Social Services v Anglicku a vlastné skúsenosti
Ahojte, najdu sa tu mamicky, ktore maju skusenosti ci uz negativne alebo pozitivne so Social Services v UK? S mojou 3 a pol mesacnou dcerou som totiz v nemocnici, ma zlomenu klucnu kost a my s partnerom nevieme ako, ani kedy sa to mohlo stat. Hned v ten vecer sme mali pohovor s pracovnikmi SS, s policiou, s uradom na ochranu tyranych deti, boli u nas doma pozriet ako zijeme, museli sme podpisat ze ostaneme v nemocnici minimalne 3 dni. Sice nam kazdy hovori ze sa nemame coho bat, ale viete...ked uz clovek pocul o Ivane Boorovej a ostanych pripadoch odobratia deti, tak je zrejme, ze nas strach je opravneny. Poprosim o prispevky mamicky, ktore nieco podobne zazili na vlastnej kozi, nie o tom ze niekto nieco cital alebo pocul. Toho som sa uz napocuvala za posledne 3 dni az az. Dakujem.
.aj toto som našla.. poznáte niekto Slávkinu sestru??
Dárius Haraksin TV JOJ Povedzte niekto denose nech mi ihned zavola. Cislo na mna ma v emaili. Verim ze chapete ze mlcim pre dobro veci
ja myslim, ze pre dobro veci by sme nemali od nich nasilu pacit informacie, nejde predsa o nas, ja viem, ze kazdu z nas to zaujima, lebo sucitime, ale uprimne, pokial nemozeme priamo pomoct, tak o informacie neziadajme, ja verim, ze ked budu moct, tak nam daju vediet, vedia, ze sme s nimi a ze na nich myslime, ze sa o nich zaujimame
Jaaaaj naco su tie informacne embarga dobre...ved to je strasne, ked ani ich blizka rodina nemoze vediet co sa deje ☹ ja slavku nepoznam ale neviem sa na nic sustredit, stale na nich myslim, na ich malicku a chodim sem pozerat ci je nieco nove 😔
@katarina6 Katka, to bolo na adresu deticiek IB, nie Slavky. A uz tam akosi nie je tento odkaz. Povazujem ho za maximalne zavadzanie.
A asi bude nutne skutocne nenaliehat a nevyvijat tlak na nikoho, aby pustil informacie. Zrejme nie je priazniva situacia a takymto apelovanim len prispievame k nepohode, ktoru asi vsetci aj tak pocituju.
@brumca informacne embarga su podla zakonov GB preto aby neposkodzovali deti...... kedze budu medializovane, aby si na ne kazdy neukazoval prstom, nemali stres z vela ludi atd...... co aj chapem...... no ak je to sud, pri ktorom dochadza ku chybam, a nespravodlivosti, media su jedine ktore vsetko mozu zachranit..... lebo je to taka velka brana, ktora otvara vnutro tej 13tej komnaty, o ktorej my smrtelnici ani len netusime..... a tym ze to potom verejnost vidi tak tlaci na tuto nespravodlivost...sud...... a oni musia potom robit spravodlivo, nemozu si poskodit meno, skoncit svoje kariery.......
bohuzial neviem ako by mal byt ten zakon na to embargo definovany, kto rozhodne ze toto je nespravodlivy sud (vlastne kazdy sud je nespravodlivy pre jednu zo stran), robi sa tam vela chyb a prave teraz nemusi byt embargo???
to sa jednoducho neda...... aspon to doteraz nikto nevymyslel.....
takze jedine co mozu spravit v zakonoch ze bud to embargo budu davat na vsetky pripady, alebo embargo jednoducho nebudu davat.
Ja si myslim ze to embargo by nemalo byt, malo by sa dodrziavat len nezobrazovanie tvari deti v mediach.... rozmazane, aby menej ludi mohlo rozoznat - aha toto je to dieta co sa sudilo..... a vytvarat stres..... to podla mna uplne staci......
Kazdy na neho tlaci, aby nieco povedal, co je pochopitelne. Ale malokto si uvedomuje, ze jemu tiez nie je lahko. Tolko informacii musi v sebe dusit a nemoze nic povedat. A kopec negativnych informacii, ktore ho poburuju a nemoze ich dostat zo seba a najradsej by ich vykrical a krical by mozno do rana. Jemu je vlastne horsie ako nam.
Mamicky... tak teda trochu o inom 🙂....
...prave som si hodila do kosika tuto knihu 🙂, fakt uz mi asi sibe z toho vsetkeho, ale mam v hlave vela otaznikov, jeden chalan dal na fb dariusa, info o tej knihe ze je fakt super, a da vela odpovedi o Anglicanoch co su vlastne zac..... tak si vravim, preco nie?
davam link:
http://www.martinus.sk/?uItem=67052
dole pod linkom maju v ponuke aj ine narody, ak by vas zaujimali..... ja som pridala este americanov.....🙂
@katarina6 Darius zhana jej sestru, aby mu urychlene zavolala. Vsak ono to musi postupovat tak ako u Ivanky. Aj keby bol taky verdikt, ze Slavka mu ublizovala, tak by museli vyzvat slovenske pribuzenstvo, aby dali malicku do ich opatery. To musia urobit. Robili to aj u Ivany, ale slovenska strana vtedy napisala, ze pribuznych netreba informovat. A toto musi byt vysetrene, ze kto im to povedal. Slovenska strana sa uz spamatala, takze hadam k takemu ako u Ivany nedojde. Ja len verim, ze chlapci a p. Cisarova su s nimi. Vsak to nie je az tak daleko a Ivanin sud trval len do tretej, asi anglickeho casu
Podla toho co viem ja, tak ziadne media nemaju pristup na britske sudy a kto je potom ten Darius? Ci sa tam vydava za niekoho ineho? Viem, ze family cases nemozu byt publikovane mediami ale o rodinnych prislusnikoch neviem, netusim, ci ti mozu nieco povedat,.
A este ak niekto vie trosku vysvetlit co je to ten Kralovsky sud, ved vsetky sudy v Anglicku su Kralovske tak ako vsetky sudy na Slovensku su statne...to moze byt jedine na Magistrate`s Court, County Court, High Court, Court of Appeal a najvyssi je Supreme Court, to je uz vlastne sud v parlamente.
@katarina6 Darius zhana jej sestru, aby mu urychlene zavolala. Vsak ono to musi postupovat tak ako u Ivanky. Aj keby bol taky verdikt, ze Slavka mu ublizovala, tak by museli vyzvat slovenske pribuzenstvo, aby dali malicku do ich opatery. To musia urobit. Robili to aj u Ivany, ale slovenska strana vtedy napisala, ze pribuznych netreba informovat. A toto musi byt vysetrene, ze kto im to povedal. Slovenska strana sa uz spamatala, takze hadam k takemu ako u Ivany nedojde. Ja len verim, ze chlapci a p. Cisarova su s nimi. Vsak to nie je az tak daleko a Ivanin sud trval len do tretej, asi anglickeho casu
no nieco sa tam urcite deje 😝 teraz len dufat, ze viac dobreho ako zleho

@sirinka mohli by aspon sem na MK dat nejake info (aj ked je embargo) vsak pochybujem ze UK sleduje MK na slovensku ci?