Social Services v Anglicku a vlastné skúsenosti
Ahojte, najdu sa tu mamicky, ktore maju skusenosti ci uz negativne alebo pozitivne so Social Services v UK? S mojou 3 a pol mesacnou dcerou som totiz v nemocnici, ma zlomenu klucnu kost a my s partnerom nevieme ako, ani kedy sa to mohlo stat. Hned v ten vecer sme mali pohovor s pracovnikmi SS, s policiou, s uradom na ochranu tyranych deti, boli u nas doma pozriet ako zijeme, museli sme podpisat ze ostaneme v nemocnici minimalne 3 dni. Sice nam kazdy hovori ze sa nemame coho bat, ale viete...ked uz clovek pocul o Ivane Boorovej a ostanych pripadoch odobratia deti, tak je zrejme, ze nas strach je opravneny. Poprosim o prispevky mamicky, ktore nieco podobne zazili na vlastnej kozi, nie o tom ze niekto nieco cital alebo pocul. Toho som sa uz napocuvala za posledne 3 dni az az. Dakujem.
podla mna alice nie je ani len studentka prava- maximalne ak tak vela pozera sudnu sien :(
no ja sa nevyznam v tychto veciach, neviem co by som robila ja na jej mieste, mozno by som sa snazila skontaktovat s minis.zahranicnych veci a pod., so slov. ambasadou v UK... ☹
@jabadaba ja o tom benjaminkovi nic neviem.tak ako ty nevies zda sa,ani ta pisatelka co tolko o nom chcela debatovat.
treba poznat objektivne fakty a mat aj pravnu prax a vzdelanie aby si vedela posudit aky moze byt vo veci postup a co je realne a co nie.
presne nedostatok pravneho povedomia a realneho uvazovania sa ukazal aj u mohych pisateliek tu na fore. ako vidiet z reakcie zakladatelky konecne poznala realitu.
ja ked som citala rady ako ihned opustit sk tak som sa len smiala tym pisatelkam.taka naivita az nevedomost je hrozna.
takze zajtra je pravdepodobne konanie o predbeznom opatreni.takze zalezi na sile dokazov . vela stastia pre to dietatko.
@slavik79 drzim prsty ( k tej zlomenine sa lekari vyjadrili- povedali aka je stara alebo nieco? )
aktualne video! musite vidiet. prave teraz... kto ma v hlave, vie o com Darius hovori...... http://www.facebook.com/photo.php?v=29192489092...
@slavik79 - sme s TEBOU <3
@kociskova ozaj to neptri na verejne forum.ale dovol mi sa zasmiat. ani ty nevies o com verejne forum je? no asi o vyjadrovani nazorov,ze? myslis ze k tomu vykdrovani potrebujem tvoj suhas alebo suhlasd ineho pisatela ci citatela fora? no nepotrebujem.to mi ver. ak sa niekomu moj nahlad na vec nepaci nemusi to citat. 😉hrozny nedodtatok pravneho povedomia mas. 😒
Ahojte.
@slavik79 velmi ma mrzí čo vám deje. Dúfam, že budete v poriadku.
@natas4 ja sa nechcem do toho moc starať, ale myslím si, že by bolo rozumnejšie, keby ste slavik79 zobrali do súkromky a rozoberali to tam.. Po FB koluje už velmi vela správ z modrého koníka a myslím, že by to mohlo uškodiť aj tomuto prípadu..
@jabadaba ano viem.pretoze nie pravny system sa da korumpovat.ale jednotlivec v nom. a to je velky rozdiel aj co sa tyka nasledkov. jednotlivec moze pochybit .ale v systeme sa to pozna a urobi sa naprava ak sa to stane.takze konkretne zajtra aj keby jednotlivec v socialnom systeme nieco vyhodnotil nespravne tak na to je sud aby posudil vec globalne.videla si uz niekedy pojednavanie o predbeznom opatrreni vo veci odnatia deti?
ver mi,ze sud robi tieto opatrenia casto a sudcovia v uk maju ozaj prax skor ako su sudcami.,velku pravnu prax a skusky. vedia zhodnocovat dokazy globalne. ver mi,ze deti su v ek odnimane podla uk zakonov a nie kto ako chce.
Sudcovia v UK maju velku prax skor ako su sudcami.... Hmmmm
@seba1 ved prave aj v tom prispevku z britskej televizie povedal poslanec, ze sa rodinam nedostava spravodliveho sudu- a to islo o britske rodiny, na kt. by im malo viac zalezat ako na cudzincoch.... ona vobec nevie o com hovori... ja vobec neverim, ze ma nejake skusenosti so sudnictvom a uz vobez nie v uk... len ak naozaj aj veri tomu co tu vypisuje a nedajboze pociti svoj omyl na vlastnej kozi- to len bude sok
@kingstonka myslím, že keby s ňou tuná každý súhlasil, ani by ju nebavilo písať sem, niekto rád "like", iný toto, veru to by bol šok
@alice107 ty pochopis len ak by tebe islo o deti....
bože baby, veď korupcia vládne všade, je zbytočné to rozoberať a zakladateľka chce poradiť alebo chcela vlastné skúsenosti, naozaj jej to nie je jedno a nepotrebuje čítať xy strán o tom ako sa tu dohadujete a @alice107 keď vieš poradiť, tak poraď nič viac a nič menej tu zakladateľka nechce................
@kingstonka briti vyvazali dlhe desatrocia vlastne deti do svojich kolonii. Im skutocne nezalezi na nejakom rodinnom stasti, ci uz vlastnych obcanov alebo cudzincov.
A ona veri tomu, co pise, lebo ona sama sa na tom cirkuse podiela. Chce a musi verit, ze tym detom zivot nenici ale im pomaha 😉
@slavik79 ja tiez nechcem strasit alebo co,ale kazdopadne som presvedcena {nielen z filmov,ale aj z vlastnych skusenosti},ze UK je v niektorych smeroch chora krajina,uz som stratila o nej vsetky iluzie,aj ked sme sa rozhodovali,ci tam ist zit.

@slavik79 ozaj a neviem ci si zaregistrovala ak kojis ( ak aj nekojis to je jedno) a odoberu ti malinku, tak ziadaj o umoznenie dojcenia svojej dcery mas na to pravo..par stran do zadu to tu nejaka kocka dala (ked uz nic ine, budes moct byt s dcerou dlhsi cas )