Sms a potvrdenie, že môžeme ísť von
Ahojte, chcela som sa vás spýtať platí to už alebo odkedy bude platiť to, že musíme poslať sms aby sme mohli ísť von? Ďakujem
@deti95060810
ja v sms nevidim zmysel :D ale dobre ved kazdy ma to svoj nazor nehadam sa
@katus226 ale kde koncentrák...pletieš dojmy s pojmami...
a by sa ti páčilo keby ťa nakazil človek, ktorý mal byť doma v karanténe a jednoducho sa nato vykašľal ?
@viestta... interne som nepisala
ta pani co kaslala bola na diabetologickom ci jak sa to vola ale to je jedno
a ta pani s rozkom vysla od urologa ja som cakala vedla na poradnu u gynekologa
ludia vy si ozaj myslite, ze ked zacnu pocty klesat a situacia sa zlepsi, ze nam uvolnia opatrenia? ze nam dovolia vratit sa k normalnemu zivotu? to ste pekne naivni
@mamickadusicka kde som pisala ze mesiac sme zavreti? Pisem, keby sme mesiac poctivo vydrzali. Nie obchadzali a trucovali, ze sme doma. To fakt mesiac je taka dlha doba oproti tomu, co sa tu deje teraz cely rok?
O chvilu velka noc. A prave pred rokom takto sme plakali, ze nam zrusili sviatky. A teraz placeme, lebo sa testuje, lebo sa ockuje, lebo sms. Tak si sadni na miesto Mikasa, Krajciho, Matovica a vsetkych tych, na ktorych nadavas, a urob poriadok s covidom, vyliec vsetkych hodpitalizovanych, oziv vsetkych mrtvych, daj nam volnost. Budeme tvoje ovce. 🤷
@mamickadusicka ved ok, nikto ti neberie tvoj prehlad o zdravotnom stave statu. Asi nikto v tvojom okoli nelezal s covidom a nepotreboval ani iny lekarsky zakrok ktory mu bol odmietnuty, lebo ho nemal kto osetrit. Som zvedava, ci aj vtedy by si napisala, ze lezi len s obycajnou chripkou na plucnom.
do kedy je ten lockdown a nudzovy stav? v tv nic nedavaju alebo som si nevsimla
@mamickadusicka no to je tiez pravda aspon do ineho okresu sa dalo ist :(
"A s tymi mrtvymi... to akoze doteraz ludia nezomierali?? Az teraz?? Dokonca uplne vymizla chripka... "
Takze co citam: "v priemere za posledných 27 rokov ročne zomrelo 52 650 ľudí"
Ak mame teraz na koronu z potvrdenych pitiev 100 ludi denne tak to je cca 52 tisic ludi rocne na koronu. Takze akychkolvek umrti na cokolvek ine (chorobu, infarkt, bez priciny, samovrazdu, starobu atd) dokopy menej.
A chripka? Chripka sa siri daleko tazsie ako korona takze je jasne ze sa nema ako sirit aj ked ju niekto sem doniesol a prakticky vymizla pri terajsich opatreniach.
PS: Na chripku zomiera zo 40 ci 50 ludi rocne. Dnes mame na koronu 100 denne. To je neporovnatelne aj keby sme tu mali kazdorocnu epidemiu chripky.