icon

Skúsenosti s podaním podnetu na inšpektorát práce

4. okt 2025

Mate skusenost s podanim podnetu na inspektorat prace? Je lepsie podat anonymne? Riesia seriozne aj take podnety?

Strana
z2
luckygigi
21. okt 2025
@didiana333

@luckygigi ja som z nr a podávala som to do tn...mailom samozrejme.

@didiana333 dakujem, toto som potreboval vediet kedze ja uz zacinam mat podozrenie ze kraj, do ktoreho podavam podnety ja (kosicky) nerobi vsetko preto aby sa pripad, ktory je uplne jasny vyriesil. najma ked viem ze napr. hovorkyna narodneho inspektoratu prace, ktora zaroven robila aj kontrolorku sedi v base za korupciu. pekna to vizitka ip.

nelca84
21. okt 2025

Podanie bude postupene miestne prislusnemu IP podla kraja, kedze inspektoraty maju kompetencie iba vo svojom kraji. Ale asi ani to mi nebudete verit, takze z mojej strany posledna info.

olsan
8. nov 2025
@anonym_c2181d

kolegyna dala, ale totalne to odsrali, vobec neriesili podstatu problemu, ktory bol opisany, neviem ci to z vlastnej vole odflakli, alebo niekto tam mal znamost, aby to dopadlo ako to dopadlo

@anonym_autor
@anonym_c2181d Rovnaká skusenosť... Zbytočne podať podnet na IP. Korupcia. A to mam za sebou sudne pojednavanie so zamestnavateľom v môj prospech. Kedze nadalej vo svojich praktikach pokracuje, podala som to na IP, ale tam ma zrejme zamestnavatel znamosti. Nikdy viac IP.

Strana
z2