icon

Social Services v Anglicku a vlastné skúsenosti

slavik79
10. dec 2012

Ahojte, najdu sa tu mamicky, ktore maju skusenosti ci uz negativne alebo pozitivne so Social Services v UK? S mojou 3 a pol mesacnou dcerou som totiz v nemocnici, ma zlomenu klucnu kost a my s partnerom nevieme ako, ani kedy sa to mohlo stat. Hned v ten vecer sme mali pohovor s pracovnikmi SS, s policiou, s uradom na ochranu tyranych deti, boli u nas doma pozriet ako zijeme, museli sme podpisat ze ostaneme v nemocnici minimalne 3 dni. Sice nam kazdy hovori ze sa nemame coho bat, ale viete...ked uz clovek pocul o Ivane Boorovej a ostanych pripadoch odobratia deti, tak je zrejme, ze nas strach je opravneny. Poprosim o prispevky mamicky, ktore nieco podobne zazili na vlastnej kozi, nie o tom ze niekto nieco cital alebo pocul. Toho som sa uz napocuvala za posledne 3 dni az az. Dakujem.

jabadaba
12. dec 2012

@alice107 jezisi Alice, mala som Ta vzdy za rozumnu, ale prosim Ta uz radsej nic nepis k tejto problematike. Pokial nevies ako kona a jedna UK SS, prosim Ta zdrz sa akychkolvek obhajovani ich postupov. Sama mas deti, verim, ze nic podobne Ta nepostretne. To co stvara Velka Britania je far beyond the limits of fantasy! Tu nejde o ziaden prospech dietata.

jolinka
12. dec 2012

@vierama na takych ludi plati len inteligentny vysmech 😉 😉 😉 .."dabel, ten pysny duch, nesnasi kdyz se mu posmivas"

strawberry17
12. dec 2012

@slavik79 UTEKAJ s malou prec, to je jedno kam, len sa schovaj aspon kym ti pomozu utiect z krajiny

az teraz som dnes zapla net, vcera som jej uz kazala odist, ja som vedela, ze to takto dopadne 😠 ☹

a este tu s kludom napise, ze zajtra mi idu odobrat dieta, sedim tu v nemocnici....no ja by som svoje dieta nedala prec od seba ani na inutu a nieto este do ruk SS

boooze kolke sme jej radili odist z nemocky a ona si mlela svoje, mna fakt porazi

strawberry17
12. dec 2012

alicu si nevsimajte, nereagujte, sa vam divim, ze este na nu reagujete

sirinka
12. dec 2012

@strawberry17 😒 myslim, ze vobec nie je kludna, myslim aj, ze keby mala moznost, tak z tej nemocnice fakt utecie....

jolinka
12. dec 2012

@strawberry17 ona uz bohuzial nemoze odist, urcite je uz pod dozorom aj dieta monitorovane...

svetllana
12. dec 2012

@vierama Tak Tvoj posledný výklad pre pani Alice bol pre mňa úplnou baladou..ďakujem za túto krásnu kultúrnu vložku 😀 100x like! 😎

wewus1234
12. dec 2012

odkopirovane z FB a myslim,ze chlapec ma pravdu Vsetci tu len kecate o tom,co sa robi ...ako to zastavit a podobne...Ziadny protest,ziadne taketo skupiny a ani listy jeziskovi nepomozu...Dneska som bol svedkom dvoch pripadov,kde zasahuju SS...proste nieje sanca nad nimi vyhrat...zly zly system...pokial ich nedonuti cela EU k zmene systemu...to zlo sa neskonci...mam pokazeny cely den...prestava ma kvoly tomu bavit praca...Tlmocil som uz aj v takych pripadoch,kde deti s usmevom na tvari sa hraju s rodicmi,rodicia myslia,ze vsetko bude fajn a potom sa ozve niekto z child protection a je po vsetkom...pride uz iba zlo...strasne mi je po dnesnom dni... Jedine,co treba urobit je ,aby zastupkyna SR v europarlamentte poburila vsetkych clenov EU parlamentu a aby tlacili na UK ...treba kontaktovat OSN a Unicef...treba aby za nami stal silny hrac...cela EU..vtedy sa nieco zmeni urcite...Nechcem byt negativista,ale po dnesnom zazitku s SS ,som rozladeny...som zdeseny z toho,ako dokazu pomutit ludom rozum

sirinka
12. dec 2012

@wewus1234 ☹ len kto ma taku silu osobnosti, aby strhll celu EU? Vsade o tomto probleme vedia, na internete je kopec zufalych ludi zo vsetkych krajin a nikom sa nechce pichat do osieho hniezda.... Radsej vsetci oslavuju este nenarodene kralovkse dieta a podlizuju sa krajine ktora otvorene hlasa, ze s EU nechce mat nic spolocne..

wewus1234
12. dec 2012

@sirinka a je to hlavne kvoli PENIAZOM.,pretoze tie hybu dnes svetom ☹

sirinka
12. dec 2012

@wewus1234 tak to nam je okrem jednej osoby vsetkym jasne..,,

alice107
12. dec 2012

@vierama t vies existuej hranica slusnosti na verejnomn fore voci neznamym pisatelom.a to aj v osloveni. takze nby si sa mala chovat ako dopela zena a oslovovat v pisani pisatelov ich nickom.co povies,? nie nejakym familiarnym oslovenim.to nema uroven ak ches aby som ta ako partnera do debaty brala vazne.
co sa tyka dojcenia za svoje praxe som sa nestretla st ym,zeby dusevne chorej matka ktora podla lekarskeho nalezu je nebezpecna sebe a svojmu okoliu bolo zverene dieta do starostlivosti a vychovy aj ked je dojca a bolo pred zistenim diagnozy dojcene. evidiet ze abbsolutne nemas predstavu o relanej pravnej praci.
to sa tyka aj matky ktorej bola diagnostikovana poporodna depresia.ak bolo zistene ze je nebezpecna pre dieta tak toto bolo zverene druhemu rodicovi pripadne inej vhodnej osbe ci nahradnej rodine do starostlivosti. nebolo smerodajne dojcenie ale bezpecnost a zaujem dietata.
mala by si skutocne sa vyjadrovat len k veciam ktorym skutocne rozumies. teto problematika k nim rozhodne nepatri. ;-
tie tvoje osobne vylevy co nemaju s temou nic spocne a kopirovanie prispevkov samozrejme komentovat nebudem.to ako by som komentovala konanie maleho dietata. chovas sa tak.
ale ak by si chcela debatovat k teme a napises nieco na urovni tak samozrejme.mozeme viest dialog.
a prosim ta skus to co citas aj pochopit.zakladatelka temy sama napisala o sebe,ze ju upodozrievaju z toho ,ze didetaa je tyrane v rodine a ze sa nevie o neho starat.vraj preto ho daju do nahradnej starostlivosti kde sa vedia o neho lepsie starat. presne tak to napisala zakladatelka .
takze skor ako nieco napises skus o tom pouvazovat.aby si sa nedodstala pred sud za zalobu na ochranu osobnosti. ;- to prinajmensom.co povies?
vies,je mi smiesne co pises. nic k teme. dam ti radu..trosku si prejdi tz a oz.potom mozno nenapises take huposti a pravne terminy ktore v pravnom systeme nie su. :-
takze ak sa rozhodnes debatovat k veci a bude to na urovni prispevok ,nie ako ten predchadzajuci co si mi napisala,mozeme viest plodny dialog. zelam peknu dobru noc.

monimiska
12. dec 2012

Ja nerozumiem, tato diskusia je o Alice107 alebo o probleme matky v UK? Nenechajte sa stiahnut do bezduchej nič hovoriacej diskusie jednej osoby .... čo je dôležitejšie .. tak matka prichádza o dieta, ale aspom SR niečo robí .. či urobí dosť to sa čoskoro dozvieme ... Slavik bojuj,držime Ti palce a ozvi sa, uz nemas co stratit, mozes len získať ... 🙂

babajaga
12. dec 2012

@alice107 nejaka si rozhodena,ts ts ts si od nervov nevidela na co tukas na klavesnici??apropo nemaju pravnici povinny strojopis?

babajaga
12. dec 2012

@monimiska slavik je v prdeli,prepac za vyraz....bude mat zo zivota slzave udolie....a svoje babo ci uvidi???cudny je tento svet...tato doba.... ☹

zeleny_cajik
12. dec 2012

@monimiska ...az na to, ze slavik ma co stratit...vsetko, cely zivot 😔

alice107
12. dec 2012

@babajaga si mimo temu .podla pravidiel co pises patri do ip.o co ti ide? o temu ako vidiet nie. snazis sa v provokovat a urazat? to je tvoj ciel v tanej teme?

natas4
12. dec 2012

@alice107 a co keby si mi odpisala pre zmenu na moju konkretnu otazku ohladne Benjaminka? nemas odpoved?

wewus1234
12. dec 2012

akoze nechcem vyzniet ako svina,ale v ten den ked zalozila tuto temu a stretla sa so SS a policajtami.,tak v ten vecer padam z tej nemoznice,az by sa za mnou zaprasilo.,mala pri sebe telefon,mohla sa dohodnut s muzom a aj ked viem asi priblizne ako tu vyzeraju nemocnice,tak vecer je klud a mohla odist.,neotacat sa za nikym a sadnut do auta.,viem,ze teraz je uz zbytocne o tom pisat,stalo sa.,len ma strasne stve,ze si nedala povedat ☹

alice107
12. dec 2012

@natas4 akeho benjaminka mas konkretne na mysli? skonkretizuj a uved fakty a samozrejme mozeme podebatovat k veci ak to ma suvis s danou temou. 😉

natas4
12. dec 2012

@alice107 uz som ti o tom pisala na predchadzajucej strane...niekolko x

seba1
12. dec 2012

Nie je to síce úplne k téme, ale toto tu asi robí jedna osoba http://cs.wikipedia.org/wiki/Troll_(internet)
Je to smutné, že toto niekomu robí dobre, provokovať druhých.

babajaga
12. dec 2012

@alice107 nie,len ze prispevok vierama ti perfektne klepol po prstoch.... citam tvoje prispevky vo viacerych temach...si velmi chladna zena,bez citov....prejavis ich aspon svojim detom,ukazes im co je sucit? toto neber ako kompliment...ale je cas sa zamysliet nad sebou....

jolinka
12. dec 2012

@wewus1234 skor sa da predpokladat...ze po stretnuti s policiou a SS, bola okamzite s dietatom pod dozorom

natas4
12. dec 2012

@alice107 http://udalosti.noviny.sk/pochybne-adopcie-deti... ta choroba sklennych kosti sa potvrdila

babajaga
12. dec 2012

@alice107 aaaaa uz sa zase chytila stara dobra alice 🙂

jabadaba
12. dec 2012

@alice107 mysli chlapceka Benjaminka, pripad z Irska.

elena100
12. dec 2012

Velmi ma prekvapilo, ze pred dvomi minutami mi prislo upozornenie, ze Slavi79 reagoval palcom hore na jeden moj prispevok. Ak si na internete, velmi Ti drzime palce a daj vediet

jolinka
12. dec 2012

@babajaga pozri na "pravnikov a ehm pravnicky" plati iny meter...pravnik ta moze verejne nazyvat dietatom zo skolky a vychovat ta aby si sa spravala dospelo a nebola trapna 😝 😝 😝

naopak ty "pravnika a ehm ehm pravnicku" nemozes verejne vyzvedat ohladom sukromia...to jedine do IP ...je ti to jasneeee ??? 😀 😀 😀 😀

babajaga
12. dec 2012

@jabadaba ona velmi dobre vie,o koho ide...iny chlapcek s tym menom sa tu nesklonuje...len sa potrebuje pozviechat....inak je dobre vec vidiet aj z jej hladiska....potom sa divime,co ludia dokazali robit s ludmi cez vojnu v koncentraku....vid alica....to je natura 😉