icon

Social Services v Anglicku a vlastné skúsenosti

slavik79
10. dec 2012

Ahojte, najdu sa tu mamicky, ktore maju skusenosti ci uz negativne alebo pozitivne so Social Services v UK? S mojou 3 a pol mesacnou dcerou som totiz v nemocnici, ma zlomenu klucnu kost a my s partnerom nevieme ako, ani kedy sa to mohlo stat. Hned v ten vecer sme mali pohovor s pracovnikmi SS, s policiou, s uradom na ochranu tyranych deti, boli u nas doma pozriet ako zijeme, museli sme podpisat ze ostaneme v nemocnici minimalne 3 dni. Sice nam kazdy hovori ze sa nemame coho bat, ale viete...ked uz clovek pocul o Ivane Boorovej a ostanych pripadoch odobratia deti, tak je zrejme, ze nas strach je opravneny. Poprosim o prispevky mamicky, ktore nieco podobne zazili na vlastnej kozi, nie o tom ze niekto nieco cital alebo pocul. Toho som sa uz napocuvala za posledne 3 dni az az. Dakujem.

maminka3
14. dec 2012

@aliza
ahoj mamina....nepresviedcam ta....a je spravne mat vlastny rozum pokial mas spravne informacie....a podstatna vec o ktorej pises a nevies o nej je, ze zena muzovi podriadena nie je. aj ked vsetci, ktori o tom nevedia a podla toho co pises aj ty ,tak o tom nevies ani ty....tak obaja su si rovnocenni......ale, ti ktori siria tieto info su v nevedomosti a vlastne im to vyhovuje.....veci o tom vies iba naoko z pocutia a videnia z TV, ale nie zo zdroja.... vies v com maju navrch? v ich povinnostiach...a to je, ze maju povinnost postarat sa o rodinu. zena tuto povinnost nema...ydoraznujem slovo povinnnost....zena moze, ale nemusi......ale k tejto teme sa rada vyjadrim v IP.

Maminky, neviete co nove s malinkou? stale dufam vsetko dopadne dobre....je to fakt silna kava....

sirinka
14. dec 2012

@maminka3 a ked sa svojej povinnosti vyhybaju tak potom co?

zuzana581
14. dec 2012

@sirinka no do ri.. toto si chcela 😀 a je tu..

sirinka
14. dec 2012

@zuzana581 nie, chcela som vysvetlenie od odbornika 😉 ale odbornik tu zatial nie je

natas4
14. dec 2012

@maminka3 a vies co maminka? ja si myslim, ze moslimske deti neberu preto, aby sa nemuseli bat, ze im vyleti do povetria metro 😝 uz ako fakt, ries si svoje komplexy v inej teme

aliza
14. dec 2012

@maminka3 ja to s tebou nebudem riesit v tejto teme, ani v ziadnej inej. Nevies o mne vobec nic, tak laskavo nepis, co si myslim, co viem a neviem, ok? ze viem o tom iba z pocutia a z videnia z TV? 😕. Ako sorry, ale to si prestrelila, nepis o com nemas ani sajn! Zaujimave, ze samotne moslimky (tie uvedomele, vzdelane) nie su spokojne s tym, ake maju postavenie vo vztahu a v zivote by nenapisali to, co pises ty. Mozno tie zaostale, negramotne, ktore poznam, tie su plne odovzdane manzelovi lebo su na nom plne zavisle. Ale kazda jedna vzdelana a inteligentna, ktoru poznam, je uz dnes rozvedena. Podotykam, rodene Moslimky, nie konvertovane. Ale tak hlavne, ze ty si spokojna.

ladydianuska
14. dec 2012

Baby, z ucty ku Slavke, drzte sa temy a nerieste si tu svoje komplexy. No, mam blby pocit, ked sa neozyva.

aliza
14. dec 2012

a k teme, o odobrati deti moslimom v UK som nepocula, co je velmi zaujimave

sirinka
14. dec 2012

J naozaj velmi zaujimave, ze nemozeme dostat vobec ziadne info ani len to, ci sud este trva alebo uz skoncil....

nattal1
14. dec 2012

@sirinka sud uz urcite skoncil ...sak tu je 9 hodin 😕 je to strastne co sa tu deje nechcela by som to zazit na vlastnej kozi ☹

sirinka
14. dec 2012

@nattal1 no ved prave.... Az take informacne embargo som necakala, ze ani jej rodina udajne nic nevie.... Dufam, ze to nedopadlo velmi zle a ze slavka s manzelom to ustoja

maminka3
14. dec 2012

Mile maminky,
ospravedlnujem sa, mna zaujima tento pripad. nechcem odbiehat od temy, ale niektore si nevsimli nadpis diskusie. tak ja len odpovedam na prispevky adresovane mne. Ak mate otazky na mna prosim IP 🙂

@sirinka ten clovek je o nicom...nie je co riesit...iba to, ze bude mat to co si zasluzi.
@natas4 mila maminka....dakujem za tvoj prispevok...nic ine ako odpoved co si napisala ani necakam. nepotrebujem si nic riesit.
@aliza nechcem riesit tuto temu sem, napisem ti

nattal1
14. dec 2012

@sirinka ja mam z toho vsetkeho tiez zle tusenie a obavam sa ze to nedopadlo moc dobre .... drzim palce velmi bozeee

katarina6
Odpoveď bola odstránená
tigra440
14. dec 2012

@nattal1 mozno ze je dobre ze sem nepise slavka znamena to ze je smalou a nie bez nej inak by mala cas tu napisat co nove .... 😉

tigra440
14. dec 2012

@katarina6 a to oktorích detoch pises ??? vsak v spravach davali ze na vianoce ostavaju v uk

elena100
14. dec 2012

@katarina6 To bolo ohladom Boorovych a zda sa, ze Zuzka trepala blbosti, cast svojich komentarov uz vymazala

rybca
14. dec 2012

@katarina6 zda sa, ze Zuzana pisala scestne, ani o Boorovych nenapisala pravdu, takze ani tomuto neverim

tigra440
14. dec 2012

no a takto vznikaju falosne informacie ☹

sirinka
14. dec 2012

@tigra440 fuuu, ty by si bola schopna par hodin po tom, co ti odoberu jedine milovane dieta sediet na fore a vypisovat? Ja nie, skor sa obavam, ze su na tom prilis zle psychicky, ked nedokazu kontaklvat ani vlastnu rodinu....
Dufam, ze sa mylim

zuzana581
14. dec 2012

@elena100 ja tam tú korenkovú už nevidím vôbec..

sirinka
14. dec 2012

@zuzana581 komplet vymazany aj profil, uz neexistuje na FB

zuzana581
14. dec 2012

Je to velmi divné s tou Slávkou. Martin Krpač písal na začiatku súdu, že vedia podrobnosti a dajú info. Vždy napísali aspom tolko, že skončil súd a je to dobré, alebo nevyzerá to dobre.. ale teraz nič.. ani čiarka.. Podla mňa sa niečo stalo.. Čo ak Slávka naozaj utiekla s malou zo súdu? Ja viem.. ospravedlňujem sa za tieto uvahy.. už som ticho.. 😔

katarina6
14. dec 2012

@tigra440 o slavke..... som myslela ze to je....
@elena100 ... aha, tak nic. ☹
@tigra440 no ja si tiez myslim ze je to skor opacne..... ze tu Slavka nie je pretoze sud pokracuje, je uvalene embargo, tzn. nemoze informovat o nicom......
Ja si myslim ze keby to dopadlo dobre, sud skoncil definitivne, to embargo uz tym padom skonci tiez a hned daju vediet ze idu domov.
....obavam sa ze to dobre neskoncilo ☹(((...... ach keby som sa tak mylila......

zuzana581
14. dec 2012

@sirinka no ja som to tiež tam písala, že už nie je vôbec na FB, ale niekto tam písal, že ju stále vidí..

kvietocek7
14. dec 2012

spravne, tie spravy co tu boli skopirovane su iba kac -kac kacica, deti Boorovych pojdu domov ale az po vianociach.
Necitala som to tu tak sa chcem spytat ako je na tom slavik-zakladatelka temy?

sirinka
14. dec 2012

Darius pred chvilou reagoval na slavkinu sestru, ze nic nemoze povedat, nech mu napise mail....

tigra440
14. dec 2012

@sirinka len sa snazim mysliet pozitivne 😉

sirinka
14. dec 2012

Cim viac sa tomu chlapci venuju, tym menej informuju a ked informuju, tak velmi nezrozumitěne, v naznakoch....

zuzana581
14. dec 2012

aha

Dárius Haraksin TV JOJ Denisa: poslite mi na sebe tel cislo na haraksin@joj.sk. Rychlo

z toho "Rychlo" ma až zamrazilo.. ☹