icon

Sms a potvrdenie, že môžeme ísť von

viikkki
2. feb 2021

Ahojte, chcela som sa vás spýtať platí to už alebo odkedy bude platiť to, že musíme poslať sms aby sme mohli ísť von? Ďakujem

viestta
Odpoveď bola odstránená
zuzana18072020
2. feb 2021

@deti95060810
ja v sms nevidim zmysel :D ale dobre ved kazdy ma to svoj nazor nehadam sa

deti95060810
2. feb 2021

@katus226 ale kde koncentrák...pletieš dojmy s pojmami...
a by sa ti páčilo keby ťa nakazil človek, ktorý mal byť doma v karanténe a jednoducho sa nato vykašľal ?

viestta
Odpoveď bola odstránená
zuzana18072020
2. feb 2021

@viestta... interne som nepisala
ta pani co kaslala bola na diabetologickom ci jak sa to vola ale to je jedno
a ta pani s rozkom vysla od urologa ja som cakala vedla na poradnu u gynekologa

viestta
Odpoveď bola odstránená
jankapepe
2. feb 2021

@millky napíšem na dvere že spím po nočnej a klopať môžu aj celý deň 😁

zuzana18072020
2. feb 2021

🤣🤣🤣

katus226
3. feb 2021

ludia vy si ozaj myslite, ze ked zacnu pocty klesat a situacia sa zlepsi, ze nam uvolnia opatrenia? ze nam dovolia vratit sa k normalnemu zivotu? to ste pekne naivni

viestta
Odpoveď bola odstránená
katus226
3. feb 2021

@viestta praveze teraz nas mozu veselo zadlzovat, schodky robit jake chcu, lebo ved korona... Bude z coho kradnut a vsetko sa prikryje vyhovorkou ze korona... Ze polozia slovenskych zivnostnikov, nikomu zily netrha

mamickadusicka
Odpoveď bola odstránená
viestta
Odpoveď bola odstránená
mamickadusicka
Odpoveď bola odstránená
mamickadusicka
Odpoveď bola odstránená
mamickadusicka
Odpoveď bola odstránená
viestta
Odpoveď bola odstránená
mamickadusicka
Odpoveď bola odstránená
tosomja
3. feb 2021

@mamickadusicka kde som pisala ze mesiac sme zavreti? Pisem, keby sme mesiac poctivo vydrzali. Nie obchadzali a trucovali, ze sme doma. To fakt mesiac je taka dlha doba oproti tomu, co sa tu deje teraz cely rok?
O chvilu velka noc. A prave pred rokom takto sme plakali, ze nam zrusili sviatky. A teraz placeme, lebo sa testuje, lebo sa ockuje, lebo sms. Tak si sadni na miesto Mikasa, Krajciho, Matovica a vsetkych tych, na ktorych nadavas, a urob poriadok s covidom, vyliec vsetkych hodpitalizovanych, oziv vsetkych mrtvych, daj nam volnost. Budeme tvoje ovce. 🤷

janaceh
3. feb 2021

@viikkki no úplne normálne zase nefungujú napr. Nemecko tiež majú zatvorené škôlky školy ako my a od 20 večer zákaz vychádzania von zákaz stretávania iba s jednou rodinou sa môžu stretávať

mamickadusicka
Odpoveď bola odstránená
mamickadusicka
Odpoveď bola odstránená
tosomja
3. feb 2021

@mamickadusicka ved ok, nikto ti neberie tvoj prehlad o zdravotnom stave statu. Asi nikto v tvojom okoli nelezal s covidom a nepotreboval ani iny lekarsky zakrok ktory mu bol odmietnuty, lebo ho nemal kto osetrit. Som zvedava, ci aj vtedy by si napisala, ze lezi len s obycajnou chripkou na plucnom.

mamickadusicka
Odpoveď bola odstránená
zuzana18072020
3. feb 2021

do kedy je ten lockdown a nudzovy stav? v tv nic nedavaju alebo som si nevsimla

zuzana18072020
3. feb 2021

@mamickadusicka no to je tiez pravda aspon do ineho okresu sa dalo ist :(

mamickadusicka
Odpoveď bola odstránená
hiro
3. feb 2021

"A s tymi mrtvymi... to akoze doteraz ludia nezomierali?? Az teraz?? Dokonca uplne vymizla chripka... "
Takze co citam: "v priemere za posledných 27 rokov ročne zomrelo 52 650 ľudí"
Ak mame teraz na koronu z potvrdenych pitiev 100 ludi denne tak to je cca 52 tisic ludi rocne na koronu. Takze akychkolvek umrti na cokolvek ine (chorobu, infarkt, bez priciny, samovrazdu, starobu atd) dokopy menej.
A chripka? Chripka sa siri daleko tazsie ako korona takze je jasne ze sa nema ako sirit aj ked ju niekto sem doniesol a prakticky vymizla pri terajsich opatreniach.

hiro
3. feb 2021

PS: Na chripku zomiera zo 40 ci 50 ludi rocne. Dnes mame na koronu 100 denne. To je neporovnatelne aj keby sme tu mali kazdorocnu epidemiu chripky.

tosomja
3. feb 2021

@hiro kdeze...korona je len vymysel, ktory plni nemocnice 🤷