Social Services v Anglicku a vlastné skúsenosti
Ahojte, najdu sa tu mamicky, ktore maju skusenosti ci uz negativne alebo pozitivne so Social Services v UK? S mojou 3 a pol mesacnou dcerou som totiz v nemocnici, ma zlomenu klucnu kost a my s partnerom nevieme ako, ani kedy sa to mohlo stat. Hned v ten vecer sme mali pohovor s pracovnikmi SS, s policiou, s uradom na ochranu tyranych deti, boli u nas doma pozriet ako zijeme, museli sme podpisat ze ostaneme v nemocnici minimalne 3 dni. Sice nam kazdy hovori ze sa nemame coho bat, ale viete...ked uz clovek pocul o Ivane Boorovej a ostanych pripadoch odobratia deti, tak je zrejme, ze nas strach je opravneny. Poprosim o prispevky mamicky, ktore nieco podobne zazili na vlastnej kozi, nie o tom ze niekto nieco cital alebo pocul. Toho som sa uz napocuvala za posledne 3 dni az az. Dakujem.
@maminka3 ja to s tebou nebudem riesit v tejto teme, ani v ziadnej inej. Nevies o mne vobec nic, tak laskavo nepis, co si myslim, co viem a neviem, ok? ze viem o tom iba z pocutia a z videnia z TV? 😕. Ako sorry, ale to si prestrelila, nepis o com nemas ani sajn! Zaujimave, ze samotne moslimky (tie uvedomele, vzdelane) nie su spokojne s tym, ake maju postavenie vo vztahu a v zivote by nenapisali to, co pises ty. Mozno tie zaostale, negramotne, ktore poznam, tie su plne odovzdane manzelovi lebo su na nom plne zavisle. Ale kazda jedna vzdelana a inteligentna, ktoru poznam, je uz dnes rozvedena. Podotykam, rodene Moslimky, nie konvertovane. Ale tak hlavne, ze ty si spokojna.
Baby, z ucty ku Slavke, drzte sa temy a nerieste si tu svoje komplexy. No, mam blby pocit, ked sa neozyva.
J naozaj velmi zaujimave, ze nemozeme dostat vobec ziadne info ani len to, ci sud este trva alebo uz skoncil....
Mile maminky,
ospravedlnujem sa, mna zaujima tento pripad. nechcem odbiehat od temy, ale niektore si nevsimli nadpis diskusie. tak ja len odpovedam na prispevky adresovane mne. Ak mate otazky na mna prosim IP 🙂
@sirinka ten clovek je o nicom...nie je co riesit...iba to, ze bude mat to co si zasluzi.
@natas4 mila maminka....dakujem za tvoj prispevok...nic ine ako odpoved co si napisala ani necakam. nepotrebujem si nic riesit.
@aliza nechcem riesit tuto temu sem, napisem ti
Je to velmi divné s tou Slávkou. Martin Krpač písal na začiatku súdu, že vedia podrobnosti a dajú info. Vždy napísali aspom tolko, že skončil súd a je to dobré, alebo nevyzerá to dobre.. ale teraz nič.. ani čiarka.. Podla mňa sa niečo stalo.. Čo ak Slávka naozaj utiekla s malou zo súdu? Ja viem.. ospravedlňujem sa za tieto uvahy.. už som ticho.. 😔
@tigra440 o slavke..... som myslela ze to je....
@elena100 ... aha, tak nic. ☹
@tigra440 no ja si tiez myslim ze je to skor opacne..... ze tu Slavka nie je pretoze sud pokracuje, je uvalene embargo, tzn. nemoze informovat o nicom......
Ja si myslim ze keby to dopadlo dobre, sud skoncil definitivne, to embargo uz tym padom skonci tiez a hned daju vediet ze idu domov.
....obavam sa ze to dobre neskoncilo ☹(((...... ach keby som sa tak mylila......
spravne, tie spravy co tu boli skopirovane su iba kac -kac kacica, deti Boorovych pojdu domov ale az po vianociach.
Necitala som to tu tak sa chcem spytat ako je na tom slavik-zakladatelka temy?
Darius pred chvilou reagoval na slavkinu sestru, ze nic nemoze povedat, nech mu napise mail....
Cim viac sa tomu chlapci venuju, tym menej informuju a ked informuju, tak velmi nezrozumitěne, v naznakoch....

@aliza
ahoj mamina....nepresviedcam ta....a je spravne mat vlastny rozum pokial mas spravne informacie....a podstatna vec o ktorej pises a nevies o nej je, ze zena muzovi podriadena nie je. aj ked vsetci, ktori o tom nevedia a podla toho co pises aj ty ,tak o tom nevies ani ty....tak obaja su si rovnocenni......ale, ti ktori siria tieto info su v nevedomosti a vlastne im to vyhovuje.....veci o tom vies iba naoko z pocutia a videnia z TV, ale nie zo zdroja.... vies v com maju navrch? v ich povinnostiach...a to je, ze maju povinnost postarat sa o rodinu. zena tuto povinnost nema...ydoraznujem slovo povinnnost....zena moze, ale nemusi......ale k tejto teme sa rada vyjadrim v IP.
Maminky, neviete co nove s malinkou? stale dufam vsetko dopadne dobre....je to fakt silna kava....