polročné dieťa, ale slobodná mamička

matkahelka
8. aug 2021

@mendynka prispevok 300€ je viazany na nizky prijem rodiny. nesuvisi to s tym, ci je zena slobodna ci vydata, prispevok dostali aj kompletne rodiny. a s prekonanym covidom to nema ziadny suvis.

belllinka
8. aug 2021

Verim, ze kvoli 300 euram by sa tu vacsina matiek utekala naschval nakazit 😬

mendynka
autor
8. aug 2021

@sasa1310 Keď neviete čo sa stalo, tak nekomentuje. Áno, je slobodná mamička samoživiteľka..

mendynka
autor
8. aug 2021

@tayla dakujem

mogaa
8. aug 2021

@mendynka nie je to naviazané na prekonanie kovidu ale na to či bola alebo nebola v danom období v hmotnej núdzi....

martinkatinka
8. aug 2021

@mendynka tak povinnost platit vyzivne sa nemenila, takze 🤷
K otazke...prispevok sa neviaze na covid ani na to, ci je matka samozivitelka, ci slobodna, ci rozvedena ....