icon

Reklamácia obuvi

ahoj2
20. nov 2014

Dobrý deň.
Kúpili sme halovú obuv synovi na futbal. Dňa 12.11 prišli, dňa 15.11 ich prvýkrát obul a hral futbal. Po futbale sme si všimli, že je čast povrchu odlepená, ihneď som kontaktovala predajcu, či je možné tovar vymeniť/reklamovať. Do emailu som uviedla fotku poškodenia, nato oni odpísali, že to nieje chybou výroby, vraj je to nesprávnym použitím. Len tak sa niekto pasuje do role znalca a podľa fotky predajca určí presne o čo ide 😀 😀 Obdržala som tiež emaily a hovory ohľadom toho, kde mi hovorili, že keď im to pošlem na reklamáciu a mne ju neuznajú, takže si budú nárokovať všetky výdavky na odborné posúdenie a právne služby spojené s vybavením a že to už nebude 60 Eur ale omnoho viac.
Viete mi niekto prosím Vás poradiť ako postupovať?

ahoj2
autor
•
20. nov 2014

Taktiež mi uviedli v emaily, že sa tešia na občiansko právny spor.

pupavka123
•
20. nov 2014

@ahoj2 nenechaj sa hlavne zastrasit,pravo je na tvojej strane...takze nejake bububu neber do uvahy

draik
•
20. nov 2014

Podajte reklamáciu. Predajca ju môže zamietnuť len na základe odborného posúdenia, ktorého náklady znáša sám.

ahoj2
autor
•
21. nov 2014

Ďakujem pekne za odpovede. Nevie mi ešte niekto poradiť reklamačný list, pretože je to moja prvá reklamácia(takže sa v tom nevyznám) a oni na stránke žiaden neuvádzajú.