Social Services v Anglicku a vlastné skúsenosti
Ahojte, najdu sa tu mamicky, ktore maju skusenosti ci uz negativne alebo pozitivne so Social Services v UK? S mojou 3 a pol mesacnou dcerou som totiz v nemocnici, ma zlomenu klucnu kost a my s partnerom nevieme ako, ani kedy sa to mohlo stat. Hned v ten vecer sme mali pohovor s pracovnikmi SS, s policiou, s uradom na ochranu tyranych deti, boli u nas doma pozriet ako zijeme, museli sme podpisat ze ostaneme v nemocnici minimalne 3 dni. Sice nam kazdy hovori ze sa nemame coho bat, ale viete...ked uz clovek pocul o Ivane Boorovej a ostanych pripadoch odobratia deti, tak je zrejme, ze nas strach je opravneny. Poprosim o prispevky mamicky, ktore nieco podobne zazili na vlastnej kozi, nie o tom ze niekto nieco cital alebo pocul. Toho som sa uz napocuvala za posledne 3 dni az az. Dakujem.
@alice107 "odbornici zistia objektivnu pravdu?" tak na taketo vyhlasenie by som nemala odvahu.....
@alice107 Podla vsetkeho nevinnym rodicom z nicoho nic zobrali deti, skus si to predstavit ze by sa to stalo tebe. To je horsie ako zobudit sa rano ochrnuta v zrucanom dome. Takze zalez odkial si prisla alebo si chod spamovat do inej temy ak nemas relevantnu pravnu radu.
Holokaust bol dokonale fungujuci system, prilis dokonale ... to neboli chyby jednotlivcov, to boli jednotlivci poslusne plniaci pravidla a litery zakona. Obcas si niekto este uzdibol nieco pre seba alebo kopol navyse, inak len sytem pracujuci dokonale ako hodinky.
@seba1 vies ona je ako potkan, ktory prezije aj jadrovy vybuch 😉 uz sme ju niekolko x odignorovali v inej teme, ale vzdy pridu nove baby, ktore tuto choru osobu nepoznaju a daju sa s nou do debaty..a ona tisko caka a striehne...strasne ju to bavi a zaziva pocity vyvrcholenia 😝 ja ju uz dlho ignorujem, ale dnes som nevydrzala len a len kvoli tomu ako zareagovala na slavik79 a co jej napisala
alica to tu naschval zahlcuje, aby slavik nemala sancu precitat si spravne prispevky medzi tisicami prispevkov, nepomahajte jej v tom a nereagujte, piste len slavikovi rady
@slavik79 ahooj, moc ti drzim palce!!! aj malinkej Beke nech sa skoro zotavi 🙂 ale pokial mozete a zdravotny stav to dovoli fakt odidte cim skor na vianoce prec z UK,na sladke reci nedavajte, ved sama vies ked vtaca lapaju pekne mu spievaju. Anglani su sama falos a verit im je naivita.
Verim,ze mate aj cestovny doklad pre malinku - pripadne vam ambasada vystavy jednorazovy cestovny doklad.
Neviem ci ste davali malinkej vitamin D ale aj to moze byt dovod preco kosticky su krehke. A este je hospitalizovana?
@slavik79 Drzim Ti palce! ☹ Strasne mi je z toho smutno, zle.... cely den o tom muzovi rozpravam...... myslim na male 3mes. dietatko ktore je v cudzich rukach a chcem plakat..... dalsia obet......
Ja si myslim ze najvacsi problem toho vsetkeho je, ze si vzdelana zena, tak ako aj vsetky ostatne, lebo tym ma clovek v hlave viac informacii a jednoducho rozum mu neda inak ako verit to ze SS kona v moje dobro.....
....... takisto nikdy neboli rodicia za nic stihani a nemali problemy so zakonom, a ani nechceli robit nic protizakonne, chceli mat podla zakona dieta naspat a naveky ziadne problemy..... Preto ziadnemu vzdelanemu cloveku nedojde ze by mal hystericky verit mediam..... a ze prave to sa stane aj im.......
Dlho zijeme v civilizovanom svete a potlacame nase ludske instikty, emocie...... inak jednat uz ani nevieme nez rozumovo a dlho premyslat.......
... nechcem teraz urazat mamicky ktore su menej vzdelane, skor naopak vyzdvihla by som akysi zdravy sedliacky rozum, nejaky zvieraci instinkt, ktory zacne fungovat v ohrozeni (a nie je potlacany velkym mnozstvom informacii ktore viac vzdelany clovek ma) a preto reaguju takyto ludia omnoho rychlejsie, doveruju tomu co videli v mediach, nastane v nich akasi hysteria, strach, no prave to ich zachrani.....
... u niekoho sa jednoducho kontrolka instinktu rozsvieti skor, u niekoho stale prevazuje rozum......
Ja takisto nemam rada media, lebo veeeela info je skreslenych, pravda moze byt vzdy ina....... neverim vsetkemu....... a ked sa o nieco zaujimam snazim sa sledovat viac zdrojov..........
... momentalne som ale rada za medializovanie takychto pripadov, z coho sa clovek moze skutocne poucit, informacie si usporiadat a vytvorit si vycuc obrany.....
Nezijem v UK, ale mam tam dve veeelmi dobre kamaratky slovenky a mam o ne skutocny strach..... Obe maju deti, muzov cudzincov, takze deti su velkou potencionalnou koristou SS.....
Jedine co je dolezite je cas..... Kedy tie zakony v GB zmenia, kedy budu SS kontrolovane niekym dalsim, jednoducho kedy sa zabezpeci to aby sa taketo omyly nestavali...... lebo za ten cas budu stale ohrozene.....
Mile damy, napriek tomu, ze aj ja sam som reagoval na to co tu pisala alice107 rovnako ako neprestavate reagovat aj vy, chcel by som teraz upozornit na to, ze alice107 je pravdepodobne iba obycajny troll (neviem ci ma tento vyraz aj tvar v zenskom rode). Pre tie a tych co nevedia co znamena troll v internetovom slangu tak prosim:
http://en.wikipedia.org/wiki/Troll_(Internet)
http://cs.wikipedia.org/wiki/Troll_(internet)
@kvietocek7 😒 diskusiu si necitala....doklad nemaju, sud je uz zajtra....
Sorry priamy klik na linky nefunguje. Dajte si ten vyraz vyhladat v googli alebo skopirujte jeden z uvedenych linkov, zadajte ho priamo ako adresu do vyhladavaca.
@slavik79 prave pred chvilou na FB zverejnil Darius Haraksin video - strucne info o pripade chlapceka v Irsku a Boorovej pripade a spomenul, ze zacinaju riesit pripad rodiny v anglicku, ktora ma par mesacne dievcatko v nemocnici, ale ze nemoze poskytnut viac info, lebo by vam to mohlo uskodit. predpokladam, ze asi hovoril o vasom pripade...
drzte sa!!!
@sirinka ano, mas pravdu, necitala -som z toho rozhodena, ze co to zas... ale dobehnem to .... a dik za upovedomenie... 😉 a sud akoze maju zajtra?? a to vazne sud aj bez lekarskeho nalezu a dokazov ci ako? trosku sa stracam ☹
radsej ti napisem do IP nebudem to tu zahlcovat
@katarina6 ja by som to skor nazvala vymytim mozgu, to je ten spravny vyraz, to je to, co sposbuje? Ze stracame sedliacky rozum, ze kasleme na nase instinkty a nechame sa ovladat ako v babkovom divadle.... Nie vdaka mnozstvu informaciam, ale vdaka informaciam, ktore su nam dookola podsuvane, kym im uplne neuverime....
SS za chrbtom bude co nevidiet v UK tak bezna vec, ze ludia budu brat ich kontroly tak prirodzene ako platenie dani.... Ale ked si uvedomime, kolkokrat su nase zarobene peniaze zdanene, kym zakusneme do obycajneho chlebika vo vlastnom dome, pride nam neskutocne zle. Ale zvykli sme si a neriesime, tym hore to vyhovuje.... A mam pocit, ze aj v na SS si v UK ludia zvykaju a neriesia, maximalne jednotlivci, co obcas utecu, niektori vydrzia bojova zo sudmi roky.... Ale celkovy stav je desivy.....
@balimka z mojej praxe viem,ze vsetci pachatelia tvrdia ze su nevinni 😀 a ked pride k zistovaniu pravdy tak to uz potom ta latka nevinosti sa veru velmi posuva nadol.az celkom spadne. 😉
no a nepletme sem holokaust.to bol zakon o vyhadzovani etnika v rezime totalitnom.hadam len nechces napisat ze uk ma zakony podobne tomuto? 😕
@kvietocek7 lekarsky dokaz? Maju rtg a to im staci.... Na obvinenie netreba vela dokazov
@slavik79 na ambasade staci poziadat o doklad na vycestovanie, na zaklade ktoreho jednorazovo mozes vycestovat. Vybavenie trva 3 dni, ale myslim ak by si ich poziadala tak by ti to mozno spravili aj na pockanie. (Vybavenie pasu by zabralo prilis dlho casu, lebo ak nemas slov. rodny list, tak najprv musis poziadat o ten az potom mozes ziadat o pas. Vybavenie rod.listu 3-4 mesiace). Drzim prsty nech vam to dobre dopadne.
@slavik79 odporúčam pozrieť si stránku deti v sieti - veľmi dobré rady, práva a postupy ako sa zachovať v prípade ako je tvoj. i keď nechcem byť pesimistka, ale v tvojom prípade je to asi vopred prehratý boj....no držím pršteky.
nech tu tento vystizny komentar zostane najdlhsie ako moze @itwasajoke pokial ho admin nezmaze, dufam,ze nevie Aj 😀 😀 😀
@kvietocek7 slavik uz pisala, ze zajtra jej idu odobrat malu, uz jej to oznamili a ze je podozriva z tyrania dietata, na sude ju zajtra z toho oficialne obvinia a oficialne jej zoberu malu a daju ju do nahradnej rodiny, uz jej povedali, ze vidat ju moze len raz za 2 tyzdne 😝 😝 😝
presne vsetko ako Ivana Boorova ☹
@halflife @strawberry17 @seba1
Suhlasim, uz ziadna odpoved pre "odbornika" alice, nech sa nevytesuje nad pribudajucimi notifikaciami.
Ked bol pripad pani Ivany este cerstvy, tiez som si nebola ista na koho strane je pravda ... ale najprv intuicia po prezreti videa a potom aj fakt, ze je dost malo pravdepodobne, aby nvycestovali zrazu vsetci uchyli zo slovenska do UK aby tam tyrali svoje deti ma presvedcili o tom, ze sa tam deje nieco velmi velmi zle ...
v rakusku vydavali nahradny jednorazovy doklad na vycestovanie na pockanie
PRE VSETKYCH:
mozno ste uz citali, mozno nie. Toto pisala Slavik79,ak sa nemylim, na inej stranke ohladom uteku z nemocnice... do jej pripadu je uz zapojena Slovenska strana - uz sa to riesi...
dakujem este raz vsetkym za podporu, aj alice, ktora doma z gauca rozdava pravnicke rady gratis...my ale NEMOZEME utiect z nemocnice, to by sme isli sami proti sebe, a keby sa do toho vlozila policia, uz nie je cesty spat. Okrem ineho, bez dokladu sa proste neda vycestovat, napriek tomu ze pisete ze sa da, lebo sme v unii, alebo t
ake nieco som citala. My sme o rodny list ziadali pred 7 tyzdnami, a az na zaklade neho mozeme ziadat o cestovny pas. Na ambasade nam vedia vystavit jednorazovy cestovny doklad okamzite, ale pri uteku nam bude nanic, pretoze urcite by o tom vedela aj hranicna policia. Proste musime hladat legalne cesty ako sa dostat na slovensko. Nemozem odpisovat na IP, je toho strasne vela, vsetkym dakujem, a dnes naozaj cely den visim na telefone, takze preto som nereagovala na dobre mienene rady. Ale je naozaj jednoduchsie niekomu radit co ma urobit, pokial sa to netyka vas osobne. tu, v UK, v nemocnici, v kute na chodbe, kde chytam signal, je to o trochu zlozitejsie....zajtra o 14.15 mame sud, naozaj neviem ako dopadne, budem vas informovat. pekny vecer vsetkym"
@strawberry17 dalsi zly sen, Boze dobry..... 🙄 🙄 🙄 🙄 🙄 ☹ ☹ ☹ ☹ ☹
tusim na stranke 13
@morningdew no ja viem ako sud dopadne, vieme to vsetky co sa aspon trochu zaoberame pripadom Ivany Boorovej a podobnymi pripadmi ☹
cesty spat uz nie je odvtedy ako isli na pohotovost 😠 😖 ☹ 😒
ja som jej radila a radim IHNED ODIST...no ale ked nechce 😖 😖 😖

@leishmania ty ako lekarka by si mala vediet dkedy sa zhoji zlomenina u dojcata podbneho razu a ci je mozne poznat kedy ta zlomenina vznika. takze by ma zaujimal tvoj odborny nazor ako lekarky. dobre ze si napisala.aj ked....
tvoja poznamka je nepatricka a cudujem sa ze ju ako lekarka vobec napises.
ako matke by sa mi nemohlo stat,ze by som mohla byt podzriva s tyrania ci zanedbavania svojho dietata. to mi ver.