icon

Rušenie nočného kľudu

19. feb 2023

Idem sa poradiť . Volala som políciu na susedov o 3:00 ráno , nakoľko sa permanentne hádajú , bijú a buchotaju ako cez deň tak i v noci . Lenže keď prisla policia tak stíchli a neotvorili ani dvere (iste videli auto z okna) po roku som sa odhodlala volať políciu , lebo už to nedávam . 3 krát som ich bola upozorniť po rušnej noci ráno , že už nevladzem toto počúvať , a nevieme spať . Bojím sa ich aj trošku . Ako to riešiť do budúcna ? Čo ak ešte raz zavolám políciu a zasa stíchnu a neotvoria dvere ako tentokrát ? Nebudem v policajnom hľadáčiku ja ?

Strana
z2
autor
19. feb 2023

Takže chcela som na nich napísať sťažnosť , ale zistila som , že byt patrí ich dcére ,nie im . Ona býva s nimi. Ona je tehotná , nikdy nepracovala , tak ten byt platia títo dvaja ani nejdem nazývať …
Môžu si ich zavolať na obecný úrad, keď im nepatrí vyt ?

mondolina
19. feb 2023

to je jedno komu patrí byt, priestupku sa dopúšťajú predsa na území obce.

autor
19. feb 2023

@mondolina aj teraz od rana nonstop krik. Nahrala som si ich , je to pekne počuť .
Dokonca počas štedrého večera v noci rozbil vchodové dvere (sklo) každý vedel že to bol on . Povedali aj nejaký susedia na neho , a nakoniec povedal policajtom, že oni ani neboli doma , ze boli na diskotéke … a celú noc na Vianoce mi robili nad hlavou veľký krik a veľký buchot . Policajtov vyhodil , zatvoril dvere a povedal ze mu nikto nic dokázať nemôže
Toto s nimi asi nevyhrám nijako

simka1454
19. feb 2023

Sťažnosť podaj aj policajtov pokojne zavolaj. Ja som sa na to pýtala priamo policajtov, že keď ich zavolám a dotyčný už bude ticho, lebo nikdy nevieme koľko to bude trvať to čo on robí. A policajti vraveli, že to nevadí aj keď už potom bude ticho. Že proste bol hlučný. Len naozaj mám pocit, že sa to nikomu nechce riešiť, už som aj starostovi napísala, že či všetci čakajú kým sa tu nejaké nešťastie nestane. No u nás ak to neprestane svojou činnosťou terorizovať svoje okolie, tak riešiť to určite budeme aj keď znova policajtov zavoláme, pripadne to budeme medializovat.. Ten človek je tu tiež pravdepodobne na drogách, nikde nerobí ani on ani jeho družka, jeho decká nechodia do školy, tak tam zrejme budem kontaktovať aj sociálku.

simka1454
19. feb 2023

No to sú takí ľudia, čo si myslua, že oni môžu všetko. Aj tento tu vykrikuje, že on je tam pánom a bude si robiť, čo on chce. Len tu sme rodinné domy a on doslova terorizuje celé široké okolie. Ale ako som napísala, určite to tak nenechám.

maciatkolulu
19. feb 2023

Inak normálne perfektný návod ako robiť susedom zle🤣😈volať na nich políciu, že rušia nočný kľud.

micusa2222
18. mar 2024

zavolať na políciu, poprosiť ich, či by nemohli zaparkovať na druhej ulici, aby ich nevideli ..popísať situáciu, že viackrát si volala, že neotvorili,,teraz v najväčšom rámuse ich kontakatovať ...a potom polícia musí zakročiť, keď ich vpustíš dnu a za dverami bude hluk ..

Strana
z2