icon

Skrátenie odobratia vodičského preukazu na polovicu. Vyhovejú?

kathynka
27. mar 2011

Vie mi prosim niekto povedat, aka je pravdepodobnost, ze mi vyhoveju ziadosti o skrateni trestu na polovicu? viem, ze existuje takato moznost, su ludia, co mi vravia, ze pokial som za tu prvu polovicu trestu nic nevyviedla, tak mi urcite vyhoveju...na konci novembra som spososbila havariu, teraz mi prisiel trest, ktory este nie je pravoplatny, keby som sa chcela odvolat...trest je 1 rok zakazu cinnosti (aj pokutu mam), zajtra uplynu 4 uz mesiace...neviem, ci to mam hnat na sud a poziadat tam o skratenie na polovicu (bolo by to na konci maja) alebo to risknut s tou ziadostou a dufat, ze mi vyhoveju...vodicak naozaj velmi potrebujem...v pripade tej ziadosti, pise sa aj tam nejake odovodnenie? na sud som to chcela dat aj kvoli tomu, ze mi policajt radil mimosudne sa vyrovnat, aby som mala polahcujuce okolnosti, s poskodenym sa mi to podarilo az na niekolkykrat, ale predsa, lenze to bol moj spis uz u prokuratora a on to potvrdenie odo mna odmietol, cize k sudcovi sa to dostalo bez toho...uz teraz som prisla o 300e na tom vyrovnani sa, pokutu mam 450e, a keby mal byt sud, tak este sudne trovy idu na mna + pravnik...fakt som z toho uz dost zufala a neviem, co je lepsie...poskodeny pan mal zlomenu jednu kosticku pri palci, uz je vyse 3 mesiacov uplne v poriadku, len ja mam kopec stresov ako to dopadne...poradi mi prosim niekto?

Strana
z2
deniskaybvz
22. jún 2025
@darina77

Kathynka, pred dvoma rokmi mužovmu kamarátovi vrátili vodičák v polovici trestu, musel zaplatit nejakú pokutu tuším, ktorú ale on nezaplatil hned ked mu zobrali vodičák až vtedy, ked mu ho mali vrátit. a to mu ho zobrali za alkohol takže si myslím že aj tebe by vrátili

@darina77 dobrý chcem sa spýtať priateľ požiadal tiež tak chcem sa spýtať koľko sa čaká na rozhodnutie ? Dakujem

Strana
z2