icon

Sme pozitívni a sme v karanténe. Bude platiť aj pre nás vianočný lockdown?

miska7754
8. dec 2020

Ahojte chcem sa spýtať s manželom sme pozitivny boli sme na teste sme v karantene... No a teraz pozeráme televízne. A odsúhlasili lock down platí to aj pre nás? Lebo nám teraz môže ukázať test pozitivny 90 dní..len už nie sme prenášaci z človeka na človeka po 10 dňoch... ... A zas budem musieť byť v karantene ak mi vynde pozitivny... Lebo ze bez testu wonka nevychádzat...

Strana
z2
miska7754
autor
Odpoveď bola odstránená
kristina2015
8. dec 2020

@miska7754 uprav potom názov témy mám nádchu a som PN?🤷

kristina2015
8. dec 2020

@miska7754 Jaj covid tak covid alebo nádchu ?

miska7754
autor
8. dec 2020

@kristina2015 ježiš.... Tí vravím ze na teste som bola som pozitívna na covid a príznak mam nádchu ty si.......

evamea
8. dec 2020

@miska7754 Ako môže mať jedna matka také správanie ako ty nepochopím...

kristina2015
8. dec 2020

@miska7754 Jaaaj no konečne takže covid máš nakoniec a nie nádchu🤦Vieš raz napises nádcha raz covid,ale tak u každého je priebeh iný ešte si ho neprekonala ,takto som to myslela ,nech sa nestresujes keďže PN máš a prijem tak isto. A nakoniec som dodala skoré uzdravenie 😅😂

qetka
8. dec 2020

@miska7754 tak ak mas ale priznaky, tak karantena nekonci predsa 10 dni od testovania. To iba pri bezprizankovom priebehu.

simka1454
8. dec 2020

@miska7754 píšeš ze si pozitívna od včera a príznaky sa môžu meniť postupne. Dnes je to nádcha, zajtra to môže byť aj teplota, kašeľ, strata čuchu, chuti atď.

tryinka1234
8. dec 2020

@qetka ak posledné 3 dní nemáš žiadne príznaky, tak 11tym dňom tvoja karanténa konci....

zuzanka.zuzu
8. dec 2020

toto je skutočne výživná téma 😂 a to tu ani neprispievajú všetky stálice, to by sa ešte len rozbehlo 👍

qetka
8. dec 2020

@tryinka1234 to je fakt, mas pravdu. Som to myslela skor tak, ze ona este nevie, ci bude mat priznaky, ked vravi, ze do 17teho je v karantene, tak ak bude mat, tak musi zostat dlhsie - aby splnila podmienku tych posledych bezpriznakovych troch dni.

miska7754
autor
8. dec 2020

@simka1454 pozitívna som od včera... Ale v karantene s mužom sme už od prvého...

simka1454
8. dec 2020

@miska7754 to je jasne ze si musela zostať v karanténe ale príznaky Tvoje od kedy máš a rovnako sa môžu aj nemusia pridať aj ďalšie postupne ako som Ti napísala.

makova333
9. dec 2020

@miska7754 pozri, naco riesis nieco, co este ani nevieme co to bude. Lockdown moze mat milion podob od izraelskeho (co urcite tu nebude) az po ,mierny rozneho druhu. Pravdepodobne sa do prace bude chodit uplne normalne (ak bude praca fungovat), prechadzky v prirode tiez, akurat zavru vsetky prevadzky okrem lekarni, potravin a drogerii. Mozno skoly zavru o kusok skor, mozno nie. Ved si pockaj na jasne vyjadrenie vlady a potom sa pytaj. Zatial po 10 dnoch od pozitivneho testu mozes ist von, tvoja karantena konci. Ak mas pochybnosti kontaktuj RUVZ.

kopytko03
9. dec 2020

Môj osobný názor je, že lockdown bude rovnaký ako všetky doteraz, t.j. zatvoria fitnescentrá a kiná (a možno kostoly ale to si podľa mňa nedovolia teraz), zakážu nám chodiť von po sídlisku a pošlú nás na preplnené rekreačné miesta do lesov v okrese a to je všetko. A testyyyyyyy povinne pôjdeme zase mrznúť do radov na antigény 🙂

makova333
9. dec 2020

@kopytko03 ked vsetko zavru plus budu sviatky, tak povinne testy im nevyjdu lebo npr.ved naco tam pojdem, ak mam aj tak byt doma. Dalsia vec, antigenove testy sa nemozu kvoli citlivosti robit v tomto case uz vonku. Takze bude nebudu alebo nebudes musiet mrznut. A tretia vec, nie je politicka vola na povinne testy...

denisa58
4. feb 2021

Prosim vas viete mi poradit niekto ?som v karantene lebo muz mi vysiel pozitivny 30.1. Chcem sa opytat ci bude musiet aj on ostat v karantene ked ja vindem po 10 dnoch pozitivna

unicornlady
4. feb 2021

On už nebude musieť zostať, keďže koronu prekonal.

miska7754
autor
4. feb 2021

@denisa58 on uz nebude musiet vam sa to potom zas rata od kedy vyndete vy pozitivnq plus 10 dni

Strana
z2