Slovenská Pošta - zasielka prebratá, no ja balíček nemám

evkao
9. júl 2018

Ak ste sa s tým už niekto stretli, ako postupovať? Od štvrtka do nedele sme boli celá rodina mimo SK, v piatok mi prišiel do schránky lístok o uložení zásielky. Keď sme sa vrátili, išla som si zásielku vybrať, v systéme ju všsk ukazuje, že mi bola v piatok vydaná (keď som ani nebola na Slovensku).

0silvia0
9. júl 2018

@evkao ak ju niekto prebral, pošta musí mať o tom doklad s podpisom. Čo ti povedali na pošte?
Nenechala ju poštárka u susedov?

silvi70
9. júl 2018

Mne sa raz stalo toto isté - omylom na pošte zásielku vydali inej osobe. Stačilo zavolať vedúcej pošty, pozrela do systému, zistila komu bola zásielka vydaná + zabezpečila jej vrátenie.

sissy27
9. júl 2018

@evkao stalo sa - poštárka vydala zásielku niekomu inému. Treba to doriešiť na pošte, musia vedieť, komu ju odovzdali.

evkao
autor
9. júl 2018

@0silvia0 na poste zatial len, ze zistia u postarky (je tam mlada brigadnicka, nasa postarka ma dovolenku), ci jej to meno nieco hovori

0silvia0
9. júl 2018

@evkao no musia si to vyriešiť na pošte, je to ich chyba. V prípade, že sa nič nevyrieši a zásielka sa stratila, prichádza do úvahy len reklamácia.

veronice
9. júl 2018

Nam takto skoncila firemna posta s dooooost dolezitymi dokumentami visiet vo vzduchu lebo teta na poste prehodila pri prijimani zasielky podacie cisla....kazdopadne oni maju vsetko v systeme.tak tam treba cinknut pripadne zajst a vysvetlit co sa.stalo. mali by vediet zasielku dohladat.

lubik87
9. júl 2018

@evkao musí tam.mat číslo.obcianskeho a meno takže by to mali zistiť hneď ....nám napr vedúca pošty ktorá vo svojej funkcii zotrvala dlhé 3 týždne kradla zásielky z Aliexpress ;)

zuzanka.zuzu
9. júl 2018

@evkao je úplne jedno či niekomu nejaké meno niečo hovorí, o prevzatí je doklad s OP a ty si mala namieste trvať, aby situáciu riešili - ja by som žiadala, aby mi zverejnili meno komu to bolo vydané (jasne, že toto nemôžu, ale oni prd vedia a dedinské pošty/lekárne/čakárne sú aj tak akurát veľké drbárne, kde všetko povedia) a samozrejme meno pracovníčky, ktorá pochybyla (to aby sa zľakli, ale asi by som nič neriešila v tejto veci)

cecilia68
9. júl 2018

Ako môže pošta vydať zásielku úplne inej osobe? Nechápem....ked je adresovaná na moje meno, tak ju vydajú mne, či sa mýlim?

evkao
autor
10. júl 2018

@lubik87 no tak to je sila....
@zuzanka.zuzu dnes tam idem znova, vcera som odisla lebo som este nevedela, ci to nahodou postarka nedala mojej susedke vo vchode - ano, vsetci vieme, ze by to nemali robit, ale aj vsetci vieme, ze sa to bezne robi, ze sa posta necha u suseda, ak prave nie ste doma a postarke sa nechce s balikmi trepat dalej
@cecilia68 zrejme mam dvojnika, s tym istym menom aj adresou 😀

evkao
autor
10. júl 2018

zasielka sa nasla, postarka ju "omylom" vydala inej slecne/pani, a ta ju doniesla nazad na postu

lubik87
10. júl 2018

@evkao odpadnem ....ako sa dá omylom vydať ? A tá slečna nevedela asi tiež čítať ..ale aspoň že je už v správnych rukách

evkao
autor
10. júl 2018

@lubik87 alebo sa tej slecne nehodil obsah balicka 😀 kazdopadne uz som to neriesila, ale maju tam obcas riadny bordel :/

cecilia68
10. júl 2018

@evkao To akoby na tej istej adrese a s tým istým menom a priezviskom bývali dve osoby....